Reklama

Reklama

Búrlivé víno

(seriál)
  • Česko Bouřlivé víno
Dráma / Rodinný
Slovensko, 2012, 109x50 min

Scenár:

Diana Kacarová

Hrajú:

Emil Horváth ml., Nela Pocisková, Juraj Loj, Monika Hilmerová, Maroš Kramár, Helena Krajčiová, Jana Oľhová, Marián Slovák, Eva Rysová, Ľuboš Kostelný (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Rodinný seriál z krásneho vinárskeho prostredia - Búrlivé víno, ktorý poteší najmä romantické duše. Určite vás zaujmú osudy dvoch vinárskych rodín, spojených dávnym priateľstvom a rozdelených klamstvom. Je to seriál, ktorý ponúka množstvo emócií, ktoré patria do životov každého z nás, ako je láska, priateľstvo, nenávisť a aj ľudskosť! (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (175)

mrclTV odpad!

všetky recenzie používateľa

Mňe stačí ako počujem cez chodbu tento úžas, ktorý mama občas po večeroch pozerá. V tých momentoch si radšej púštam hudbu z PCčka o niečo hlasnejšie. (Tu krásne vidno, ako je to pomalé a prázdne keď to mame stačí pozrieť asi raz za dva týždne a vôbec sa nestratí, kedže sa tam nič medzitým nestalo). Ale aby som nekydal len tak do vetra, párkrát som sa snažil vydržať pri tom dlhšie ako patnásť minút, ale zatiaľ sa to nepodarilo. A nemienim sa trýzniť ďalej, čiže tieto sebadeštrukčné pokusy nebudú pokračovať. ()

kebom odpad!

všetky recenzie používateľa

To už je najnovšia móda ukradnúť názov (z oproti tomu) podareného filmu? Ako paródia výborné, za zmienku stojí napríklad "dialóg" Ivana Letka s akýmsi "hercom", ktorý sa ho pýta, aké víno má priniesť. Ten mu odpovie, že červené suché :-). To je ako keby som si prišiel do autosalónu vyberať auto a predavačovi by som povedal, že chcem dieselové auto a pritom by som bol majiteľom povedzme automobilky... ()

Reklama

MaxForValue odpad!

všetky recenzie používateľa

Búrlivé víno by mohlo už konečne dozrieť a dať priestor niečomu normálnejšiemu. Rozumiem tomu, prečo herci do toho idú, ale prečo si najprv neprečítajú aspoň scenár a takto sa degradujú. Kde sú tie časy "normálnych" seriálov, ktoré mali hĺbku, myšlienku, ideu, boli celospoločensky akceptovateľné pre svoju seriálovú "ľudskosť"? Načo točíme slovenské telenovely, keď už aj tie argentínske sú už tak zúfalo neatraktívne pre väčšinu populácie? ()

bubblebobble

všetky recenzie používateľa

Neuveriteľné ako ma naše seriály dokážu na začiatku baviť a ako ich následne dokážem znenávidieť. Úplne otrasné správanie sa tvorcov s mottom "vytrieskajme z toho čo sa dá" je tak okaté a aspoň trocha vnímavého diváka musí uraziť. Kedy už konečne pochopia, že nejde o kvantitu ale o kvalitu? O to, aby každá časť dávkovala postupne napätie a aby sa divák nevedel dočkať ďalšej časti, ktorá samozrejme nepôjde každých 24 hodín? ()

brumbrum 

všetky recenzie používateľa

Hm, akoze dost bieda, taka srackovejsia verzia srackovej Jednoduchej Marie. Srackovi herci, srackove pribehy. Obcas daka pekna pipka, tak na 1* to dako vytiahli, inak pozeratelne ovela horsie ako Dallas. Uz niekoho napadlo, ze 109x50min = 90.8 hodin, coze je pri pozerani od rana do vecer asi 10 dni :--))?? To ako dakto pocita s tym, ze clovek 10 dni svojho zivota preserie takto? Fuuu, to by muselo byt hodne ine vino! Kto pochybuje, kuknite si na youtube niekolko ukazok.. ()

Galéria (52)

Zaujímavosti (31)

  • Počas osemmesačného nakrúcania seriálu otehotneli hneď dve herečky, a to Alena Ďuranová (Dáša) a Monika Hilmerová (Eva), a preto museli tvorcovia obe tehotenstvá zakomponovať do deja. (Johnny.ARN)
  • Soundtrack seriálu "Neviem sa nájsť" naspievala Nela Pocisková, ktorá hrá Ninu Dolinskú, a napísala Barbora Rákovská, priateľka Tomiho Popoviča, ktorý zložil hudbu. (tommy187)
  • Kvôli príbehu boli vytvorené dve fiktívne značky Víno Dolinský a Rozner Wine. Taktiež im privlastnili vlastné etikety, nalepené na fľašiach. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama