Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ona miluje chaos, on poriadok. Ako spolu vydržia v jednom byte? (oficiálny text distribútora)

Videá (1)

TV spot

Recenzie (82)

BadoXXII 

všetky recenzie používateľa

Tak v prvom rade 35 minút je dosť vela na sitcom. Západná produkcia má niečo okolo 20 minút, čo bohate stačí aj pri tých najlepších kúskoch. Zita na krku pravdaže dieru do sveta nespravila, ale po tých reklamách behom rôznych filmov, futbalu a iných programov (ako to kurva môžu vôbec robiť? cez polovicu obrazovky pobehujú herci zo seriálu a človek nič nevidí z filmu - toto je už na mna moc) som čakal katastrofu a bol som poriadne nabudený, ako ten seriál strhám. Nebolo to však až také zlé. Trápností bolo pomenej, známe herecké tváre (nemám rád, keď je jeden herec či herečka v každom jednom filme či seriály, no proste v každej riti) neboli až tak otravné ako som čakal, vtipné situácie boli napísané lepšie ako som čakal a dokonca niekedy boli aj úsmevné. Pravdaže to však kopíruje už mnohokrát videné veci zo západu a originálnosť nie je žiadna. Zatial dávam teda 2* s tým, že to pravdepodobne po viacerých častiach upravím (ak si ešte nejaké vôbec pozriem, lebo vyhladávať to v tv ponuke určite zámerne nebudem). Šancu na 3* reálne nevidím, skôr by to hodnotenie mohlo klesnút alebo ostať také aké je. Uvidíme. ()

Gothar 

všetky recenzie používateľa

Vidím to podobne ako BadoXXII, Zita kopíruje vtipy používané v sitcomoch z USA vrátane charakterov, dokonca aj ten byt sa až nápadne podobá bytu z Priateľov, ale medzi ostatnými slovenskými "komediálnymi" seriálmi je to klenot. Páčilo sa mi to o dosť viac ako Profesionáli, Susedia, Hoď svišťom, Priateľky a všetko ostatné z čoho som dokázal vidieť v kuse najviac 5 minút. Tu som si prvý diel pustil čisto zo zaujímavosti a bol som príjemne prekvapený, že to nie je tradičná trapošina. No stále je to len kópia a ako odchovanec amerických 20 minutových sitcomov to nemôžem nevidieť. Veľmi milo ma prekvapil výkon Dušana Cinkotu, tá rola mu naozaj sadla, ostatní hrajú trochu preafektovane, ale nie je to až taká hrôza ako v iných seriáloch. Každopádne je vidieť určitý vzostup v slovenskej komediálnej produkcii, len by to chcelo viac neokukaných hercov, viac originality a menej pridaného smiechu v pozadí. ()

Reklama

Uter123 

všetky recenzie používateľa

Je tu skutočne pekná vykrádačka amerických, masovo známych, seriálov. Nedovolím si to zatiaľ ohodnotiť úplne objektívne, pretože som nevidel celú sériu ale popravde, ani nechcem. Markíza a a celá slovenská filmová produkcia robí jednu zásadnú chybu. Načo tlačíte vždy tých istých hercov do každého nového seriálu. Celé to potom vyzerá smiešne a vy máte pocit, že sledujete ZITA V ORDINACII.P.S Tie smiechy v pozadí sú asi tie najotravnejšie a najhoršie vsadené ako som kedy zažil. ()

petisek 

všetky recenzie používateľa

Seriál "Zita na krku" bol TV Markiza propagovaný ako supersitkom. Ukázalo sa, že je to supervykrádačka iných sitkomov, ale žiaľ veľmi zle urobená. Snáď nič tu nie je originálne (ešte aj scéna je ukradnutá z Priateľov, ale zrealizovaná na lacný slovenský spôsob). Humor trápny a herci - to ani nekomentujem, že použili toľko opozeraných tvárií, z ktorých polovicu môže človek vidieť v rovnakom čase na TV JOJ (teda aspoň v čase vysielania prvého dielu). Pre lídra na TV trhu je to hanba! ()

tommy187 

všetky recenzie používateľa

Neviem či som len ja patriot, alebo fakt nemám vkus pre dobrý humor. Ale ja som sa naozaj dobre bavil, nebyť toho, že to je také dlhé a nebyť tých zvukov, ktoré sa snažia ísť s dejom (a sú fakt zlé ...) je to naozaj pekný sitcom. Dobré herecké výkony, skvelé charaktery, zaujímavá pointa. Myslím, že väčšina ľudí hodnotiacich tento seriál videlo max. jednu (ak vôbec jednu) časť. ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (4)

  • V jednej z častí sa objavil aj dnes už zosnulý, legendárny slovenský hokejista Pavol Demitra, ktorý stvárnil samého seba. (Patrik200s)
  • Jana Oľhová si už starostlivú matku Heleny Krajčiovej zahrala, a to v seriáli Profesionáli (od r. 2008). V jednej epizóde tohto seriálu si Krajčiová zahrala aj s Dušanom Cinkotom. (matthew.17)

Reklama

Reklama