Reklama

Reklama

S láskou, Rosie

  • Česko S láskou, Rosie (viac)
Trailer 1

Vedecké výskumy tvrdia, že ak sa ľudia poznajú už ako malé deti, niečo im bráni, aby sa do seba v dospelosti zamilovali. Rosie (Lily Collins) a Alex (Sam Claflin), hrdinovia romantickej komédie S láskou, Rosie, sa poznajú už od škôlky. V čase prvých lások a sexu spolu svoje zážitky patrične preberajú. Tomu druhému to ale nie je vždy úplne po chuti. Prečo? Nech je to ako chce, Rosie zostáva v Dubline, zatiaľ čo Alex ide na Univerzitu do Bostonu. Medzi nimi stojí oceán a v priebehu života aj iné vzťahy, aféry, dokonca iné manželstvá, záväzky a deti. Na oboch čakajú bláznivé a zábavné momenty, občas sa stretnú a spadnú spolu do bazéna a potom zase vplávajú späť do svojich životov. Rosie dokonca nechtiac dohodí Alexovi ich bývalú spolužiačku za ženu... vtedy by sa asi najradšej prefackala. Jednoducho, život nie je vždy taký, aký očakávame a niekedy sa pravá láska nenaplní v správnom čase... (TV Markíza)

(viac)

Videá (9)

Trailer 1

Recenzie (494)

mat.ilda 

všetky recenzie používateľa

Well, well, dnes už princ pro svou princeznu nemusí překonat sedmero hor a sedmero řek, ale pár nevydařených vztahů i manželství a obětovat tak několik promarněných, zakletých let... Moderní pohádka, kterou určitě není nepříjemné sledovat, především pro sympatickou ústřední dvojku, srážím však za plky typu "dokážeš, co jen chceš", předimenzovaná míjení se, opakující se hlavní motiv u velkonosé dcery a konečně za pohádkový hotýlek, jehož pořízení překonává i odvážná tvrzení o hloupém Honzovi, co k půl království a princezně přišel... ani nevěděl jak. ()

Frajer42 

všetky recenzie používateľa

Romantickým filmům neholduji a na tento ukázal náhodný los. Jinak bych zhlédnutí jistě ještě hodně dlouho odkládal. Jednalo se extrémně klišoidní a naprosto předvídatelnou záležitost, která ovšem byla poměrně vkusná, vtipná, na ústřední dvojici se dalo dívat, aniž by člověk dostal chuť zhnusením spáchat sebevraždu a především jsem měl během sledování velmi příjemný doprovod. Navíc má snímek extrémně svižný spád, takže se nestane, že by divák uvízl na místě, topil se ve vatě a naříkal nudou. V rámci žánru bych tento film zařadil bez debat k tomu povedenějšímu a rozhodně ne proto, že musím. 😶 [66 %] ()

Reklama

emma53 

všetky recenzie používateľa

Za tři, za čtyři, za tři, za čtyři......rozum, srdce, rozum, srdce......ano, zvítězilo srdce, jak jinak u mě, která jsem založením romantička. Na konci jsem vyměkla a tolik, tolik jsem Alexovi a Rosie přála, aby se jim splnil jeden výrok z filmu : " Jdi za svými sny." Vždyť je to přece tak krásné, když se nám splní v životě alespoň malinký kousíček toho našeho snu. A nechat Rosii, kterou hrála Lily Collins (nový objev) tak roztomile krásně, odejít ze života, by byl přímo hřích:-) ()

nascendi 

všetky recenzie používateľa

Dnešný výber filmov sa mi nepodaril. Táto, údajne romantická komédia, ma nerozhnevala, iba som stále premýšľal, prečo na ňu pozerám, aj keď ma ani po hodine nedokázalo nič zaujať. Viackrát som už spomenul, že romantické filmy to majú u mňa ťažké, pretože im musím veriť. A v tomto filme môžem veriť asi iba titulkom. A pritom som dúfal, že sa o pôvodnej myšlienke, že dlhodobé kamarátstva z detstva málokedy prerastú do lásky v neskoršom veku, dočkám solídneho príbehu. ()

Le_Chuck 

všetky recenzie používateľa

Oka, ten konec je proste taký aký je a keby nebol, tak by to bola zrejme dokonalá romantika. Scéna lúčenia na letisku, keď Alex odlieta do Bostonu, radím už teraz medzi to najkrajšie čo som kedy vo filme videl. Seriously. Šarmantné, citlivé, smutné aj veselé a hlavne zo života. Z tej chémie by sa rozložil aj Toxic Avenger. Vidím to teraz na také 4 horory, aby som sa dostal späť do svojho štandartného filmovo-životného rozpoloženia. 90% ()

Galéria (65)

Zaujímavosti (13)

  • Rozhodnutie umiestniť film do Anglicka, aj keď sa román, podľa ktorého je natočený, odohráva v Írsku a natáčanie anglických scén sa konalo v Írsku (v Dubline a okolí), padlo preto, lebo väčšina hercov bolo Angličanov a tak to prišlo jednoduchšie aj s ohľadom na ich prízvuky. (Arsenal83)
  • Většina fotek v pokoji Rosie (Lily Collins) jsou ve skutečnosti reálné fotky samotné herečky a jejích přátel. (veru_needy)

Reklama

Reklama