Reklama

Reklama

Ako prísť o muža za 10 dní

  • Česko Jak ztratit kluka v 10 dnech (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Andie (Kate Hudson) je redaktorkou populárneho časopisu. Má  napísať živú reportáž, založenú na osobnej skúsenosti, o tom,  ako odplašiť aj toho najzamilovanejšieho chlapa v priebehu desiatich dní. Nemohla si však vybrať horšiu „vzorku“ ako je Benjamin (Matthew McConaughey). Je síce fešák, ale možno o to viac dravší agent reklamnej agentúry, ktorý sa práve stavil so šéfom, že zlomí srdce každej, na ktorú ukáže, len aby získal lukratívnu zákazku. Tých dvoch nespojila náhoda, a tak bitka sledovaná starostlivo z oboch strán, môže začať. Andie vie, ako na to. Rýchle nasťahovanie k novému priateľovi, umocnené milostnou zdržanlivosťou, zásadné premeny jeho bytu, vrátane ružových koberčekov v kúpeľni, nákup štvornohého “miláčika“, plač, hysterické scény na verejnosti i pred jeho kamarátmi... lenže nič nezaberá. Benjamin všetko chápe, všetko ospravedlňuje, ku všetkému je tolerantný. Nie je to nakoniec naozajstná láska...? (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (329)

Magneto 

všetky recenzie používateľa

To bolo pekné, vážne. Ani mi to nepripadalo take "cheesy" a trápne a pritom je to "romantická komédia". Takéto filmy si vždy rád pozriem, ale málokedy im dám viac ako len priemerné hodnotenie, avšak tu urobím výnimku za chémiu aká bola medzi hlavnými predstaviteľmi a hlavne za neodolateľnú Kate Hudson, ktorá sa v roztomilosti môže prirovnať k mladej Meg Ryan. McConaughey sa držal "nízko", čo tiež určite prispelo k úspechu...Ďalším tromfom bol pre mňa osobne New York, je to moje srdcové mesto a strašne mi chýba. Tento film mi pripomenul aké je to úžasné miesto a preto je táto moja recenzia asi poriadne subjektívna, ale aj napriek tomu to odporúčam ako príjemnú romantiku na spoločný večer s našimi polovičkami ;-) ()

nash. 

všetky recenzie používateľa

Nenáročná oddechovka postavená na vtipném nápadu, s několika vydařenými vtípky, sympatickou dvojkou a situacemi, ve kterých si jistě většina mužů nejednou položila otázku jak něco takového dokáže Benjamin vydržet a dokonce se zamilovat. Občas je sice některá scéna zbytečná a v závěru to doslova klopýtne scénou zpívané hádky, ale ve dvou se to dá přežit bez ztráty nálady. ()

Reklama

kingik 

všetky recenzie používateľa

Andie je redaktorkou populárního časopisu. Má pro něho napsat živou reportáž, založenou na osobní zkušenosti, o tom, jak odplašit i toho nejzamilovanějšího chlapa v průběhu deseti dnů. Nemohla si však vybrat horší vzorek než je pohledný Benjamin, dravý agent reklamní agentury, který se právě vsadil se svým šéfem, že zlomí srdce každé, na kterou ukáže, jen aby získal lukrativní zakázku. A tak je stupidní, lehce předvídatelná a pouze svým námětem zajímavá komedie na světě. Vůbec mě to nebavilo. Dvě hodiny krystalicky čisté nudy. ()

adams89 

všetky recenzie používateľa

Kvalita filmů s nálepkou Romantická komedie většinou kolísá, jsou to spíše jen takové oddechovky. Na tuhle jsem se moc těšil, protože mě dost zaujala zápletka a taky fakt, že celosvětově v kinech vydělala slušné peníze. Je fajn, že byl do mužské role také obsazen už někdo jiný než třeba Ben Stiller, který má podobných filmů spoustu a už je prostě okoukaný. Ta sázka o deseti dnech byl docela zajímavý nápad a já si sliboval parádní podívanou. Ale k mému velkému překvapení k ničemu takovému nedošlo a já se díval pouze na nudnou a ne zrovna moc vtipnou komedii. Můj dojem nespravil ani nemastný a už tolikrát viděný konec. Musím ale přiznat, že po jeho zhlédnutí jsem opravdu pár měsíců o novinářské práci do budoucna přemýšlel... Co říci závěrem? S holkou bych na tenhle film asi do kina šel, jí by se líbil a já bych už nějak tu hodinu a půl snad přetrpěl. 40% ()

TeeAge 

všetky recenzie používateľa

V horúci deň, keď sa vonku nič robiť nedá, človek zájde do kina a chytí tento kus. Pobaví, nepobaví - jedno je isté - keby tam neboli malé behajúce deti po sále, ktorých rodičia si očividne splietli kategóriu filmu - bol by som si to užíval možno aj viac. A hlavne v klude :D |Videno v CineStar ŠárošPatak, 2003| ()

Galéria (47)

Zaujímavosti (32)

  • Film a autori si mnoho vypožičiavajú z filmu Sex and the Single Girl (1964), aj keď tomu "zabúdajú" prideliť kredit. Podobá sa celá premisa, ako aj záverečná scéna taxíka prenasledovaného motocyklom je rovnaká, šaty hercov aj plagát majú podobnosti. (Arsenal83)
  • Scéna s „rodinným albumom“ bola replikami kompletne improvizovaná. (Arsenal83)
  • Skladateľ Marvin Hamlisch vo filme pri klavíri protestuje, že má zahrať pieseň niekoho iného: "Toto som nezložil ja!" Je to odkaz na jeho skutočný protest, keď mal zložiť hudbu k filmu Podraz (1973), pričom soundtrack mal byť založený na ragtimeovej hudbe Scotta Joplina. Hamlisch nakoniec neochotne súhlasil, no po uvidení filmu len nadšene konštatoval, že dielo sa podarilo. Hlavná pieseň "The Entertainer" sa dostala na prvé miesto v rebríčku Billboard 's Adult Contemporary a na tretie miesto v rebríčku Hot 100, pričom len v USA sa predalo takmer 2 milióny kópií. (Arsenal83)

Súvisiace novinky

Další hledači pokladů

Další hledači pokladů

09.08.2006

Matthew McConaughey a Kate Hudson budou hlavními hvězdami dobrodružné komedie FOOLS GOLD z dílny režiséra Andyho Tennanta (Hitch: Lék pro moderního muže). Nebude se však jednat o první spolupráci… (viac)

Reklama

Reklama