Reklama

Reklama

Už teraz mi chýbaš

  • Česko Už teď mi chybíš (viac)
Trailer 1

Milly a Jess boli odjakživa najlepšími kamarátkami. Od detstva spolu zdielali absolútne všetko – tajomstvá, oblečenie, dokonca aj chlapcov, s ktorými chodili. Návštevy bujarých večierkov plných alkoholu a drog či vyvádzanie hlúpostí im zostali z mladosti až do dospelosti. V živote ale raz nastane chvíľa, keď sa každý musí začať správať dospelo... Alebo nie? Snažiť sa žiť „dospelo" má ale rôzne podoby. Zatiaľ čo Milly má úžasnú prácu a žije v krásnom dome s manželom Kitom a dvomi deťmi, Jess a jej priateľ Jago žijú bohémskym životom na hausbóte. Priateľstvo Milly a Jess je však stále pevné ako skala a život je jednou veľkou zábavou. Každá zábava však raz skončí a pre Milly s Jess to platí dvojnásobne. Jess po mnohých neúspešných pokusoch, keď sa snažila otehotnieť, konečne prelomila smolu a chce s Milly osláviť radostnú správu. Tá má bohužiaľ úplne opačnú novinku – zistili jej rakovinu prsníka. Dlhoročné kamarátky sa tak ocitajú pred životnou skúškou, ako sa pobiť s vážnym ochorením jednej z nich, keď druhá prežíva najradostnejšie obdobie svojho života. Vydrží to ich priateľstvo? (Continental film)

(viac)

Videá (8)

Trailer 1

Recenzie (142)

BMW12 

všetky recenzie používateľa

Další film o rakovině, to už opravdu né. Doteď se mi sice většina líbila, ale čeho je moc, toho je příliš. A tady to už prostě nefunguje, film je nevýrazný a nudný. A Toni Collette mi tady vůbec není sympatická. Možná, že ženskému publiku se to může trochu líbit, ale já jakožto zástupce mužské rasy jsem to musel po hodině vypnout. ()

Kamca_ 

všetky recenzie používateľa

Na takový typ filmu musíte být správně naladěni. Bohužel já tohle tak úplně nevychytala a film mě nezasáhl tak, jak bych si představovala. Pár momentů, kdy jsem u filmu byla jak přikovaná, se tam našlo, ale moc jich nebylo. Herecké duo Toni Collette a Drew Barrymore mě mile překvapilo. Docela jim to spolu ladilo a film to pěkně oživilo. Jinak byl děj celkem smutný, ale to se od takového tématu dalo čekat. 65%. ()

Reklama

venison 

všetky recenzie používateľa

Moc jsem od filmu „Už teď mi chybíš“ moc nečekala, ale nakonec se pro mě konalo velmi milé překvapení.. Nedávno se roztrhl pytel s „umírací“ tematikou a většinou se jedná o filmy buď příliš vážné nebo příliš zlehčující nebo naopak příliš „hluché“.. Tenhle snímek je ovšem velmi šťavnatý, ale zároveň dostatečně hořkokyselý.. Příběh o dvou kamarádkách, které se musí poprat nejenom s jednou zákeřnou chorobou, ale také se vztahy mezi sebou.. Velkým elixíremje vynikající výber hlavních hereček - Toni Collette, Drew Barrymore – v trošku odlišných rolích, než jsme u nich zvyklé.. Chemie mezi nimi funguje opravdu výtečně. Scénář je nejenom velice humorný, ale také umí zabrnkat na dojemnou strunu.. Krásně vyváženo = jin a jang.. Myslím, že mám další oblíbený film, který si pustím kdykoliv jindy ráda pro zpříjemnění večera.. Doporučuji všem! ()

Happens 

všetky recenzie používateľa

Tyhle rakovinové filmy nějak už nemusím. Nabízí se srování s 50:50, kde máme mužskou dvojici zápasící s rakovinou. Hloubka, komičnost a romantika se dostávají na jinou úroveň oproti Už teď mi chybíš, kde naopak hlavní hrdinka je zobrazena takovým způsobem, že si k ní nelze vybudovat vztah, tedy nevzniká ani lítost...zvláštní stav. ()

Botič 

všetky recenzie používateľa

Film od žen pro ženy a o nikom jiném než o ženách, které zápasí s nelehkými nástrahami života. Minimálně sentimentální a přesto hodně silný a výborně obsazený kousek, který se vedle zmiňovaných Hvězd a Holky na umření rozhodně neztratí. ()

Galéria (34)

Zaujímavosti (12)

Reklama

Reklama