Reklama

Reklama

Choď na to!

  • Česko Jdi na to (viac)
všetky plagáty
Trailer 1

Rosco Frazer (Terence Hill) a Doug O´Riordan (Bud Spencer) majú rôzne životné osudy, kým ich náhoda nezvedie dohromady. Zažijú spolu pár zvláštnych situácií, keď ich najprv považujú za zločincov, o chvíľu na to pre zmenu sa supertajných špiónov a do rúk sa im dostane milión dolárov v ohtovosti. Ako agenti Steinberg a Mason bojujú proti organizácii šialeného gangstra K1 (Buffy Dee), ktorý má plán na ovládnutie zeme tak, že z ľudského vedomia vymaže čísla. Ako to nakoniec dopadne? (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (199)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Robusný hundroš Bud Spencer a modrooký fešák Terence Hill si to v tejto akčnej komédii rozdajú s nebezpečným, šialeným zločineckým bossom, ktorý si hovorí K1. Samozrejme, že proti týmto dvom týpkom, s tvrdými päsťami a silnou ranou, nemá jeho kartel žiadnu šancu. Parádna floridská jazda dvoch talianských borcov. V osemdesiatých rokoch boli Bud a Terence v najlepšej forme. O tom svedčí aj tento film. *** ()

otík 

všetky recenzie používateľa

Jde o příjemnou, ale ne kdoví jak zábavnou komedii. Bud Spencer a Terence Hill se díky omylu stávají tajnými špiony, získají velké bohatství a zároveň vyřeší zapeklitý případ. Bitek je pomálu, jejich choreografie však potěší, Hill i Spencer jsou stále svěží a dobře se na ně kouká. Překvapí velká pohyblivost Spencera při scéně s čínskými číšníky. Obecně jde o lepší průměr filmografie obou ranařů. ()

Reklama

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

„Go for It“ je predovšetkým zakrivené zrkadlo pre špiónske a (čiastočne) pre Bondovské filmy na spôsob dvojici B. Spencera a T. Hilla. Hlášky, vtipné situácie a hudba nemajú chybu. Choreografia „bojových“ scén a faciek však zaostáva voči klasickým dielam. Ten príbeh miestami obsahuje fakt nonsens prvky (z baru sa dostaneme na loď – len tak – a potom naspäť, šialený plán zloducha, ktorý chce získať moc nad Svetom vymazaním čísiel, atď.) , ale neberte to vážne – ako som spomínal, išlo o vyfigurovanie podobných (vážnejších) filmov v tomto žánre. Každopádne známa a naša milovaná dvojica tu ešte bola stále v pohode – tá fyzická kondička však už bola trošku hrošia. Z mojej strany silnejšia trojka „a to nemusíte vynechať zo záverečnej správy“. Osobné hodnotenie: 77% (***) ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Klasicka Spencer/Hillovka s mnozstvom blaznivych bitiek a detinskeho humoru. Tentokrat to ma aj putavu zapletku v ktorej si nase duo typkov pomylia so spickovymi agentami CIA. Takze cely film je taka komedialna variacia na Bondovky. Spolu s filmom Dvaja machri medzi nebom a peklom patri tento medzi moje najoblubenejsie tejto zabavnej dvojice a aj po rokoch stale funguje. Nie je to sice ziadna intelektualna zabava, ale pokial viete, co mate cakat, tak budete spokojni. 8/10. ()

Tosim 

všetky recenzie používateľa

Představte si svět bez čísel! Tak takhle zachraňují svět v téhle komedii Spencer a Hill. Je to zajímavý nápad a nejlepší scéna je ta v motorestu, kdy se před užaslými zraky těch dvou loučí manželky bossů, kteří jedou na "pohyblivej hajzl", slovy: DRŽÍM JIM PALCE, DOUFÁM, ŽE TO TENTOKRÁT DOKÁŽOU! :))) ()

Galéria (42)

Zaujímavosti (12)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na Floride v USA v lokalitách Miami, Miami Beach a Key Biscayne. (dyfur)
  • Scény na lodi, kde hlavní hrdinové bojují proti zločinci K1 (Buffy Dee), se natáčely na křižníku přímo během jedné plavby. Přítomni byli i civilní pasažéři. (GreatestFan)

Reklama

Reklama