Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Snívalo sa Vám včera o popolníkoch? Chcete vedieť do akého nálevu naložiť neverného manžela? Máte od hladu vidiny a neviete ich vysvetliť? Náš tím skúsených odborníkov vám poradí v každej životnej situácii. Haló je telefonická show plná zábavy v podaní známych aj nových tvárí slovenského humoru. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (61)

oasismanik 

všetky recenzie používateľa

Ale zasa...nie je to najhoršie. edit: upravujem na 4 hviezdičky, ono to je tak strašne debilné a trápne, až je to vtipné...tzv. český a slovenský humor ala partička, sos, tele tele. Navyše to pozerám v archivoch, čiže môžem preskočit tie časti, ktoré su už iba trápne a absolútne nevtipné ako Borka, bača Imro atď. Jednoznačne vyniká Hesso Jašterák a Duša na Tanieri ()

zuzanocka 

všetky recenzie používateľa

,,Prosím, volajte na známe telefónne číslo, lebo ak nebudete volať na známe telefónne číslo, dovoláte sa na neznáme telefónne číslo a teda sa nedovoláte k nám. Čiže volajte na známe telefónne číslo".. =) Ono to nie je také zlé.. ale chvíľkami je v Haló vyslovene nuda a snaha zabaviť je až prehnaná (čo vedie k trapnohumoru.. ) Hesso Jašterák a jeho pexesuálna poradňa však dvíha úroveň.. =) ()

Reklama

unclejack odpad!

všetky recenzie používateľa

Veľmi slabý odvar SOS. Herci v Haló sa snažia robiť inteligentný humor a spoločenskú paródiu, ale ich snaha je skôr zúfalá ako vtipná. Prvá chyba - scenár je nuda. Druhá - relácia nebaví ani samotných hercov, ktorí sa tak úporne snažia zabaviť diváka až sa im to vymyká spod kontroly. Tretia chyba - našablónované postavy, ktoré herci vydávajú za paródiu skutočných účinkujúcich na tv a mýľne ich považujú za vtipných. Haló sa príliš snaží vyzerať ako brat SOS a k tomu pridáva aktuálnu televíznu paródiu. Otázkou zostáva, či je ponúkaná paródia dostatočne vtipná - bez čierneho humoru sa jednoducho parodovať nedá a tvorcovia Haló sa mu snažia zjavne vyhnúť. ()

Carol Pifková 

všetky recenzie používateľa

Je to tak trápne, že sa proste aj tak na tom smejem. Tie dvojvýznamy slov ako napríklad DNA a dna (kto nevidel samozrejme nepochopí), tak mi to strašne pripomína jedného známeho. Navyše Hesso Jašťerák je skvelý a prvá paródia na Búrlivé víno ako dovidenia, ten herec hovoril presne tak ako ten šedivý vlasoň z toho seriálu. Prvá čast okej smiala som sa, ale keď som to pozerala s partiou opitých ľudí tak som myslela, že mi črevá potrhá.. Lepšie 3* Najviac som sa ale určite smiala na hláške Klasický drogový pes, po lakeť. Keď tu vidím toľko odpadov, začínam mať pocit, že naša partia má asi zvrátený zmysel pre humor... čo už.. Michal Kubovčík určite najlepší článok relácie, ten je smiešny ani keď neprehovorí. Keď si to porovnám s takými trapošinami ako Bučkovci, alebo tá čierna zver čo "podnikala" tak toto si zaslúži určite viac ako odpad. ()

kobras5 

všetky recenzie používateľa

Pořad, který se sebevíc může snažit o to být vtipný, ale šance tu je minimální, aby uspěl, každopádně pokud člověk bude sledovat pouze ty části, které ho zajímají, pak pořad určitě má co do sebe. V roce 2013 jsem viděl všechny vysílané díly, co doposud běželi a nejlepší je skutečně Věštění z pexesa a pro mě srdcovka Les je sviňa. Zbytek je na čistý odpad. 20%. ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (2)

  • Pôvodný zámer bol urobiť reláciu, ktorá by parodovala výlučne veštenie. (PATWIST)
  • Rozmýšľalo sa nad názvami Veštiareň, Orákulum alebo Bludy. (PATWIST)

Reklama

Reklama