Reklama

Reklama

Recenzie (5)

Pohrobek 

všetky recenzie používateľa

Itálie, 18. století: uprostřed Apenin se rozkládají lenní statky Roccalty a Serry. Zatímco Roccalta je spravována šlechetným a spravedlivým hrabětem Gualtierem (Herbert A. E. Böhme ), úpí Serrasanští pod hrůzovládou despoty Odda (Massimo Serato ). Pouze svobodomyslný psanec Pietro (Lex Barker) může s daným stavem nějak pohnout... Carlo Campogalliani, mistr italských "monumentálních" filmů, nám nabízí další romanticko-dobrodružnou hostinu s okouzlujícím "mladičkým" Lexem Barkerem v hlavní roli. ()

Flego 

všetky recenzie používateľa

Jednoduchý dobrodružný snímok odohrávajúci sa v 13. storočí zobrazuje konflikt dvoch hraničiacich panstiev. Ústrednou postavou je lovec Pietro, ktorý sa počas bojov nechal oslovovať kapitán Fuoco ( niektoré krajiny použili vo svojom distribučnom názve meno Robin Hood, čo je značne zavádzajúce ). Lex Barker v ďalšej polozabudnutej postave predvádza svoj štandardný výkon neodolateľného hrdinu. Piaty komentár. ()

majo25 

všetky recenzie používateľa

Lex Barker síce ešte nie je tá charizmatická "Stará zvráskavená ruka", ale už dávno nie ani toporný model ako v tarzanovkách. Keď už nie kvôli charizme, tal kvôli svojej výške i svojmu netalianskemu zjavu rozhodne na obraze dominuje. Príbeh je očakávane naivnejší, akcia slabšia, ale vyrovnáva sa to typickými talianskymi zbraňami - kvalitnými záporákmi a krásnymi ženami. Spojitosť s Robinom Hoodom je nepopierateľná, aj keď v tomto prípade mních akosi netúži po tom, aby daroval chudobným ukradnuté peniaze. Taká oddychovka, ktorá neurazí a je dostatočne dobrodružná.. ()

MacGuffin 

všetky recenzie používateľa

H. - Lex Barker (Pietro); Rossana Rory (Elena di Roccalta); Massimo Serato (baron Oddo di Serra); Anna Maria Ferrero (Anna); Carla Calò (Teresa); Herbert A. E. Böhme (hrabě Gualtiero); Dante Maggio (Civetta); Paul Muller (Rusca) ()

Reklama

Reklama