Reklama

Reklama

Búrlivé víno

(seriál)
  • Česko Bouřlivé víno
Dráma / Rodinný
Slovensko, 2012, 109x50 min

Scenár:

Diana Kacarová

Hrajú:

Emil Horváth ml., Nela Pocisková, Juraj Loj, Monika Hilmerová, Maroš Kramár, Helena Krajčiová, Jana Oľhová, Marián Slovák, Eva Rysová, Ľuboš Kostelný (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Rodinný seriál z krásneho vinárskeho prostredia - Búrlivé víno, ktorý poteší najmä romantické duše. Určite vás zaujmú osudy dvoch vinárskych rodín, spojených dávnym priateľstvom a rozdelených klamstvom. Je to seriál, ktorý ponúka množstvo emócií, ktoré patria do životov každého z nás, ako je láska, priateľstvo, nenávisť a aj ľudskosť! (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (175)

MaxForValue odpad!

všetky recenzie používateľa

Búrlivé víno by mohlo už konečne dozrieť a dať priestor niečomu normálnejšiemu. Rozumiem tomu, prečo herci do toho idú, ale prečo si najprv neprečítajú aspoň scenár a takto sa degradujú. Kde sú tie časy "normálnych" seriálov, ktoré mali hĺbku, myšlienku, ideu, boli celospoločensky akceptovateľné pre svoju seriálovú "ľudskosť"? Načo točíme slovenské telenovely, keď už aj tie argentínske sú už tak zúfalo neatraktívne pre väčšinu populácie? ()

neimed 

všetky recenzie používateľa

Skoda celkom talentovaneho Filipa Tumu. Je to len dokaz toho, ze divadelny a operny herec sa v slovenskych "telenovelach" iba zhovadi a pokazi to jeho imidz. Dufam ze nie navzdy. Neviem ci je taka filmova kriza na Slovensku alebo co, rada by som v jeho filmografii videla aj nieco, co neoznacim dvoma hviezdickami, pripadne odpadom. Ak mam Burlive vino pustene, je to len preto, aby som ho aspon na chvilku zahliadla. Snad to s Pociskovou dlho tahat nebudu. Ma na lepsiu herecku kolegynu, nielen na taku soplanou, s ktorou sa prave nudi pri natacani. :D ()

Reklama

HOCKEYKA 

všetky recenzie používateľa

Rada by som vedela,či všetci tí ,,experti",ktorí udelili tomuto seriálu hodnotenie ,,odpad" videli aspoň jednu jeho časť,alebo tak učinili len z praobyčajného zvyku dehonestovať pôvodnú televíznu tvorbu.Celkový rating a slovné hodnotenia ani zdaleka nezodpovedajú realite,preto usudzujem,že 99% ,,spravodlivo"hodnotiacich členov tohto klubu seriál nikdy nevidelo.. ()

D1705 odpad!

všetky recenzie používateľa

Tento seriál, kedysi taký ospevovaný sa stal obyčajnou juhoamericko-tureckou telenovelou. Dej je silený, divím sa, že ich baví vymýšľať stále nové zápletky a intrigy, niektoré postavy sú nedôležité a trápne, no prosto seriál, ktorý sa napriek týmto komentárom, stále vysiela a to znamená, že sa stále nájdu ľudia, ktorý túto hlúposť, ktorá nemá konca-kraja sledujú. ()

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Dve najväčšie slovenské, súkromné televízne stanice, JOJ a Markíza, dospeli do štádia, kedy si už nemusia kupovať zahraničné telenovely, ale rovno si vyprodukujú svoje vlastné stupidné, nekonečné seriály. Idú na to presne tak ako ich kolegovia z Mexika, Rumunska, Turecka či niekde z Južnej Ameriky. Urobiť to rýchlo a lacno, na kvalite vôbec nezáleží. Réžia, herci, dialógy, kamera, scenár, hudba, obraz, prostredia, kostímy... to všetko je jedna veľká filmová katastrofa. Toto by som bohužiaľ mohol napísať o takmer každom produkte z dielne JOJky alebo Markízy. No tento raz píšem o seriály „Búrlivé víno“. Dnes mám na muške presne tento konkrétny odpad! ()

Galéria (52)

Zaujímavosti (31)

  • Exteriéry viníc sa natáčali v obci Vištuk, ale aj v Šenkviciach a Modre. (Johnny.ARN)
  • Počas nakrúcania si tvorcovia museli zavolať na pomoc naozajstných odborníkov v oblasti vín. Asi v štvrtine seriálu nevyhnutne potrebovali kvôli deju nájsť chorobu viniča, ktorá by sa však dala nejakým spôsobom uzdraviť. (Johnny.ARN)
  • 45,6 je najvyšší trhový podiel medzi divákmi vo veku 12 – 54 rokov. Seriál ho dosiahol 20. marca 2013 ešte v starom vysielacom čase o 18.00. (Zdroj: cas.sk)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené