Reklama

Reklama

Butcher Boys

  • Kanada Butcher Boys (viac)
Trailer

Videá (1)

Trailer

Recenzie (16)

zolo23 

všetky recenzie používateľa

Môj prvý film v pôvodnom znení bez tituliek, v tomto prípade titulky ani nechýbali pretože pointu zvládne hádam každý. "Mäsiarsky" chlapci to tu rozbalili docela slušne, pár nápadov na zabitie tu bolo, takže v podstate ok. To, že sa tu spomína mierna podobnosť s Texasským masakrom docela chápem, pretože ten "obedový" stôl to trošku pripomínal. Niektoré scény mierne pobavili (slečna pri stole s otvoreným mozgom) a suma sumárum, nenudil som sa ,no od väčšieho hodnotenia film zabíja herecký amatérizmus hlavne teda štyroch mladých hrdinov. ()

G04T 

všetky recenzie používateľa

Má to extrémně moc klišé, které všichni známe. Tady Kim Henkel bohužel hodně zklamal. A ne jenom on. Někteří herci byli fakt strašní a střih je do očí bijící. Čekal jsem, ačkoli se mnou skoro nikdo nebude souhlasit, že když scénář píše Henkel bude to mít nějakou atmosféru, což mělo bohužel jenom na začátku kde to vypadalo, že se něco bude dít. Upřímně, konec byl úplně dojebanej a nejspíš se snažil napodobit druhej díl texaskýho masakru, bohužel neúspěšně. Pozitiva na tomhle filmu jsou kamera a zvuk. To je asi tak všechno. Jako horor to působilo jen zřídka. Na konci jsem si myslel že sleduju nějaký magory z psychiatrický léčebny v Bohnicích. Už si ani nepamatuju, jak to skončilo ( a to jsem se na to koukal někdy před 20 hodinami), takže asi žádná hitparáda to nebyla. Málem jsem u toho usnul a musel jsem se fakt snažit, abych zůstal vzhůru. ()

Reklama

Matros 

všetky recenzie používateľa

Příšerně zahraný, ozvučený, natočený a napsaný, nízkorozpočtový nonsens. Snaha o další Texaský masakr je tam očividná, ale tvůrci bohužel zapomněli na budování atmosféry. S každou uplynulou minutou je film bizarnější a divák zjišťuje, proč je v žánru uvedena i komedie. Na to, že se tam od prvních pěti minut až do konce pořád něco děje, je to asi tak hodinu ukrutná nuda. Každopádně na konci jsem už jen nevěřícně kroutil hlavou a nebo se tu a tam prohýbal smíchy. ()

Radka_86 

všetky recenzie používateľa

Nechybělo moc a šla bych až na odpad! Zachránila to jen úvodní 20ti minutovka, která ještě měla nějaký náznak atmosféry, protože pak už to byla totální slátanina, hovadina navíc příšerně zahraná a s až otravnou hudbou. Titulky snad ani nebyly potřeba protože se text celého filmu omezil jen na několik oplzlých nadávek. A poslední čtvrthodinka už pro mě byla jen jeden velký WTF moment. Sorry ale pro mě bylo utrpení sledovat takovou sra*ku, málem jsem to ani nedokoukala.... ()

J*A*S*M 

všetky recenzie používateľa

From the creator of The Texas Chainsaw Massacre, stojí na plakátě. No, pravda se má tak, že Kim Henkel napsal (společně s Tobem Hooperem) scénář ke kultovnímu prvnímu dílu TCM série (1974) a poté osobně režíroval nejhorší TCM vůbec (1994 - The Return of The Texas Chainsaw Massacre). No a teď napsal scénář Butcher Boys. Vzhledem k tomu, že se zdráhám uvěřit, že tento film vůbec nějaký scénář měl, předvedl Henkel výkon porovnatelný spíše se svou prací z roku 1994 ... ()

Galéria (15)

Zaujímavosti (4)

  • Film je založený na satirickej eseji Jonathana Swifta "A Modest Proposal" publikovanej v roku 1729. (beso74)

Reklama

Reklama