Reklama

Reklama

Série(2) / Epizódy(66)

Obsahy(1)

Když se Tesák narodil, byl ze všech sourozenců nejmenší, a možná právě proto si ho Emily vybrala jako štěně, které může hrát úspěšně roli dárku k narozeninám. Nikdo nepočítal s tím, že Tesák nějak mimořádně vyroste, ale v této věci se všechno změnilo pod vlivem lásky, kterou mu Emily projevuje. Brzy z něho bude obrovitánský pes: svou výškou předčí všechna předběžná očekávání, a tak se Emily s celou rodinou stěhuje z města na ostrov. Na obrazovku se vrací váš starý oblíbený známý, tak ho sledujte! (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (3)

Jaro.Krafcik 

všetky recenzie používateľa

Hra bola vynikajúca o tom niet pochýb že som ju ako maly chlapec hral vkuse. Na seriál si veľmi nepamätám ale určite som ho videl. No asi aj bude zodpovedať priemeru, plus odstup času by svoje určite urobil. Ale videohra ako som spomínal bola výborná. 3* ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Tento seriál hodnotím skôr ako večerníčkovskú zábavu vhodnú pre úplne najmenšie deti, ktoré si z každého dielu odnesú nejaké to ponaučenie a aj sa pritom zabavia. To je aj hlavné plus tohto animáku, ostatné aspekty je asi zbytočné komentovať, keďže pre dospeláka je to skôr nočná mora, pri ktorej si neužije ani len tie animácie. 50 % ()

Galéria (6)

Reklama

Reklama