Reklama

Reklama

Prvých 100 - Série 4

(séria)
Trailer
USA, 2017, 9 h 7 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvorcovia:

Jason Rothenberg

Predloha:

Kass Morgan (kniha)

Hrajú:

Eliza Taylor, Bob Morley, Marie Avgeropoulos, Devon Bostick, Henry Ian Cusick, Paige Turco, Isaiah Washington, Lindsey Morgan, Richard Harmon (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(13)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (12)

Občasník 

všetky recenzie používateľa

Přestává mě to bavit. Děj se posunuje jen kvůli tomu, že se někdo začne chovat nelogicky, jako blbec. Postava, která doteď vystupovala tak nějak normálně, začne najednou prosazovat jiné názory, než má zbytek skupiny, někdo jí to vymlouvá, další jsou naštvaní atd. a hurá, zápletka je na světě. Možná by bylo lepší, kdyby byly motivace lépe vysvětleny, divák by to chápal, i když se mu chování postavy nelíbí. Dojedu čtyřku a končím. ()

Kritik.

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V tejto sérii som si definitívne začal priať smrť všetkých hlavných líderských postáv - tých akože "našich" nebešťanov z vesmíru. Kedy si fanúšikovia (v realite) a všetky postavy (v seriáli) konečne uvedomia, že ich samozvaní pseudo-vodcovia sú malé deti, ktoré sa len robia dôležitými? Počas celého seriálu robia len samé nelogické a nesprávne rozhodnutia, a následne nás skúšajú presviedčať že museli. Spoiler: Správny vodca obetuje a nechá ožiariť seba a nebude robiť testy na iných. Seriál padol na dno. ()

Reklama

Real Tom Hardy 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"IT'S THE END OF THE WORLD. DARKNESS IS ALL WE HAVE LEFT." ----------- Na začiatku série som bol celý natešený, že sa bude znova zachraňovať svet, ale už to nebolo také šťavnaté a nemalo to ten drive, ako predtým. Atmosféra sa moc nedržala, zmenilo sa to až s príchodom čierneho dažďa, čiže tak v polovici série. Osobne som sklamaný, že sa Roanovi nevenovalo trochu viac, okrem pár jedincov bol snáď jediný plne pri zmysloch. Na druhej strane však cením, ako sa tvorcovia absolútne vôbec nepárali s minulosťou a jej objasňovaním (myslené celkovo na seriál, nie na 4. sériu) ako je zvykom. Päťka má potenciál, je veľa spôsobov, ako sa k nej postaviť, osobne som sa tešil na prebudovanie sveta, čo sa evidentne nestane, ako už cliffhanger, ktorý ma neskutočne nasral, naznačil. Najviac ma dostalo, keď scenáristi zadreli, že 6. séria príde určite a keby to bolo na ich rozhodnutí, potiahnu to až na 10. No odpadol som skoro. ()

mirra_cze 

všetky recenzie používateľa

Tato sezona je opravdu nejslabší. Tvůrci by se měli konečně oprostit od schématu "problém > nucená spolupráce s Grounders > něco na spolupráci s Grounders se podělá > souboj na život a na smrt s Grounders > cliffhanger na další sezonu". Doufám, že pátá sezona přijde s něčím novým, jinak to opravdu mohou zabalit. ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

K mému vlastnímu překvapení se výsledný průměr hodnocení vyšplhal na celou jednu hvězdičku, což mě docela trápí, protože závěrečná epizoda byla opravdu výblitkem těch nejhorších nelogičností a stupidit. A to už je teď jasné, že další podobná nálož na mě čeká s příchodem příští sezóny. Trochu mě mrzí, že se mi ze seriálu vytratil humor, ty totální nesmysly v ději mě ještě před nedávnem dokázaly rozesmát, ale s jejich opakováním stále dokola se staly jen otravnými. Ale nevadí, stejně jako T-700 a jeho zdejší vývojový stupeň Octavia i já hrdě prohlašuji: "I´ll be back!" ()

Galéria (192)

Reklama

Reklama