Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mortal Kombat 2 je novým dobrodružstvím, které začíná tam, kde předchozí film skončil. Odvážní bojovníci musejí opět čelit protivníkům ve službách nelidského Shao Khana, vládce Vnějšího světa, který prorazil vesmírný tunel mezi Vnějším světem a Zemí, aby ji ovládl. Jeho Armádu temnoty vedou nemilosrdní bojovníci s nadpřirozenými schopnostmi - Sindel, kdysi krásná královna, nyní hrozné ztělesnění smrti, obrovský kentaur Motaro a ninja Ermac, mistr telekinetických sil. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (331)

gogos 

všetky recenzie používateľa

Klasik Lambert tu neni, charakterove Jax nema na Johnyho Cage v zadnym pripade, zustal prkenak Shou a nova Sonja je snad jeste horsi, jak predchozi. Uz todle nepredpovida nic dobreho... Hudba si stale drzi vysoky standart, kamera tez. Z bojovky mozna film zasahuje az zbytecne moc do psychlogickych a charakternich sracek, ktere jsou stejne na nulove urovni. Efekty take nepatri k nejzdarilejsim, a tak jedinym plusem je naprosto uzasna rukavice Jaxe... Jestli si nekdy na neco clovek vzpomene z druheho dilu, tak je to Jax a jeho ruka... ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Netreba nad tým zbytočne rozmýšľať. Scenáristi to zjavne tiež nerobili, takže jednotka oproti dvojke pôsobí ako veľkofilm roka. Keď Randy Meeks hovoril "sequel je automaticky podradná záležitosť", nemal pravdu. Nájdu sa dvojky, ktoré sa vyrovnajú originálu. Druhý Mortal Kombat medzi ne každopádne určite nepatrí. Hoc musím podotknúť, že seriál bol na tom ešte horšie. Škoda, že v dvojke nezostal aspoň sympaťák Christopher Lambert; nahradil ho akčný béčkar James Remar, ktorý mal v 80. rokoch hrať Hicksa vo Votrelcoch, ale napokon nehral (resp. chvíľku áno, ale potom bol pre-obsadený Michalom Biehneom). No a keď vám z filmu utečie s prepáčením béčkar á la Lambert, tak to už je vážna situácia. Akcia má vďaka tvrdým songom sem-tam slušné tempo, ale celkovo je to jedna veľká mizéria. Diváci neboli takým prudkým prepadom kvality nadšený, tak nečudo, že snímka s rozpočtom 30 miliónov na celom svete zarobila len smiešnych 15 (porovnajte s jednotkou: rozpočet 18, celosvetová tržba 122). ()

Reklama

Ouwen 

všetky recenzie používateľa

Všeho je víc. Tady se s ničím fakt nikdo nesral. Zamrzí, že herci byli obměněný (i když ti kteří tu jsou, furt super), jsou zde hlášky, nečekaná úmrtí, luxusní twisty, je to opět kurevsky zábavný a i soundtrack je o poznání lepší a nadupanější, nenudil jsem se. U obou to byla zábava, jen to prostě není můj typ filmu. Těším se na ten novej s Taslimem! ()

Derek 

všetky recenzie používateľa

ak bola jednotka príjemnou kung-fu mlátičkou (naviše podľa mojej /v mladosti/ obľúbenej videohry), dvojka je už o niečo ťažšie sústo. nielenže vyzerá (a určite je) lacnejšie (triky sú dosť slabé), ale dokonca i dej je stupidnejší (pričom jednotka nebola tiež nejaký zázrak), herci sú nevýraznejší a boje slabšie a nudnejšie. ale napriek tomu je to stále lepšie ako posledné van dammovky :-) ()

Le_Chuck 

všetky recenzie používateľa

Ďalší z rodu príživníkov na úspešnej jednotke, ale asi na 3 vydarené zábery však parazití mizerne. Triky slabé (30 millónový rozpočet - fuck me !!!), súboje bez nápadu, bez šťavy a celé je to mdlé, seriálové. Ak kedysi Tomáš Baldýnsky definoval 4 syndrómy zlého pokračovania tak naozaj nepoznám učebnicovejší príklad: 1. Preplácanosť (snaha narvať do filmu čo najviac herných postavićiek bez ohľadu či to má logiku) 2. Hysterická opatrnosť 3. Zmrtvýchvstanie hrdinu 4.Debilný podtitul (ešte aj debilne prekladaný - rozdrvenie). Ako fanúšik MK som veľmi smutný... ()

Galéria (30)

Zaujímavosti (18)

Súvisiace novinky

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

11.07.2019

Herec Joe Taslim (The Raid, Rychle a zběsile 6) byl obsazen do role Sub-Zera v připravovaném rebootu akčního Mortal Kombat. Taslim, který v minulosti reprezentoval Indonésii v judu, se naposledy… (viac)

MK3 sa začne nakrúcať

MK3 sa začne nakrúcať

09.08.2005

Séria Mortal Kombat, ktorú solídne započal Paul W.S. Anderson a rozdrvil John R. Leonetti, sa čoskoro stane trilógiou. "Trojku" s podtitulom Devastation nakrúti istý mink - režisér, ktorý už má na… (viac)

Reklama

Reklama