Reklama

Reklama

VOD (1)

Keď sa do jeho malej rybárskej loďky pri naozaj bizarnej nehode zavŕtal periskop ponorky, musel statný taliansky chlapík, ktorému nik nepovie inak ako Buldozér (Bud Spencer), zavesiť svoju prácu neveľmi úspešného rybára definitívne na klinec. Odsúdený na večné ničnerobenie trávil odvtedy celé dni v rôznych krčmách a jediným akým-takým obveselením bolo preňho sledovanie občasných potýčok medzi miestnymi a tlupou amerických dôstojníkov z neďalekej vojenskej základne. No keď už všetkých zúčastnených čoraz častejšie bitky začali dosť nudiť, navrhli domáci vojakom „priateľský“ futbalový zápas – a oni túto výzvu (neprozreteľne) prijali. Trénerom miestnych sa stal práve Buldozér, ktorý bol sám kedysi profesionálnym športovcom a ktorý sa teraz - spočiatku s neskrývanou nevôľou, no napokon s obrovským nasadením – vrhol do statočného boja s neférovými grifmi Američanov. Rozhodujúci zápas sa ukáže byť skutočnou vojnou, v ktorej, nanešťastie, Buldozérov tím ťahá za kratší koniec – no len dovtedy, kým sa do boja nerozhodne vstúpiť i on sám! (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (43)

Wishkah 

všetky recenzie používateľa

Filmy s Budem Spencerem a Terencem Hillem, ať už hráli spolu nebo zvlášť, patřili k evergreenům mého mládí. Ale narozdíl od spousty jiných filmů, které sem měl v dětství rád, a které bych teď nejraději spálil, filmy s těmito dvěma výtečníky u mě fungují dodnes a dodnes se u nich skvěle bavím. Sice je jejich kvalita trochu kolísavá, ale to nic nemění na tom, že je to zábava. A buldozer patří mezi ty, u kterých se chtě nechtě musíte bavit. Bud Spencer umí i bez Terence a narozdíl od jiných Spencerových filmů mi tu ani nechyběl. Terencem je tu Budovi celý fotbalový mančaft. A je to drsná bžunda ()

Subjektiv 

všetky recenzie používateľa

Nesčetněkrát zpracované téma boje týmu hodných outsiderů proti zlým favoritům uvařené po Spencerovsku, což neznamená nic jiného než okořenění pár bitkami. Na rozdíl od některých jiných Spencerových filmů tu chybí opravdu vtipné repliky. Jediné štěstí, že Spencer vždy hraje nabručené chlapíky, a to neumožňuje obvyklý patos podobných sportovních filmů hnát příliš vysoko. Slabé **. ()

Reklama

cariada 

všetky recenzie používateľa

Další z komedi s Budem ,který v podstatě hraje stále to samé ,neustále rozdává facky a pěsti ,vždy je to takový tichý ubručený flegmouš až do chvíle ,kdy se děje náký bezpráví a pod . Pak se do toho vloží. Stejně jako tady ,kdy po nalehání italských mladíků se ujme je trénovat na zápas v americkém fotbale s americkými vojáky. Je předem jasné ,že nemají žádnou šanci vyhrát ,ale o to jim ani nejde ,jejich jediným cílem je uhrát aspoň bod. Buldozér je bývalý skvělý hráč ,který jednoho dne skončil uprostřed zápasu s fotbalem a odešel a už nikdy nehctěl hrát. Jenže jak se ukaže okolnosti ho donutí se znovu obléct dres a vyběhnout na hriště. Ač jsou tyhle filmy stále o tom samém pořád je to dobrá zábava a neokouká jí se. Zajímavé je ,že se všude objevují stejní herci. ()

Falko 

všetky recenzie používateľa

Na tuto komediu mam pekne spomienky, kedze som ju prvykrat videl pred 20-timi rokmi na rakuskej ORF 2 a hned, ako som zbadal Buda Spencera som vedel, ze o humorne a krkolomne bitky tam nebude nudza. Dnes som si Buldozera zopakoval a nadalej tam najdem dost scen, na ktorych som sa s chutou zasmial, ale najdu sa i chvilky, ktore su trosku nudne, alebo pre dospelaka mozno az tak prehnane, ze uz nie su smiesne. Deti sa na tom pobavia viac. 4 hviezdicka za nostalgiu... 14.04.2010 ________ Bud Spencer - (Buldozer) +++ Raimund Harmstorf - (Seržant Kempfer) +++ Ottaviano Dell´Acqua - (Gerry) +++ Marco Stefanelli - (Tony) +++ Giovanni Vettorazzo - (Spitz) +++ Joe Bugner - (Orso) +++ Hudba: Guido De Angelis, Maurizio De Angelis +++ ()

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Film se samostatním Spencer, a Spencer bez Hilla není taková zábava. Film je sice vtipný a několikrát jsem se zasmál, ale prostě to nebylo ono, fackovačky za moc nestály a ani jich moc nebylo. Ostatní herci kromě Spencera za moc nestály a jejich postavy mi přišly děsně vynucený. Za mě čistý průměr 3*. ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Pise v Toskánsku, konkrétně na Marina di Pisa. Natáčelo se od 20. února do 20. dubna 1978. (noelcoward73)

Reklama

Reklama