Reklama

Reklama

Psycho-Pass

(seriál)
Trailer 1
Animovaný / Akčný / Krimi / Psychologický / Sci-Fi / Thriller
Japonsko, (2012–2019), 18 h 47 min (Minutáž: 23–46 min)

Hudba:

Júgo Kanno

Hrajú:

Tomokazu Seki, Takahiro Sakurai, Kana Hanazawa, Kendži Nodžima, Mijuki Sawaširo, Ai Kajano, Akeno Watanabe, Kotori Koiwai, Maaja Sakamoto, Takehito Kojasu (viac)
(ďalšie profesie)

Série(3) / Epizódy(41)

Ve zdejším sci-fi světě je možné u osob vyčíst emoce, touhy a jakékoliv další pohnutky, které ve výsledku spočítají faktor pravděpodobnosti ke spáchání trestného činu. Tým policistů se snaží udržet pořádek tím, že zneškodní potenciálně nebezpečné zločince dříve než k trestnému činu dojde (ptsd)

Recenzie používateľa muti k tomuto seriálu (9)

Psycho-Pass (2012) 

Zaradenie je super, akási High tech Minority report budúcnosť kde agentka Sterlingova ide po stope Hannibala, ktorý ako v seriály podnecuje ľudí naklonených k násiliu aby rozpútali čo najhoršie inferno. Anime nemá žiaden element ktorý by ma rozčuľoval (hlúpe postavy, over the top kawaii, absencia logiky), takže osobne nemám čo vytknúť. Japonci sú majstri sveta v gradacii deja (všimli ste si to?) a aj v tomto anime to potvrdzujú. Parádny seriál aký som už dlho nevidel (a že som ich už pár videl) ()

Rairapusu no šómei (2019) (S03E01) 

Vyzerá že každá séria začína novou skupinou ktorá dostáva nový prípad v daždivom počasí. Staré postavy sú momentálne v pozadí, hlavným hrdinom je Mentalista. Stratené kargo, mŕtvy matematik, začína sa nová jazda ()

Teumesosu no ikenie (2019) (S03E02) 

Prípad mŕtveho matematika sa objasňuje, uvidíme pekný model realitnej bubliny z čias našej súčasnosti. Na scénu sa dostávajú agenti zo zahraničnej služby a že to nie sú žiadne béčka. V ďalšom priebehu sa spoznávame s volebnými kandidátmi, ktorí majú svoje tajomstvá. ()

Herakuresu to seirén (2019) (S03E03) 

Pri tejto časti začínam pociťovať že jednotlivé časti sú až príliš dlhé. Tých 45min je takmer na celý jeden film a dejovo sa tam stane príliš veľa vecí ()

Korosseo no seisó (2019) (S03E04) 

V tretej sérii možno sledovať veľmi dobré súboje na blízko. Rôzne chvaty a ťahy, s ktorými s fakt vyhrali. V tejto časti uvidíme aj zákulisie volebných ťahov, holo kandidáta aj vyššiu schému (ako sa hovorí v anime - all according to the plan). Spomenieme si aj na doktora, ktorý šiel po stopách predvolebného AI a nešťastne zahynul pri páde z budovy ()

Agamemunon no hansai (2019) (S03E05) 

S3E5 - Agamemnon's Offering. V tejto časti začíname s novým prípadom Náboženského hnutia ktoré ma čosi spoločné s bombovým útokom. Keďže Japonci majú historickú skúsenosť s kultom tak mám vysoké očakávania v spracovaní tejto témy. ()

Kaesaru no kinka (2019) (S03E06) 

S3E6 - Caesar's Gold Coins. Situácia v kulte sa vyostruje a naši vyšetrovatelia sa postupne dostávajú k ďalším stopam. Čas sa však kráti, keďže v meste pobehuje ešte pár bombových útočníkov. Kto ale ťahá za nitky z úzadia? ()

Don't Take God's Name in Vain (2019) (S03E07) 

S3E7 - Don't Take God's Name in Vain. Krásne vyvrcholenie pátrania po posledných kúskoch skladačky, ktorá odhaľuje plány sekty voči imigrantom. Chýbal tu snáď už len plán útoku smrtiacim plynom (Om Shinrikyo). Taktické postupy, zhananie povolení z najvyšších miest, útok na senátorku posledným útokom, infiltracia a snahy o útek, dvojitá pasca, radosť pozerať. Som zvedavý čom plánujú zakončiť tretiu sezónu v poslednej časti. ()

Cubism (2019) (S03E08) 

Hon na líšku začína, avšak súperi majú pár krokov náskok. Táto časť skôr je mostíkom k ďalšej sérii, finále máme za sebou ()

Reklama

Reklama