Reklama

Reklama

Blbý a blbší sú späť

  • Česko Návrat blbýho a blbějšího (viac)
Trailer 1

V živote Harryho (Jeff Daniels) a Lloyda (Jim Carrey) sa toho za posledné roky veľa zmenilo. Samozrejme, okrem ich tuposti. Keď sa Harry dozvie, že má dcéru, neváha ani minútu a beží do ústavu prebrať Lloyda k životu. Ten upadol do stavu letargie potom, ako dostal kopačky od milovanej Mary. Vydajú sa na divokú jazdu krížom-krážom Amerikou v tých najčudesnejších dopravných prostriedkoch a ocitnú sa dokonca na konferencii najväčších vedcov sveta. Asi tušíte, že to nedopadne najlepšie. Bude to bizarné, zábavné, šokujúce... skrátka Blbý a blbší sú späť! (TV Markíza)

(viac)

Videá (22)

Trailer 1

Recenzie (598)

rollman1 

všetky recenzie používateľa

Harry a Loyd jsou zpět a připravili nám skvělý, nostalgický comeback. Od pokračování jsem si moc nesliboval, ale už od prvních minut jsem věděl, že tohle bude pecka, která mě nebude nudit ani sekundu a nenechá mě vydechnout až do konce. Nenechala, můj močový měchýř zažíval pravé Vánoce a já s ním. Skvělé vtipy, jejichž kadence byla neúprosná a člověk tak nemá čas si ani poškrábat nos. Jim Carrey je pořád stejný blázen a ikdyž má o pár let víc a nějakou tu vrásku, jeho grimasy zůstávají nepředčeny. Nechybí také humorné situace, nechtěná umrtí a plyšové auto. Taktéž se povedl soudtrack a milovníci jedničky určitě rádi zavzpomínají. Tohle se povedlo maximálně a šlo z toho cítit něco krásné nostalgického. ()

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

Zhruba do polhoďky slabota, potom zrazu niekoľko peciek a asi polhoďku pred koncom to zase ustalo. Myslel som, resp. bál som sa, či to neni ten efekt, jak mi ho furt vyčíta montybrogan; že išlo vlastne len o dobu, keď som bol zhúlený, tak sa mi páčila viac v podstate stále rovnaká úroveň. Neskôr som narazil na komentár užívateľa filmmaniak810, ktorý vlastne hovorí to isté, tak asi nie som vadný. V rámci fekálnych komédií nadpriemer, v rámci série tesne pod jednotku. Obe časti sa (pre svoj žáner) vlastne pohybujú niekde okolo hranice 70%, tak nech ich rozlíšim, dvihol som originál na 4*. Ono mi to asi došlo až počas záverečných tituliek, s mixom scénok oboch častí. Možno nostalgia, možno starnutie. Som zvedavý na avizované prdy roku 2034 :) ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Najvtipnejšie na tomto snímku je jeho zobrazenie v červených políčkach. Keď budem preháňať, neviem či som sa za celý snímok tri krát uškrnul. Nuž, čo zaberalo na skromného diváka pred 20 rokmi, dnes vyjde prinajmenšom márno trápne. Na slovensku máme jedno porekadlo, ktoré ako jedno z mála platí na 100% - Dva krát povedaný vtip prestáva byť smiešny. ()

Carol Pifková 

všetky recenzie používateľa

Ja som sa dosť dlhú dobu nudila. Samozrejme zasmiať som sa zasmiala ale tie vtipné scény mi neprišli až tak vtipné aby som sa po zemi váľala od smiechu... Neviem prečo ale ku komédiám nikdy neviem napísať niečo duchaplné, pretože nie som až tak ich milovník, resp. toto bolo jednoznačne slabšie ako prvý diel. To sa samozrejme dalo čakať... ale tak hrali to super a Jimovi takéto úlohy jednoducho sedia. Asi najlepšia pasáž bola na tom cone a v nemocnici, ostatné boli jednoducho slabé. ()

Cappuccino 

všetky recenzie používateľa

Crazy prvá časť z 94-tého, ktorú som v detstve mohol sledovať stále dokola, vždy, keď ju hrali v TV (myslím, že som si ju nahral aj na VHS), bola na úplne inej úrovni. Očakávaná nostalgia sa nedostavila snáď ani na jednu sekundu a o originálnych vtipoch tiež nemožno hovoriť. Skutočne blbé a ešte blbšie, sklamanie na celej čiare. ()

Galéria (42)

Zaujímavosti (34)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v amerických štátoch California, Georgia a Rhode Island. Film sa natáčal od 22. septembra do 25. novembra 2013. (MikaelSVK)
  • Látka s názvom Aspartam, na ktorú sa Lloyd (Jim Carrey) pýta v pohrebníctve, je umelé sladidlo, ktoré je podozrivé z karcinogenity a vyskytuje sa aj na našom trhu pod označením E951. (Lukoh)

Súvisiace novinky

Modrá ocel vrací úder

Modrá ocel vrací úder

21.11.2014

O pokračování kultovní komedie Zoolander se mluví už pár let. Až nyní se ale začíná hýbat kupředu, což může i nemusí souviset s úspěchem Návratu blbýho a blbějšího. Jim Carrey a Jeff Daniels ovládli… (viac)

Vrátí se Táta v sukni?

Vrátí se Táta v sukni?

18.04.2014

Ještě jsme ani neviděli Blbý a blbější 2 a už se začíná rýsovat další pokračování devadesátkové komediální klasiky. Tentokrát jde o one man show Robina Williamse Mrs. Doubtfire - Táta v sukni, která… (viac)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené