Reklama

Reklama

Búrlivé víno

(seriál)
  • Česko Bouřlivé víno
Dráma / Rodinný
Slovensko, 2012, 109x50 min

Scenár:

Diana Kacarová

Hrajú:

Emil Horváth ml., Nela Pocisková, Juraj Loj, Monika Hilmerová, Maroš Kramár, Helena Krajčiová, Jana Oľhová, Marián Slovák, Eva Rysová, Ľuboš Kostelný (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Rodinný seriál z krásneho vinárskeho prostredia - Búrlivé víno, ktorý poteší najmä romantické duše. Určite vás zaujmú osudy dvoch vinárskych rodín, spojených dávnym priateľstvom a rozdelených klamstvom. Je to seriál, ktorý ponúka množstvo emócií, ktoré patria do životov každého z nás, ako je láska, priateľstvo, nenávisť a aj ľudskosť! (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (175)

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Dve najväčšie slovenské, súkromné televízne stanice, JOJ a Markíza, dospeli do štádia, kedy si už nemusia kupovať zahraničné telenovely, ale rovno si vyprodukujú svoje vlastné stupidné, nekonečné seriály. Idú na to presne tak ako ich kolegovia z Mexika, Rumunska, Turecka či niekde z Južnej Ameriky. Urobiť to rýchlo a lacno, na kvalite vôbec nezáleží. Réžia, herci, dialógy, kamera, scenár, hudba, obraz, prostredia, kostímy... to všetko je jedna veľká filmová katastrofa. Toto by som bohužiaľ mohol napísať o takmer každom produkte z dielne JOJky alebo Markízy. No tento raz píšem o seriály „Búrlivé víno“. Dnes mám na muške presne tento konkrétny odpad! ()

Defaultovna odpad!

všetky recenzie používateľa

V čom spočíva najväčšia slabina slovenských "nekonečných" seriálov? Problém nie je v zlej myšlienke či scénari. Keby panelákový, alebo búrlivovínový skript dostal do ruky povedzme nejaký škandinávec, bola by z toho psychologická dráma ako remeň. Lenže: 1) Toporné a teatrálne postavy, zahrané nesympatickými hercami, recyklovanými z množstva podobných seriálov pôsobia otravne ešte skôr než otvoria ústa 2) Keď už tie ústa otvoria, zistíme, že dialógy sú neprirodzené bez štipky inteligentného humoru 3) Snaha producentov o čo najväčšie napätie a akciu prerastá do preexponovaných zápletiek "každý s každým každému za chrbtom", ktoré sa vyskytujú frekvenciou jedna v každej epizóde 4) Nehovoriac o názve seriálu a zvučke, ktoré predpovedajú záruku "skvelej" rodinnej zábavy každý deň pred televíznymi novinami na Narkóze. Aby sa nepovedalo, že som len kritik z princípu, zhliadla som jednu celú epizódu, na základe ktorej ukladám trashové hodnotenie. Z mojej strany niet čo dodať. ()

Reklama

A_san 

všetky recenzie používateľa

Náhodou to není zase tak špatné, jak to tady všichni plivou. Prostě dlouhý seriál, který se zabývá i blbostma, aby to něčím zaplnil, ale celková zápletka není zlá. Je pravdou, že i tady to trpí některými nedostatky, jako třeba často logické díry a nesmyslné chování postav, ale je to telenovela po slovensku, nemůžete čekat logický strhávající děj na.......kolikátém to už díle?:D ()

HOCKEYKA 

všetky recenzie používateľa

Rada by som vedela,či všetci tí ,,experti",ktorí udelili tomuto seriálu hodnotenie ,,odpad" videli aspoň jednu jeho časť,alebo tak učinili len z praobyčajného zvyku dehonestovať pôvodnú televíznu tvorbu.Celkový rating a slovné hodnotenia ani zdaleka nezodpovedajú realite,preto usudzujem,že 99% ,,spravodlivo"hodnotiacich členov tohto klubu seriál nikdy nevidelo.. ()

Carol Pifková odpad!

všetky recenzie používateľa

Seriál nebudem hodnotiť, pretože nevidela som ani len jednu celú časť, ale videla som pár scén, ktoré by možno dokopy jednu epizódu vytvorili. (Dobre písala som, že nebudem, ale budem takéto sračky sa môžu hodnotiť aj keď som nevidela všetky epizódy, keď niečo stojí za hovno tak už tie ostatné epizódy môj názor nezmenia.)To je jedno, napriek tomu je to hovadina jak mraky. Neviem prečo všetci vychvaľujú Pociskovú, keď vôbec nevie hrať a pri každej scéne sa tvári akoby všetko číta z čítačky. Je nepresvedčivá ako ďalšia polka slovenských hercov v hocijakom slovenskom seriále. Zápletka nehorázne trápna, neoriginálna, už je ohraná. Všimla som si, že zase vznikol dáky slovenský okopčený seriál s touto istou zápletkou. Dve rodiny, dvaja zaľúbenci a rodiny sa navzájom neznášajú. Bože! Tak sa všetci povraždite hneď v prvej epizóde a bude svätý pokoj. Tieto slovenské kktiny ma fakt neprestávajú presviedčať o tom, že my nevieme vyprodukovať ani jeden poriadny seriál, ktorý by bol originálny a nebol prebratý alebo okopčený od tých napr. z Ameriky. Dvíha sa mi žalúdok, už len pri zvučke seriálu, podobný efekt ako pri Tisíc a jedna noc, s tým rozdielom, že toto je trápna slovenská zvučka a samozrejme, že od Pociskovej, ktorú teraz budeme všade pchať napriek tomu, že žiaden talent na hranie nemá. Naše slovenské seriály stoja za hovno, a nechápem prečo stále vznikajú nové. Aha jasné, lebo vždy sa nájde veľa púč bez zmyslu, ktorý by vedel oddeliť pičovinu od dobrého seriálu. Proste hrozní Hroznerovci a spol. ()

Galéria (52)

Zaujímavosti (31)

  • Herec Jakub Lorencovič (Juraj Petransky) bol zo seriálu vyhodený po prevalení škandálu s natočením gayporna. (Raccoon.city)
  • Pri nakrúcaní strávili herci najviac času vo vinohradoch, v ambulancii doktora Buranovského (Vlado Černý) a v obývačke Ivana Dolinského (Emil Horváth). (Zdroj: markiza.sk)
  • 870 000 je najvyšší dosiahnutý počet divákov. Rekord si seriál vytvoril 1. apríla 2013. (Zdroj: cas.sk)

Reklama

Reklama