Reklama

Reklama

Búrlivé víno

(seriál)
  • Česko Bouřlivé víno
Dráma / Rodinný
Slovensko, 2012, 109x50 min

Scenár:

Diana Kacarová

Hrajú:

Emil Horváth ml., Nela Pocisková, Juraj Loj, Monika Hilmerová, Maroš Kramár, Helena Krajčiová, Jana Oľhová, Marián Slovák, Eva Rysová, Ľuboš Kostelný (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Rodinný seriál z krásneho vinárskeho prostredia - Búrlivé víno, ktorý poteší najmä romantické duše. Určite vás zaujmú osudy dvoch vinárskych rodín, spojených dávnym priateľstvom a rozdelených klamstvom. Je to seriál, ktorý ponúka množstvo emócií, ktoré patria do životov každého z nás, ako je láska, priateľstvo, nenávisť a aj ľudskosť! (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (175)

maestrotatum odpad!

všetky recenzie používateľa

od prvej serie sa rieši úplne rovnaká téma len sa vymenia herci.... je to slovenská sračka vydaná za hit a napodobňuje dejstvo z Dallasu. Jednoduchšie je nájsť jednorožca v Tatrách ako nájsť miligram originality v Búrlivom Burčiaku. Svoje IQ zistíte tak ,že od čísla 120 odpočítate diely búrlivého vína, ktoré ste videli. Toť vsjo! ()

peiton odpad!

všetky recenzie používateľa

Už mám s týchto nekonečných slovenských akože ,,telenoviel" poriadny chaoss.Jedna ako druhá,druhá ako tretia a pod. Dokedy alebo koho toto môže baviť.Som síce žena,ale nepozerala by som to ani za červené ferrari :) Herectvo jednotlivých protagonistov je maximálne afektované..Takéto by som vedela zahrať aj ja,a nemusím mať na to ani školu.. Nekonečný príbeh !!! ()

Reklama

honajz 

všetky recenzie používateľa

Párkrát jsem na to omylem přepnul večer TV - a dodnes jsem si myslel, že jde o španělskou telenovelu! Všechny ty interiéry - velké místnosti s krby, těžký španělský nábytek, moderní prostorné kuchyně... A jako kde je to víno, co je v názvu? Že by tam bylo něco o vinicích, to ne, ale řeší se opět milostné vztahy, pracovní vztahy... Jen jsem rád, že po delší době můžu vidět hrát Emila Horvátha ml. ()

Defaultovna odpad!

všetky recenzie používateľa

V čom spočíva najväčšia slabina slovenských "nekonečných" seriálov? Problém nie je v zlej myšlienke či scénari. Keby panelákový, alebo búrlivovínový skript dostal do ruky povedzme nejaký škandinávec, bola by z toho psychologická dráma ako remeň. Lenže: 1) Toporné a teatrálne postavy, zahrané nesympatickými hercami, recyklovanými z množstva podobných seriálov pôsobia otravne ešte skôr než otvoria ústa 2) Keď už tie ústa otvoria, zistíme, že dialógy sú neprirodzené bez štipky inteligentného humoru 3) Snaha producentov o čo najväčšie napätie a akciu prerastá do preexponovaných zápletiek "každý s každým každému za chrbtom", ktoré sa vyskytujú frekvenciou jedna v každej epizóde 4) Nehovoriac o názve seriálu a zvučke, ktoré predpovedajú záruku "skvelej" rodinnej zábavy každý deň pred televíznymi novinami na Narkóze. Aby sa nepovedalo, že som len kritik z princípu, zhliadla som jednu celú epizódu, na základe ktorej ukladám trashové hodnotenie. Z mojej strany niet čo dodať. ()

matthew.17 

všetky recenzie používateľa

Menim hodnotenie z jednej hviezdičky za Bašu Švidraňovú na 4 za celý seriál. Nie je to dokonalé, nie je to to čo od seriálu očakávam, má to zopár hercov vďaka ktorým program zásadne nepozerám (Kramár)... ale má to čaro, dáva príležitosť hercom vymaniť sa zo škatuľky, otvára témy a charaktery ktoré na slovensku chýbali a napriek všetkým intrigám a seriálovým klišé sprostiam človeku aj tak zostane dobrý pocit - a toto je myšlienka, ktorú by raz mohol nejaký seriál rozpracovať naplno. (toto hodnotenie platí len po sériu 5, už tá bola na hrane a ňou to mali aj ukončiť, dalej len naťahovany odpad) ()

Galéria (52)

Zaujímavosti (31)

  • Najmladší herci boli hneď dvaja. Išlo o mesačné dvojičky Alexa a Lukasa, ktoré hrali dieťa Inge (Henrieta Mičkovicová). Tvorcom sa s nimi robilo dobre a výhodou bolo najmä to, že keď jedno dieťa plakalo, mohlo ho zastúpiť druhé. (Zdroj: cas.sk)
  • 870 000 je najvyšší dosiahnutý počet divákov. Rekord si seriál vytvoril 1. apríla 2013. (Zdroj: cas.sk)

Reklama

Reklama