Reklama

Reklama

Milujem Slovensko

(relácia)
Súťažný
Slovensko, 2013, 207x79-89 min

Réžia:

Rado Štefanov

Kamera:

Vlado Valko

Hudba:

Viktor Hazard

Účinkujú:

Martin Nikodým (moderátor), Adela Vinczeová, Dano Dangl, Stanislava Kašperová, Juraj Šoko Tabaček, Samo Tomeček, Andrea Gabrišová, Romana Orlická (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Moderátor Martin Nikodým, kapitáni tímov a šestica súťažiacich nás prostredníctvom zábavných súťaží prevedú svetom slovenského filmu, televízie, športu, hudby, jazyka a iných zaujímavostí Slovenska. (STV)

Recenzie (95)

chup44 

všetky recenzie používateľa

Problémom tejto show sú, ako vo väčšine show, hostia... Tí najzábavnejší sa minuli v prvých epizódach, bohužiaľ. Na druhú stranu, niektorí vedia prekvapiť. Adela a Dano sú vpohode, Nikodým to zvláda dobre, hodí sa tam ale aj tak mám na neho svoj názor... Zatiaľ lepšie 3 hviezy, dá sa na tom zasmiať :-) ()

blackperseus 

všetky recenzie používateľa

Hodnotím ako svoj prvý a zrejme posledný CSFD artikel takéhoto súťažno-zábavno-televizneho charaktera - len z toho dôvodu, že som videl viac ako jeden diel (výnimočne), vždy v repríze v sobotu ráno, keď som si upíjal z whisky proti piatkovej opici. Od odpadu to ale naozaj zachránila iba tá whiska. A Samuel. ;-) ()

Reklama

tron 

všetky recenzie používateľa

Vcelku atraktívny, zábavný, veselý, originálny a pestrofarebný formát, ktorý však po pár rokoch vysielania začal (napriek obmieňaniu súťažných disciplín a hostí) stagnovať a mierne nudiť. Mňa osobne iritovala aj oplašená „blavácka úderka“ v zložení Dano Dangl a Adela Banášová/Vinczeová. A to som pomerne veľký fanúšik WTF humoru, akým sa kedysi (napr. SOS, Kredenc, Partička...) prezentoval resp. ešte aj dodnes sa stále občas prezentuje Dangl. Ale tu toho bolo proste už ozaj moc. Potešilo spestrenie v podobe živej kapely, hrajúcej najslávnejšie slovenské hity (vrátane ľudových). Tejto úlohy sa chopila poslušná súdruhovská iskrička Samuel Tomeček, hrajúci napr. na oslavách MDŽ strany Smer začiatkom marca 2018 (pár dní po tom, čo bol brutálne zavraždený investigatívny novinár Ján Kuciak a jeho snúbenica v ich vlastnom dome). Každopádne, oproti českej, nudnej a mega upätej verzii je to na Zlatý glóbus. ()

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Strašne umelé. Silená zábava, akoby oslavovali silvestra pri natáčaní vopred niekedy v polovici októbra. So Slovenskom nemá súťaž nič spoločné, len to, že sa tam hovorí po slovensky. Jedna hviezda aspoň za pohotovú Adelu, ktorá aj z vyložene trápnej situácie dokáže vyťažiť záblesk vtipu. Dano, vráť sa do Partičky. ()

mirika39 odpad!

všetky recenzie používateľa

Zakaždým, keď nedopatrením zahliadnem A. Banášovú, a začujem jej trápny humor, mám pocit na dávenie. Ale ako tak pozerám, v tomto programe sa zišla umelecká spodina, takže o trápny humor nie je núdza. Nuž ale, keď už si úbohý slovenský divák musí vybrať medzi reláciami tohto typu, reality šou alebo nekonečnými slovenskými telenovelami, vyberie si radšej menšie zlo. Ja si hold, radšej otvorím knižku... ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (3)

  • V jednom z dílů, který byl v roce 2018 věnován výročí vzniku ČSR, se jako host objevil Martin Dejdar, který jako kapitán působil v několika sériích české verze pořadu Máme rádi Česko (od r. 2013). (fabecc1222)
  • Jako Mikuláš vystupuje v mikulášských dílech bývalý scenárista tohoto pořadu, Pavel Graus. (fabecc1222)

Reklama

Reklama