Reklama

Reklama

VOD (1)

Keď sa do jeho malej rybárskej loďky pri naozaj bizarnej nehode zavŕtal periskop ponorky, musel statný taliansky chlapík, ktorému nik nepovie inak ako Buldozér (Bud Spencer), zavesiť svoju prácu neveľmi úspešného rybára definitívne na klinec. Odsúdený na večné ničnerobenie trávil odvtedy celé dni v rôznych krčmách a jediným akým-takým obveselením bolo preňho sledovanie občasných potýčok medzi miestnymi a tlupou amerických dôstojníkov z neďalekej vojenskej základne. No keď už všetkých zúčastnených čoraz častejšie bitky začali dosť nudiť, navrhli domáci vojakom „priateľský“ futbalový zápas – a oni túto výzvu (neprozreteľne) prijali. Trénerom miestnych sa stal práve Buldozér, ktorý bol sám kedysi profesionálnym športovcom a ktorý sa teraz - spočiatku s neskrývanou nevôľou, no napokon s obrovským nasadením – vrhol do statočného boja s neférovými grifmi Američanov. Rozhodujúci zápas sa ukáže byť skutočnou vojnou, v ktorej, nanešťastie, Buldozérov tím ťahá za kratší koniec – no len dovtedy, kým sa do boja nerozhodne vstúpiť i on sám! (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (43)

Ceberus 

všetky recenzie používateľa

Klasická spencer-hillovina - jedna hudba pořád dokola, do Spencera všichni buší marně, ten rád dává pěstí shora na hlavu apod. Tentokrát však ze slavné dvojice chybí Terence Hill, tak aspoň jedním z amerických soupeřů je Riccardo Pizzuti, věčný záporák spencer-hillovin. Bohužel, to jediné, co tu má šanci zaujmout - a sice bitky - jsou tady na hraně trapnosti, takže tento film je u mě na hraně odpadu a zachraňuje to jen fakt, že jsem nechtěl film vypnout po prvních pěti minutách. I infantilní příběh o sportovních outsiderech se dá natočit lépe, jak ukazují třeba Šampióni. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Klasicky pojata Spencerovka s mnozstvom bitiek, ktora sa lisi len tym, ze sa v nej Bud nakoniec necha prehovorit k trenovaniu neschopneho timu hracov americkeho fotbalu. Konkurencnemu zlemu timu sefuje slizky chlapik, s ktorym ma Bud nejake resty z minulosti, takze sa od zaciatku môzeme tesit na ich spolocny duel. Bitiek je dostatok a su na takej standardnej urovni. nenadchnu ale ani nesklamu. Michele Lupo patri k slabsim reziserom. Tempo je pomalsie. Sceny v ktorych absentuje Bud, pretoze sa venuju hracom jeho timu su uplne nezaujimave a najradsej by som ich vystrihol. Cely film stoji iba na Budovi, ktory ho svojou neopakovatelnou charizmou len tak tak utiahne. Takze komu jeho styl filmov nevyhovuje, tak nemusi stracat cas ani s tymto kuskom, ale Spencerovym fanusikom by tato pohodova jednohubka mala chutit. 5/10 ()

Reklama

Pierre 

všetky recenzie používateľa

Škoda že se film víc nezaměřil na Buldozerovo trénování (tak si to přiznejme, začne se trénovat až někdy v 50 minutě.) Ale jinak je to docela pohodový film a Bud se svým zvláštním charismatem ho samozřejně spolehlivě táhne a ústřední písnička je opět (jako snad u každého Budova filmu) fakt skvělá. Dávám tři a půl. ()

Snorlax 

všetky recenzie používateľa

Jak mám hodnotit objektivně, když mám slabost pro Buda Spencera? On to není žádný trhák, tenhle film. Jenže Spencer zase kudy chodí, tudy mlátí své soky. A já si nemůžu pomoci, ale i po těch mnoha letech a mnoha bitkách, mě to baví. A rozhodně mě baví i ten prajednoduchý příběh všech sportovních filmů, kterak slabé mužstvo porazilo samo sebe. Jenže zde se neporáželo s patosem amerických blbofilmů. ()

Pepinec 

všetky recenzie používateľa

Spousta lidí se tu diví, proč jsou na ČSFD k ohodnocení jednotlivé série pořadů jako Kdo přežije anebo díly večerníčkových seriálů. A já se zase divím, proč tu má rozepsané všechny filmy Bud Spencer? Vždyť je to pokaždé to samé dokolečka. S tím rozdílem, že každý další film je zase o něco nudnější... ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Pise v Toskánsku, konkrétně na Marina di Pisa. Natáčelo se od 20. února do 20. dubna 1978. (noelcoward73)

Reklama

Reklama