Reklama

Reklama

S láskou, Rosie

  • Česko S láskou, Rosie (viac)
Trailer 2

Vedecké výskumy tvrdia, že ak sa ľudia poznajú už ako malé deti, niečo im bráni, aby sa do seba v dospelosti zamilovali. Rosie (Lily Collins) a Alex (Sam Claflin), hrdinovia romantickej komédie S láskou, Rosie, sa poznajú už od škôlky. V čase prvých lások a sexu spolu svoje zážitky patrične preberajú. Tomu druhému to ale nie je vždy úplne po chuti. Prečo? Nech je to ako chce, Rosie zostáva v Dubline, zatiaľ čo Alex ide na Univerzitu do Bostonu. Medzi nimi stojí oceán a v priebehu života aj iné vzťahy, aféry, dokonca iné manželstvá, záväzky a deti. Na oboch čakajú bláznivé a zábavné momenty, občas sa stretnú a spadnú spolu do bazéna a potom zase vplávajú späť do svojich životov. Rosie dokonca nechtiac dohodí Alexovi ich bývalú spolužiačku za ženu... vtedy by sa asi najradšej prefackala. Jednoducho, život nie je vždy taký, aký očakávame a niekedy sa pravá láska nenaplní v správnom čase... (TV Markíza)

(viac)

Videá (9)

Trailer 2

Recenzie (494)

Le_Chuck 

všetky recenzie používateľa

Oka, ten konec je proste taký aký je a keby nebol, tak by to bola zrejme dokonalá romantika. Scéna lúčenia na letisku, keď Alex odlieta do Bostonu, radím už teraz medzi to najkrajšie čo som kedy vo filme videl. Seriously. Šarmantné, citlivé, smutné aj veselé a hlavne zo života. Z tej chémie by sa rozložil aj Toxic Avenger. Vidím to teraz na také 4 horory, aby som sa dostal späť do svojho štandartného filmovo-životného rozpoloženia. 90% ()

Psema 

všetky recenzie používateľa

Důkaz, že s dobrým obsazením máte z poloviny vyhráno. Claflin je tradičně fajn, Collins přenádherná, že by kvůli ní člověk snad i ten Atlantik rovnou přeplaval. Ale co překvapuje nejvíc je to, že ačkoli se jedná o červenou knihovnu, není to blbě napsané, obsahuje to řadu pěkně odkoukaných životních momentů a závdavkem i skvělý písničkový soundtrack a nápaditou audiovizuální dramaturgii. Ideální film (nejen) na rande. ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Prvých 15 minút je fakt k neprežitiu, najhoršie je, že dnes, keď si človek sadne k akože "romantickej" komédii, musí sa prebrodiť tým balastom kurvenia sa, hovorenia si, ako treba bezbreho multišukať, no a v tom frmole sa stane no, že ti ostane v kunde kondóm... Dosť hnus a s romantikou ani zábavou to nemá nič. Zvyšok je o ľuďoch, ktorí nevedia o svojich pocitoch rozprávať ani skoro polstoročia a za to polstoročie sa ani veľmi nezmenia, takže Forever Young tu dostáva inú dimenziu. Navyše Rosie a jej správanie je sympatická ako zvon do hajzla. ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Ale hej, je to fajn. Dlho som nevidel film v tomto žánri, ktorý by mal tak zaujímavú hlavnú hrdinku. Lily Collins nieje žiadna buchta, ale je to milá a celkom pekná sympatická Rosie, ktorej sa omylom zatúlal kondom vo vagíne. Hej aj to sa môže stať. A to je vlastne celé. Všetci vieme čo asi bude ďalej a ako sa to asi skončí, ale bavilo ma to svojimi postavami a hlavne dialógmi. 89% - 4* ()

Fr 

všetky recenzie používateľa

“VZTAHY MEZI KAMARÁDEM A KAMARÁDKOU JSOU SLOŽITÝ, ALE JÁ JSEM TI VŽDYCKY K SLUŽBÁM“… /// Rosie je po dlouhý době teenagerka, která se dá nejen vidět, ale taky slyšet (troufnu si tvrdit, že mladá Collins je asi chytrá holka…). O humor se starají prekérky, a to ostatní je taková přirozená romantika. Na konci zřejmě silnější povahy šáhnou po rozvodovejch lejstrech a ti slabší zase po kapesníčku. Film je stejnej jako Rosie – a protože mě tyhle nenároční kousky se sympatickýma holkama baví, budu na něj vzpomínat s láskou. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Rád poslouchám historky. Třeba tu o zatoulaným kondomu... 2.) Tak dlouho jsme se starou hledali, až mi umřela. 3.) Thx za titule „sonnyboy“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Galéria (65)

Zaujímavosti (13)

  • Většina fotek v pokoji Rosie (Lily Collins) jsou ve skutečnosti reálné fotky samotné herečky a jejích přátel. (veru_needy)
  • Sam Claflin povedal, že bol pripravený dať do filmu naplno svoj írsky prízvuk, ale nakoniec mu to nedovolili, keď sa rozhodli film umiestniť do Anglicka. (Arsenal83)
  • Celosvětová premiéra proběhla 6. října 2014 v Londýně. (BMW12)

Reklama

Reklama