Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Snívalo sa Vám včera o popolníkoch? Chcete vedieť do akého nálevu naložiť neverného manžela? Máte od hladu vidiny a neviete ich vysvetliť? Náš tím skúsených odborníkov vám poradí v každej životnej situácii. Haló je telefonická show plná zábavy v podaní známych aj nových tvárí slovenského humoru. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (61)

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Keď som náhodou, pri prepínaní televíznych kanálov, natrafil na túto reláciu, tak som len nechápavo čumel na obrazovku, že čo sa to tam deje. Tak trapný humor som ešte hadám ani nevidel. Čo to tam tí magori predvádzajú? Vrchol úbohosti. Hneď ma mohlo napadnúť, že v tom bude mať prsty dementný Daniel Dangl. Takúto kreténsku stupiditu by sa nikomu inému nepodarilo pretlačiť do vysielania. „Haló“, máme tu ďalší odpad! ()

Calwen77 

všetky recenzie používateľa

Hodnocení tohoto pořadu mě dost překvapuje - po silvestrovské půlnoci jsme přepli tv program a u Haló jsme vydrželi skoro hodinu a půl :-) Velmi zvláštní humor, když to srovnám s českými "perlami" typu Tele tele, musím hodnotit hodně vysoko. A dovolím si tvrdit, že jinak jsme na humor dosti nároční a rozhodně se nesmějeme všemu....nám se to prostě líbilo, je to takové osvěžující :-) Věštění z pexesa, Štěněk Hrstka a "Les je sviňa" vedou. ()

Reklama

Joshua2121 

všetky recenzie používateľa

Hodnotením najsilnejší článok relácie a to je Michal Kubovčík, (inak by táto relácia bola zrejme odsúdená za odpad aj u mňa). No ten chalanisko má obrovskú slovnú zásobu, geniálnu fantáziu, vidno, že je sčítaný a inklinuje presne k môjmu štýlu humoru, takže mňa dokáže rozosmiať kedykoľvek. Či už ako Hesso, Karbo, Jozef Muai Thaiovský alebo sudca v dusnej srieni. :-) ()

bubblebobble

všetky recenzie používateľa

Niektoré scénky sú naozaj podarené, iné zase trápne až mám chuť sa na to celé ... Mylím si však, že také zlé ako o tom niektorí píšu to určite nie je. Mojou favoritkou je jednoznačne Trenda a samozrejme Hesso. Najnovšie aj Búrlivý Burčiak a.k.a totálne fenomenálny napodobniteľ E. Horvátha. Bez dcéry nepijem, bez dcéry nejem a bez dcéry .... ()

borec999 

všetky recenzie používateľa

Ešte predtým než koncept SOS preniesol Dangl do Markízy (Kredenc) skúšal to na Jojke. A myslím si, že to dopadlo veľmi dobre, minimálne sa Slováci dozvedeli o novšej generácii komikov ako Šoko Tabaček, Lujza Garajová Schrameková, ale hlavne Michal Kubovčík (ktorý mi tu utkvel jednak ako Hesso Jašterák, ale aj ako brilantný Emil Horváth ml. ktorého si strihol s veľkou chuťou). Nie všetky gagy a scénky sú vtipné, ale pri paródii je hranica medzi trápnosťou a geniálnosťou veľmi tenká, takže tých pár ktoré mi nesadli ľahko prepáčim. Pre mňa slabších 5*, pretože mám pocit že Haló bolo o dosť vtipnejšie než Kredenc. PS: obľúbené relácie: Pexesuálna poradňa Hessa Jašteráka, Hudobná cti netratí, Páli nás v tom, Žena to nie je len mozog, Les je sviňa, Literárne okienko, Hudobná pohľadnica, Burlivý Burčiak, Dusná Srieň, Trenda. 90% ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (2)

  • Pôvodný zámer bol urobiť reláciu, ktorá by parodovala výlučne veštenie. (PATWIST)
  • Rozmýšľalo sa nad názvami Veštiareň, Orákulum alebo Bludy. (PATWIST)

Reklama

Reklama