Reklama

Reklama

Horčica mi stúpa do nosa

  • Československo Hořčice mi stoupá do nosu (viac)
TV spot 2

Obsahy(1)

Kto sa ešte dnes zaujíma o nejakú filmovú hviezdu? pýtajú sa občania jedného juhofrancúzskeho mestečka, v ktorého blízkosti sa nakrúca western. Odpoveď znie: Nikto. V komédii s ironickým podtextom, ktorá poukazuje na to, akú veľkú moc majú mediá, hrá Pierre Richard a Jane Birkinová. (oficiálny text distribútora)

Videá (2)

TV spot 2

Recenzie (186)

dopitak 

všetky recenzie používateľa

Něco tomu k dokonalosti chybí, a není to ani jako vždy šarmantně popletený Richard, ani tentokrát miloučky půvabná Jane Birkin (hezky namalovaná, a s dlouhými vlasy), ani dokonalý původní barrandovský dabing, ani scénář, od kterého můžete čekat jakkýkoliv obrat a sklouznutí stranou. Možná méně zmatených vtipů a více těch skutečných, možná trocha birkinovské erotiky (skoro se nabízí představa, že existují dvě verze, z nichž ta jedna je lehtivější). Až budete točit western, dejte si pozor, aby kamery jely a nikde v dosahu nebyl žádný automobil! ()

loveless 

všetky recenzie používateľa

Naprosto bláznivá komedie s roztomilým Pierrem Richardem v hlavní roli roztržitého profesora matematiky, která svým českým názvem může zmást nejednoho diváka - ve filmu se dle mého pozorování nevyskytuje ani kapička hořčice! (bylo by to rozhořčující, kdyby význam tohoto rčení ve Francii neznamenal něco úplně jiného, než na co to pro čtenáře televizního programu vypadá...) ()

Reklama

cariada 

všetky recenzie používateľa

Jedna z nej komedií Pierra Richarda. zápletka je velice prostá on jako profesor matematiky má napsat otci doktor a starosta projev ,řediteli opravit písemnky a pro kamaráda novináře článek do novin. Vše má v deskách ,jenže studentky mu ty desky zpřehází či spíše obsah a je scénář na světě. Pierr to záhy zjistí a tak mu nezbývá než to vše zase sehnat a dát do pořádku. Že to nebude lehké tak to je víc než jasné. Dostane se až do nátačení westernu a k herečce domů kde ztráví noc. Nevědomky to pak vše poví šéfovi novin ,který si to nahraje a vytiskne což samozřejmě celou věc ještě víc zamotá. Otec doktor se to dozví v průběhu operace. (chudák pacient a personál ,jak sám povídá dneska není ve formě). Situační komedie kde naplnou může Pierre Richard předvéct svoje pohybové nadání a skvělou komiku. ()

Tosim 

všetky recenzie používateľa

Jeden z nejlepších filmů s Pierrem Richardem. Svěží filmeček ironickými dialogy postihuje svět velkého showbusinessu a politiky - na všchno se dívá střízlívýma očima a díky neotřelé milostné zápletce se řadí ke špičkám žánru. -MEZI NÁMI...CO SE STALO MEZI NÁMI? -MEZI NÁMI? -MEZI VÁMI. -MEZI VÁMI A KÝM? -MEZI VÁMI. -MEZI NÍ A MNOU? -NO, MEZI NÁMI... -MEZI VÁMI A MNOU? -NE, MEZI VÁMI A NÍ. -ÁÁÁ, VŮBEC NIC... -JSTE SI TÍM JIST? ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Na Richardovi je trochu nemilé, že hral dokolečka stále tú istú postavu. Čím menej bol jeho film bláznivý, tým viac bol herec sympatickejší. Niežeby mi Horčica svojou uletenosťou liezla na nervy, len som sa smial menej, ako som sa asi mal. Navyše som sa trochu strácal v tom, prečo je zrovna v tej situácii, v ktorej sa svojou blbosťou ocitol. To snáď nevedel ani scenárista. Páčil sa mi záver, kde ostala jedna zo základných otázok otvorená. Niekde sa mohlo ubrať, inde pridať a bolo by to podstatne lepšie. ()

Galéria (27)

Zaujímavosti (12)

  • Českým ekvivalentem fráze „hořčice mi stoupá do nosu“ je "mám toho plné zuby". (sator)

Reklama

Reklama