Reklama

Reklama

Horúca krv

(seriál)
Slovensko, 2012, 60 min

Obsahy(1)

O šťastie treba bojovať! Horkokrvnosť však nie je vždy namieste!   Stratiť česť je veľmi jednoduché. Navrátiť ju - to chce odvahu i odhodlanie. Prísť o dôveru môžete v jednom okamihu. Opäť ju vybudovať trvá niekedy celý život. A aj tú najväčšiu lásku je možné zničiť. Ale získať ju späť, navzdory okolnostiam chce vieru, rozum i cit. Najťažšie je však odpustiť tým, ktorých milujeme...
Neshakespearovský príbeh dvoch rodín z prostredia súčasného vidieka, kde tragická udalosť zmení životy všetkých a oberie o česť jedného z nich. Priateľstvo a láska sa mení na nenávisť a odsúdenie, boj o stratenú česť a na zápas s osudom. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (44)

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Seriál podobný seriálom Druhý dych a Pod povrchom. Sú to skôr seriály zo života bohatej slovenskej vrstvy, sú dosť pokojné s vážnymi udalosťami, sú aj dosť nudné a nemajú spád, ale sú posunom v našej tvorbe, herecky sú viac uveriteľné. Horúca krv mi pripadala z ukážok ako slovenský Dallas a do toho ešte Latinákova postava, ale nakoniec je to niečo mierne iného charakteru, o trapas sa nejedná, ale ani na vývozný artikel. 05.06.2013 - Dopĺňam komentár, lebo seriál sa zmenil na hlúposť typu Ordinácie v ružovej záhrade a je pre mňa už v podstate nepozerateľný. Asi to robia ľudia odtrhnutí od reality, ja len ľutujem divákov tohto a jemu podobných seriálov. ()

anderson odpad!

všetky recenzie používateľa

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: MARKÍZA = 21.8.2012, pôvodný televízny seriál - Mello si užíva slobodu v Belize, opitá štetka Rezešová opäť zabila autom nevinných ľudí, korupcia prežíva konjunktúru a Markíza nám servíruje ďalší primitívny výplach ordinačného typu. Toť obraz dnešných všedných dní v slovenskom banánistane. (22.8.2012) ()

Reklama

emdvojka

všetky recenzie používateľa

Desať slovenských seriálov, v ktorých sa prezentuje dookola desať slovenských hercov a v nich majú stále hrať tri charaktery, ktoré sa viac či menej opakujú v každom rodinnom a či romantickom seriály v televíznej produkcii komerčných firiem. Na to sa už nedá pozerať!!... a povedzme si pravdu už vlastne ani hodnotiť. ()

HOCKEYKA

všetky recenzie používateľa

Dokola tie isté okukané ksichty-Studenková,Vajda,Kanócz,,,atď,chýba už len Kramár a zostava markizáckych trapkov je takmer kompletná.Nemôžem si pomôcť,z tých trápne recitovaných replík bez štipky uveriteľnosti mi je na vracanie.Skúsila som,nedalo sa,tak som prepla na Jojku,kde je to o poznanie lepšie.I am sorry. ()

Arkanoid odpad!

všetky recenzie používateľa

Toto je záplata za Pláž 33. 1. časť: prológ. Pre komerčnú Markízu a jej stálych divákov iste trefa do čierneho, pre náročnejších divákov ďalší výplach hlavy. Kamera, postavy, hudba aj dialógy sú prvoplánové, ale to k správnej telenovele patrí. 2. časť: Je jedno, či sa niekto z hercov snaží, keď je dej odfláknutý. ()

Galéria (52)

Zaujímavosti (12)

  • V časti 29x1 s názvom "Udanie" si pri rozhovore Dariny Abrahamovej a Anny Šiškovej môžeme všimnúť člena štábu v odraze skla na skrinke. (Johnny.ARN)
  • V časti 02x08 s názvom "Precitnutie" si pri oprave Zuzaninho auta môžeme v odraze skla všimnúť kameramana. (Johnny.ARN)
  • V epizóde s názvom “Domov“ nakladá Lucia na fúrik tri balíky slamy, avšak v nasledujúcich záberoch sa ich počet zmení na dva a opäť na tri. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené