Reklama

Reklama

Milujem Slovensko

(relácia)
Súťažný
Slovensko, 2013, 208x79-89 min

Réžia:

Rado Štefanov

Kamera:

Vlado Valko

Hudba:

Viktor Hazard

Účinkujú:

Martin Nikodým (moderátor), Adela Vinczeová, Dano Dangl, Stanislava Kašperová, Juraj Šoko Tabaček, Samo Tomeček, Andrea Gabrišová, Romana Orlická (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Moderátor Martin Nikodým, kapitáni tímov a šestica súťažiacich nás prostredníctvom zábavných súťaží prevedú svetom slovenského filmu, televízie, športu, hudby, jazyka a iných zaujímavostí Slovenska. (STV)

Recenzie (95)

sehe odpad!

všetky recenzie používateľa

Ježiši Slovensko.Hruza na RTVS.Neprimerana zábava,stupidne otázky,desiva gycova scéna,nevitazia znalosti,ale šťastie v kruteni kolieska,Nikodym tancujúci za cipkovanym pultikom a mám pocit,že všetci sutaziaci museli,byt pod vplyvom alkoholu,aby sa tak odviazane správali.Pozerala som raz v nemom uzase a uz nikdy nezopakujem. ()

SeanLSD 

všetky recenzie používateľa

Toto je výborný koncept a aj spracovanie je na dostatočnej úrovni zábavnosti a nápaditosti... akurát, čo ja v lepšom nechápem (alebo chápať nechcem) a v horšom ma to irituje, je skutočnosť, že prečo musia byť súťažiacimi známe osobnosti a nie normálni ľudia alebo hocikto ? Pretože je to potom akože zábavnejšie ? Prečo musia byť všade tie isté ksichty ? Zapnem telku a už sa na mňa niekto z nich škerí, tieto persóny, ktoré nemusím viac či menej, ktoré majú tuto u nás akože patent na humor a ktoré si už dávno urobili z televízneho priestoru svoju obývačku.. ()

Reklama

RigorMortis odpad!

všetky recenzie používateľa

Formát, ktorý sa hodí maximálne ako oddychovka na prevetranie hlavy, ak nie rovno jej vymytie. Na Dangla a Polnišovú som alergický už od čias rádobyvtipnej Partičky a Nikotín ako moderátor od Milionára riadne klesol. Toto za 67 minút môjho času nestojí, to si už rovno pustím Teletubbies a otvorím fľašku Absintu, bude to mať rovnaký účinok. Mám rád Slovensko, no toto je pľúvanec do tváre diváka. ()

tančísvlky odpad!

všetky recenzie používateľa

Zavoláme akože hereckú a miestami aj moderátorskú "elitu" národa , dáme do scenára byť hlavne za každú cenu zábavný , smiať sa od ucha k uchu a od prvej sekundy tomu neuveríte ani omylom. Ďalší otrasný počin slovenskej beznádeje vytvoriť niečo zmysluplné. Tak na toto skutočne nemám , jeden z najodpornejší program široko-ďaleko ... ()

JohnyD 

všetky recenzie používateľa

Televíziu zapínam len výnimočne, ale ak som v piatok doma, tak si nezabudnem pustiť Milujem Slovensko. Konečne niečo pri čom sa človek zabaví a niekedy niečomu aj priučí z histórie/geografie/.... Slovenska. Naviac je to bez reklám a rýchlo to utečie. A fandím mojej platonickej láske Adele Banášovej, škoda toho nedotiahnutého formátu. 6/10. ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (3)

  • V jednom z dílů, který byl v roce 2018 věnován výročí vzniku ČSR, se jako host objevil Martin Dejdar, který jako kapitán působil v několika sériích české verze pořadu Máme rádi Česko (od r. 2013). (fabecc1222)
  • Jako Mikuláš vystupuje v mikulášských dílech bývalý scenárista tohoto pořadu, Pavel Graus. (fabecc1222)

Reklama

Reklama