Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ona miluje chaos, on poriadok. Ako spolu vydržia v jednom byte? (oficiálny text distribútora)

Videá (1)

TV spot

Recenzie (82)

Jocho

všetky recenzie používateľa

Áno, áno; Slovensko točí nový seriál, tak mu preventívne zabezpečíme sivé grafické ladenie na ČSFD, ináč by to nebola taká sranda. Dal by som cudziu ruku do ohňa za to, že štvrtina hodnotiacich ľudí hodnotila iba na základe popravde neprehliadnuteľných upútavok počas vysielania televízie a na samotný seriál sa ani len nepozreli. Samozrejme, po klenotoch poslednej doby sú obavy na mieste a potom, čo Mafstory padla do škatule "vyťažených tém", aby jeden hľadal pozerateľný sitcom lupou na pražskom nádraží. Po prvej časti rozhodne nehodnotím, ani po druhej a možno ani tretej. Po pozretí pilota som bol chvíľu rozčarovaný, seriál totiž nahodil očividne a na slovenské pomery netradičný štýl podávania príbehu (skečov). Dobrých 13 minút som iba civel a chytal sa za hlavu, nejako som sa nedokázal naladiť na istú dávku stupidity. Potom mi ale došlo, že tie postavy sú takto okato archetypovo písané schválne a len čo som sa s touto skutočnosťou zmieril, zvyšných 7 minút aj niečo som sa fakt bavil. A dvakrát vyprskol úprimným smiechom. Herci si natáčanie užívajú, Zuzka netradične v role blbej majiteľky kaviarne prekvapila a Ľuboš takisto zaujal - nie teatrálnosťou, s akou koná, tá patrí postave, ale tým, že "malý, ryšavý, okatý tr*ko" sa zhostí roly neúnavného giggola. Očakávam ďalšie časti. ()

petisek 

všetky recenzie používateľa

Seriál "Zita na krku" bol TV Markiza propagovaný ako supersitkom. Ukázalo sa, že je to supervykrádačka iných sitkomov, ale žiaľ veľmi zle urobená. Snáď nič tu nie je originálne (ešte aj scéna je ukradnutá z Priateľov, ale zrealizovaná na lacný slovenský spôsob). Humor trápny a herci - to ani nekomentujem, že použili toľko opozeraných tvárií, z ktorých polovicu môže človek vidieť v rovnakom čase na TV JOJ (teda aspoň v čase vysielania prvého dielu). Pre lídra na TV trhu je to hanba! ()

Reklama

Murrro

všetky recenzie používateľa

Pozerám na čierne čísla, v ktoré sa ocitli Zite na krku a chytá ma záchvat objektivity! Nebudem hodnotiť po prvej časti (***), ale prosím, nehádžte Zitu vopred do jedného vreca so Susedmi, Priateľkami a Profesionálmi! Áno, zimomriavkam trápnosti som sa počas tridsiatich piatich minút nevyhol, ale neraz som sa nahlas zasmial na skutočne pointovanom vtipe a spod teatrálneho afektu (iste, uprednostnil by som televízne herectvo pred divadelným) na mňa niekoľkokrát žmurkla sympatická psychologizácia postáv! Fialová sa očividne baví a ja som sa bavil tiež. A hoďte kameňom (svišťom), nech sa páči! ()

Angelino odpad!

všetky recenzie používateľa

Videl som ich oba v jeden deň (spolu s Hodom svišťom). A ťažko si vybrať ktorý je lepší. Ak si majú byť vzájomne konkurenciou, tak to sa podarilo. Môj otec hovorieva, že ak dáš do receptu samé dobré veci, nemôže byť z toho nič zlé. Jemu to v kuchyni funguje. No pri Zite máme jasný dôkaž, že ak sa pozliepa niekoľko čŕt úspešných amerických sitkomov, určite to neznamená niečo "chutné". Navyše ak to nemá v ničom inovatívny prvok a je to ladené do prostredia, ktoré so Slovenskom má iba veľmi málo spoločné. ()

Dado 

všetky recenzie používateľa

Zatiaľ sa naplnili všetky moje očakávania, sitcom je to viac (oveľa viac) trápny a nudný než vtipný, najviac ma však iritoval najmä ten smiech v pozadí pri každej hlúposti, ktorá môže pobaviť akurát tak... nikoho. 1* zatiaľ dávam za toho malého blonďatého chlapca, ktorý mi pripomína najmä svojou drzosťou a záľubou v podobe sledovania TV Jakea z Dva a pol chlapa. Po niekoľkých častiach: No, stále to nie je nejaká sláva, no dá sa na tom pobaviť a určite je to lepšie ako konkurent z TV JOJ, takže idem o 1* nahor. (40%) ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (4)

  • V jednej z častí sa objavil aj dnes už zosnulý, legendárny slovenský hokejista Pavol Demitra, ktorý stvárnil samého seba. (Patrik200s)
  • Jana Oľhová si už starostlivú matku Heleny Krajčiovej zahrala, a to v seriáli Profesionáli (od r. 2008). V jednej epizóde tohto seriálu si Krajčiová zahrala aj s Dušanom Cinkotom. (matthew.17)

Reklama

Reklama