Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď si ho Emily zaobstarala, bol Clifford malé, roztomilé a červené šteniatko, z ktorého cez noc vyrástol obrovský pes. A keď hovoríme obrovský, myslíme tým, že na výšku meria skoro tri metre. V malom mestskom byte je taký pes veľmi nepraktický. Lenže Emily ho zbožňuje a za žiadnu cenu sa ho nevzdá. (Cinemart SK)

Videá (4)

Trailer 3

Recenzie (50)

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Clifford The Big Red Dog" je absolútne "basic" rodinný film. Natočené podľa známych detských knižiek a zasadené do modernej doby. A môžete si z toho totálne jednoducho posúdiť kam to celé pôjde. Toto je film, kde budete len zaškrtávať kolonky. Na druhú stranu nemôžem povedať, že by to bolo sprosté, alebo malo nejaké zlé myšlienky ani nič podobné. Je to len film, ku ktorému sa dokopy toho nedá nič moc povedať. Neviem čo by som na ňom vyzdvihol. Príbehovo neponúka nič, čo by stálo za to. Lokalita je New York, ktorý sme videli miliónkrát. Postavy sú stereotypy. Efekty sú podľa mňa pozerateľné, ale nič extra. Keď Elizabeth jazdí na Cliffordovi, tak to je tak neskutočne badateľné, až hrúza. Rovnako všetky tie ostatné animované zvieratá. Nevyzerá to veľmi presvedčivo. Ale deti si to užijú a rodičia sa niekde počas filmu radšej vytratia, lebo im to príde ako film, ktorý už videli 50x predtým. Takže v podstate čistý priemer. Hodnotenie: C ()

Stanislaus 

všetky recenzie používateľa

Velký červený pes Clifford je cílený zejména na mladší publikum a okatě, místy - přeženu-li to - až agresivně poukazuje na to, že by se lidé a živí tvorové obecně neměli "soudit podle obalu". Sice je to stále nadmíru aktuální myšlenka, nicméně zde je servírována až moc na sílu. Herecké obsazení je až na charismatického Johna Cleese a místy vtipného Jack Whitehalla fádní a zamýšlený tahoun celého snímku - "největší přítel člověka" Clifford - byl sice roztomilý, ale zdál se mi proporčně (hlava vs. tělo) poněkud zvláštně utvořený. Lepší dvě hvězdičky! ()

Reklama

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Veľký a červený pes v pohode, napriek nie vždy funkčnému CGI. Podobne ako Emily v podaní Darby Camp. Príbeh je však plné klišé momentov a obsahuje také prvky, ktoré veľmi dobre poznáme. Humor a zábavnejšie scény zostávajú spíš v pozadí. Jednohubka, ktorá Bohužiaľ sa celkom rýchlo vyparí z hlavy. Osobné hodnotenie: 66% (**) ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Hodnotenie pridávam na základe dojmov 9 ročnej slenčny, ktorá u nás aj s rodinou trávila prázdniny. Film je určený pre túto kategóriu, ale občas naňho pozrel aj jej 11 ročný brat ktorý drtil hry na kompe v tesnej blízkosti. Dospelému divákovi nepovie nič, teda mňa to nezaujalo vôbec, teda snáď iba nápad. Naozaj dnes už vymyslia všetko. ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Videl som aj pôvodný seriál a musím povedať, že Becker sa tohto ujal a poňal to z úplne iného konca a ono to podľa mňa veľmi slušne fungovalo. Čakal som nejakú infantilnú ptákovinu pre úplne malé deti po vzore seriálu, ale dostal som výživnú rodinnú komédiu, pri ktorej sa človek aj nenásilne zasmeje a ktorá sa na nič nehrá. Že tam bolo pár klišé momentov, to je jasné, každopádne ale aj sympatickí herci a ňuňu pejsek, z ktorého som bol namäkko. Skvelo vizuálne zvládnuté. Takže ja osobne som sa bavil a ako oddychovku pri nedeľnej kávičke to vrelo odporúčam. 70 % ()

Galéria (87)

Zaujímavosti (5)

  • Natáčelo se v americkém státě New York. (BMW12)

Reklama

Reklama