Reklama

Reklama

Recenzie (5)

MacGuffin 

všetky recenzie používateľa

H. - Lex Barker (Pietro); Rossana Rory (Elena di Roccalta); Massimo Serato (baron Oddo di Serra); Anna Maria Ferrero (Anna); Carla Calò (Teresa); Herbert A. E. Böhme (hrabě Gualtiero); Dante Maggio (Civetta); Paul Muller (Rusca) ()

majo25 

všetky recenzie používateľa

Lex Barker síce ešte nie je tá charizmatická "Stará zvráskavená ruka", ale už dávno nie ani toporný model ako v tarzanovkách. Keď už nie kvôli charizme, tal kvôli svojej výške i svojmu netalianskemu zjavu rozhodne na obraze dominuje. Príbeh je očakávane naivnejší, akcia slabšia, ale vyrovnáva sa to typickými talianskymi zbraňami - kvalitnými záporákmi a krásnymi ženami. Spojitosť s Robinom Hoodom je nepopierateľná, aj keď v tomto prípade mních akosi netúži po tom, aby daroval chudobným ukradnuté peniaze. Taká oddychovka, ktorá neurazí a je dostatočne dobrodružná.. ()

Reklama

Pohrobek 

všetky recenzie používateľa

Itálie, 18. století: uprostřed Apenin se rozkládají lenní statky Roccalty a Serry. Zatímco Roccalta je spravována šlechetným a spravedlivým hrabětem Gualtierem (Herbert A. E. Böhme ), úpí Serrasanští pod hrůzovládou despoty Odda (Massimo Serato ). Pouze svobodomyslný psanec Pietro (Lex Barker) může s daným stavem nějak pohnout... Carlo Campogalliani, mistr italských "monumentálních" filmů, nám nabízí další romanticko-dobrodružnou hostinu s okouzlujícím "mladičkým" Lexem Barkerem v hlavní roli. ()

Flego 

všetky recenzie používateľa

Jednoduchý dobrodružný snímok odohrávajúci sa v 13. storočí zobrazuje konflikt dvoch hraničiacich panstiev. Ústrednou postavou je lovec Pietro, ktorý sa počas bojov nechal oslovovať kapitán Fuoco ( niektoré krajiny použili vo svojom distribučnom názve meno Robin Hood, čo je značne zavádzajúce ). Lex Barker v ďalšej polozabudnutej postave predvádza svoj štandardný výkon neodolateľného hrdinu. Piaty komentár. ()

Galéria (3)

Reklama

Reklama