Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Snívalo sa Vám včera o popolníkoch? Chcete vedieť do akého nálevu naložiť neverného manžela? Máte od hladu vidiny a neviete ich vysvetliť? Náš tím skúsených odborníkov vám poradí v každej životnej situácii. Haló je telefonická show plná zábavy v podaní známych aj nových tvárí slovenského humoru. (oficiálny text distribútora)

Diskusia

xhc

xhc (hodnotenie, recenzie)

nie všetky scénky sú na rovnakej úrovni, napriek tomu 4* , hlavne za veštenie, thaiovského, a dáke tie miniscénky :-)

bloke

bloke (hodnotenie, recenzie)

aspoň Pomajdlo dostal v druhej sérii normálnejšie úlohy, no zas stiahli Garajovú.. S. Malachovský ide stále akosi na pol plynu, neviem či nemá viac nápady (ako napr. v časoch Ooops!).

Už som nechcel zdôrazňovať Kubovčíka, no minulý týždeň som čítal rozhovor, kde ma prekvapil, totiž vo veštiarni ide Hesso údajne naživo s tým, že ani nevie čo mu zavolajú ako otázku... a to som si dovtedy hovoril, že ako dlho mu musí trvať príprava, kým si nachystá vhodne vyložené pexesové karty a k nim tonu sediacich slovných hračiek.

Fujara777

Fujara777 (hodnotenie, recenzie)

Michal Kubovčík je v mojich očiach hviezda tohto projektu. Mierne sklamaný som Jurajom "Šokom" Tabačkom. To čo perfektne funguje na divadelnom javisku vo formácii 3 T už menej funguje s ostatnými členmi osadenstva v Haló, resp. nefunguje to vždy. Inak, skeč šou - pre mňa niektoré scénky absolútne nepochopené a nevtipné. Každopádne, pre mňa omnoho lepšie než SOS.

funtastic

funtastic (hodnotenie, recenzie)

druhá séria je minimálne o triedu lepšia a každý diel dvíha latku vyššie. toľko môj názor. na začiatku som to považoval za odpad, dnes, po ukončení Partičky, najlepšia zábavná relácia v tv.

Apollyon09

Apollyon09 (hodnotenie, recenzie)

Carol Pifková

Je smutné, že človek je v dnešnej dobe nútený predstierať tuposť. A naším humoristom to ide tak výborne, že začínam mať pochybnosti či to len hrajú.

Carol Pifková

Carol Pifková (hodnotenie, recenzie)

Ak si to porovnám s trápnosťami ako Bučkovci, kde sa s tuposťou narodili, tak hodnotenie odpadom pre Haló kde sa tá tuposť len predstiera.. mi príde dosť nefér.

na príspevok reagoval Apollyon09

Lochnes009

Lochnes009 (hodnotenie, recenzie)

po zhliadnutí dnešnej časti zvyšujem hodnotenie,kedže sa to konečne niekam pohlo,budem velmi rád ked to pôjde aj týmto smerom nadalej :-) 

bloke

bloke (hodnotenie, recenzie)

Po odpozeraní ďalších častí musím zdvihnúťť ten priemer o jednu hviezdu vyššie na ****, podarených a nápaditých scén je ovela viac než tých zvyšných (ukričaný Pomajbo), Kubovčík je neuveritelný blázen schopný vždy pobaviť, Juraj Tabaček podobne, na Lujze Schramekovej sa tiež človek narehoce, väčšina výstupov aj ostatných účinkujúcich je nadpriemer, čo sa zábavy týka.

Dangl im do tvorby IMHO až tak nekecá, ako scenáristi sú spravidla uvedení všetci, t.j, každý je tam sám so svojím prínosom.

Na tuzemskej scéne neexistuje už žiadna pôvodná zábavná relácia, na ktorú by som sa tešil.

Výborný Danglov počin, na galaxie vzdialený od hroznej Partičky, ktorú som pre megafaktor trápnosti zároveň BEZ vtipu nedokázal ani raz dopozerať celú.

Hessov novoročný príhovor/horoskop bol takmer dojemný, v linke sú prístupné aj ďalšie časti Haló:

http://www.joj.sk/halo/halo-archiv/2013-01-01-hesov-halo-novorocny-horoskop.html

bloke

bloke (hodnotenie, recenzie)

Kubovčíkove a Malachovského prispevky (skeče) sú podarené, miestami aj ostatných (polovník či lesník, čo je zač) ale na druhej strane taký Pomajbo... len do počtu ako smutný obraz bývalého humoristu.

Lochnes009

Lochnes009 (hodnotenie, recenzie)

chápem o čo sa snažia,ale takto sa to podla mna vobec nerobí,radšej by ma potešilo keby sa vrátilo na obrazovku legendárne a nezabudnutelné S.O.S :-)

Darkage

Darkage (hodnotenie, recenzie)

Jojka chce s touto hovadinou prilakat divakov? Davam tomu 1 mesiac a zrusia to kvoli nizkej sledovanosti. Odpad je slabe slovo, ani raz som sa pri tom nezasmial.

Reklama

Reklama