Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mortal Kombat 2 je novým dobrodružstvím, které začíná tam, kde předchozí film skončil. Odvážní bojovníci musejí opět čelit protivníkům ve službách nelidského Shao Khana, vládce Vnějšího světa, který prorazil vesmírný tunel mezi Vnějším světem a Zemí, aby ji ovládl. Jeho Armádu temnoty vedou nemilosrdní bojovníci s nadpřirozenými schopnostmi - Sindel, kdysi krásná královna, nyní hrozné ztělesnění smrti, obrovský kentaur Motaro a ninja Ermac, mistr telekinetických sil. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (331)

M.Macho 

všetky recenzie používateľa

Druhý díl je naprosto špičkový!!! Co v jedničce fungovalo - tady nefunguje! Třeba taková zbytečná věc jako scénář (u prvního dílu se o takové věci dalo aspoň hovořit), ale tady nějak vynechávají slovům významy a větám vyznění. Je to k smrti směšné. Hudba, která u prvního dílu rajcovala diváka k tomu, že kickoval a punchoval s postavami - tady jde o pochybný kompilát (zazní i super Scootři). Ale co se musí dvojce nechat - to je ta hvězda je přehršel postaviček ze hry a podivný godzillý závěr... Kdybych byl Lambert - udělám to samé - uteču! ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Tak v tomto případě mi samozřejmě nezbývá nic jiného, než souhlasit, že toto pokračování se opravdu hrubě nepovedlo. Většinu děje jsem se dokonce dost nudil a to jsem se těšil na další slušnou akční nálož. Některé souboje byli ještě dobré, ale v tomto případě nejvíc zklamali digitální efekty, přeobsazení a svým způsobem i samotný příběh. Už to prostě nebylo ono. Takže tentokrát nedám ani průměrné ohodnocení… ()

Reklama

Derek 

všetky recenzie používateľa

ak bola jednotka príjemnou kung-fu mlátičkou (naviše podľa mojej /v mladosti/ obľúbenej videohry), dvojka je už o niečo ťažšie sústo. nielenže vyzerá (a určite je) lacnejšie (triky sú dosť slabé), ale dokonca i dej je stupidnejší (pričom jednotka nebola tiež nejaký zázrak), herci sú nevýraznejší a boje slabšie a nudnejšie. ale napriek tomu je to stále lepšie ako posledné van dammovky :-) ()

klerik 

všetky recenzie používateľa

No, boli tam pekné herečky... Ale inak fakt bieda. Vsadenie na príbeh bola najhoršia voľba. A snažiť sa vysvetliť vsťahy medzi figúrkami na bojovanie bol vrchol. A čo urobili najlepšiemu mlátičovi z hry Johnnymu, je neodpustiteľné... Tie 2** sú za tých niekoľko nových postáv vo finále - nostalgicky som si zaspomínal na hru... ()

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Jasné, nemá to dej, je to hatlanina, súboje nefungovali na papieri, nieto na plátne, je to chaoticky zostrihané a nekoordinované, réžia je mizerná a herci otrasní. Ale inak nerozumiem to rozčarovanie vzhľadom na pozitívne priatie jednotky, ktorá teda určite neoplývala shakespearovskými dialógmi a oscarovým herectvom. Mortal Kombat 2 je over the top fan service, kde je kvantum postáv z hier, akčná scéna strieda inú akčnú scénu a béčková mytológia je tu v konských dávkach. Navyše sa vrátil Sub Zero - aj s jazvou (Liu Kang: "Teba som predsa zabil!" Sub Zero: "To bol môj brat")! Za mňa rovnaké guilty pleasure ako jednotka. FATALITY! ()

Galéria (30)

Zaujímavosti (18)

  • Dana Hee, která hraje Mileenu, byla v prvním díle dablerkou Kitany. V příběhu z počítačové hry je Mileena klonem Kitany. (HellFire)
  • Objevily se zprávy i o úplně jiném konci filmu. Ve vystřižené scéně je Shinnok v Netherealm, který mluví s kouzelníkem Quan Chi, jenž se jinak ve filmu vůbec neobjeví. Celý konec se skládá z toho, že Shinnok se ptá, jestli vše probíhá podle plánu, Quan Chi kývne ano a oba následně odchází. To ponechává věci otevřené pro třetí film. Bohužel vystřižená scéna je k nedohledání, ale na internetu lze dohledat obrázek zmíněného rozhovoru mezi Shinnokem a Quanem Chi, který byl vytištěn v prosinci 1997 vydání Sci Fi Entertainment. (SeBig)
  • Kvůli nedostatku času a peněz museli herci a kaskadéři zahrát více rolí. Například Ray Park si zahrál Raptora, Tarkatana a kaskadéra, J.J. Perry pak Scopriona, Cyraxe a taktéž kaskadéra. (HellFire)

Súvisiace novinky

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

11.07.2019

Herec Joe Taslim (The Raid, Rychle a zběsile 6) byl obsazen do role Sub-Zera v připravovaném rebootu akčního Mortal Kombat. Taslim, který v minulosti reprezentoval Indonésii v judu, se naposledy… (viac)

MK3 sa začne nakrúcať

MK3 sa začne nakrúcať

09.08.2005

Séria Mortal Kombat, ktorú solídne započal Paul W.S. Anderson a rozdrvil John R. Leonetti, sa čoskoro stane trilógiou. "Trojku" s podtitulom Devastation nakrúti istý mink - režisér, ktorý už má na… (viac)

Reklama

Reklama