Reklama

Reklama

3 dni na zabitie

  • Česko 3 dny na zabití (viac)
Trailer 2

Ethan Renner (Kevin Costner) celý život pracoval ako agent tajnej služby. Bol jeden z najlepších. Teraz, keď vážne ochorel, rozhodol sa skončiť a venovať tomu, čo pre prácu odsúval na vedľajšiu koľaj - svojej rodine. Vždy sa totiž dokázal efektívnejšie postarať o nebezpečného zločinca než o vlastnú dcéru. Jeho manželka Christine (Connie Nielsenová) pracovne odchádza z Paríža do Londýna a Ethan bude mať prvýkrát celkom sám na starosť svoju dospievajúcu dcéru Zooey (Hailee Steinfeldová). Netuší, že bývalý zamestnávateľ má s ním iné plány. Ponúkne mu liek na záchranu života, ale zároveň ho poverí poslednou zákazkou. A keďže v stávke je nielen jeho život, ale aj osud celého sveta, túto úlohu Ethan nemôže odmietnuť. Má tri dni na to, aby zneškodnil svetovo najhľadanejšiu teroristickú organizáciu a zároveň sa osvedčil ako dokonalý a starostlivý otec. (TV JOJ)

(viac)

Videá (14)

Trailer 2

Recenzie (459)

hrona 

všetky recenzie používateľa

Kosťa měl na rozdíl od 96 Liamových hodin podstatně více času, ale využít je zkrátka nedokázal. Co se týče akční linie, moc si toho člověk neužije. Styl ala superagent vejde do pokoje plného gangsterů, střih, všichni pobiti a on nad nimi s rýmou je dosti nevyhovující. Dočkáme se zde pouze dvou kontaktních soubojů. Co se týče auto honičky prakticky věrnà kopie Paříž - rychlá auta - němci padouši - Besson, kdepak jsme to už jen viděli? Poslední nedílnou součástí je linie s dcerunkou,fialovým kolem a s tím spojené rádoby vtipné situace s výslechy a nablblým zvoněním v telefonu. Je to zkrátka prapodivná koláž smíchané akce a komedie. Slabé dvě hvězdice. ()

IQ Tiqe 

všetky recenzie používateľa

Stejně jako Luc Besson mám rád drsnýho taťku, co mlátí parchanty a řeší rodinný trable s dcerkou. Fakt se mi to líbí, člověk se i zasměje. Ale u tohohle filmu je scénář už trochu vyčpělej a často dost samoúčelnej. Závěr ztrácí; půlhodinu sestříhat a mělo by to rozumnej spád. Ale i tak pro mě pořád slušný (průměrný) pokoukání. Ale Neesona mám radši. # [viděno: monitor, 5.1, extended] # příběh *** | hudba *** | humor * | akce *** | napětí * | pustil bych si znovu *** ()

Reklama

Chrustyn 

všetky recenzie používateľa

Akční thriller o agentovi tajné služby, který se snaží dohnat ztracený čas se svou dospívající dcerou a přitom řeší svou poslední zakázku. Bessonův scénář opět děravý skrz naskrz, Costner notně unavený a oproti takovému Neesonovi opravdu nepůsobí jako cool vražedný taťka a McG také dost nevýrazný. Z této kombinace vzniklo béčko jako řemen, které je tak o půl hodiny delší než by mělo být. ()

MontyBrogan 

všetky recenzie používateľa

Ty vole, to bola blbosť! Ale celkom sympatická. Hlavne ide o to, že keď hrá Kevin Costner skôr Joea Hallenbecka ako Franka Farmera, nemôžem si pomôcť. Charizmu má aj sám o sebe, ak si k tomu však pripočítame tú nadpozemsky schopnú, no väčšinu času neupravenú postavu, je to proste zábava. A k tomu tri generácie príťažlivých herečiek. ()

Radko 

všetky recenzie používateľa

Guláš, zodpovedajúci tomu, koľko štátov podľa tunajšieho popisu spoluprodukovalo film. Z každého rožka troška. Akčná strieľačka, rodinný film, špionážna utajenosť, komédia o dospievaní, film o smrteľnej chorobe a jej liečbe atď. Alebo inými slovami: hrozná hlúposť. Jej výhodou je, že do seba nabrala toľko motívov, čím sa stala celkom príjemne sledovateľnou. Hodnotenie je v tomto prípade trochu nadnesené, ale zase taký tanec s vlkmi aký predviedol otecko dcére a jej frajerovi na maturitnom plese sa len tak nevidí. ()

Galéria (69)

Zaujímavosti (9)

  • Keď sa Ethan Renner (Kevin Costner) pokúša prinútiť francúzsku políciu, aby prinútila rodinu squatterov odísť z jeho málo využívaného parížskeho bytu, povedia mu, že musí počkať do 13. apríla, keď sa skončí zima. A keď sa im vyhráža, že to urobí sám, povedia mu, že ho zatknú. Vo Francúzsku naozaj existuje zákon, ktorý chráni squatterov, ktorí v zimnom období bývajú na mieste dlhšie ako dva dni. Vlastník nehnuteľnosti sa ich vtedy nemôže zbaviť inak ako podaním žaloby. (Arsenal83)
  • Natáčelo se od sedmého ledna do konce dubna roku 2013. (Hal_Moore)

Súvisiace novinky

Další nezletilá zabijácká holka?

Další nezletilá zabijácká holka?

29.08.2013

Je to tak, po Hanně a aktuálně řádící Hit-Girl v Kick-Ass 2 dorazí na plátna kin další dorostenka s povolením zabíjet. A hned ve dvou různých filmech! Tentokrát v podání Hailee Steinfeld, kterou po… (viac)

Costner pašuje drogy pro del Tora

Costner pašuje drogy pro del Tora

17.07.2013

Kevin zažívá moc pěkný comeback. Sbíral ceny za western Hatfields & McCoys, obstarával emoce v Muži z oceli, vytrénuje Jacka Ryana a bude za akčního hrdinu v Bessonem produkovaném a McG-m… (viac)

Reklama

Reklama