Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedného dňa sa milý, ale v podstate dosť jednoduchý vidiecky policajt Ludovic Cruchot (Louis de Funès) konečne dočká vytúženého povýšenia, čo však zároveň znamená, že počnúc týmto dňom musí neochvejne chrániť morálku v malebnom letovisku na Azúrovom pobreží, ktoré má na starosti – v Saint Tropez! Ako prvých si na paškál vezme tamojších nedisciplinovaných vodičov, ktorí parkujú, kde nemajú a... Otravných nudistov, ktorí mu už dlhšie pijú krv! Ibaže kým Cruchot so svojimi mužmi tyranizuje síce nezmyselnými, no tiež nekonečne zábavnými prepadovkami naháčov na miestnej nudapláži, jeho atraktívna dospievajúca dcéra Nicole (Geneviève Grad) využíva jeho neprítomnosť na, ehm, dosť svojráznu zábavu. Najradšej sa vydáva za dieťa z bohatej rodiny, čím si však väčšinou poriadne zavarí – a ani tentoraz to nie je inak. Je to však o to horšie, že tentoraz svojou ľahkovážnosťou naozaj extra zavarí aj svojmu nič netušiacemu otcovi – oboch ich totiž zapletie do krádeže vzácneho obrazu od Rembrandta... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (511)

MontyBrogan 

všetky recenzie používateľa

Tak farebné prostredie a kostýmy pre tak čiernobiely príbeh a postavy. Šablóna povrchného humoru, ktorá sa vnára do divákovej pozornosti ako hodinu a pol dlhá kolonoskopia. Ale za čiernobiely si ovšem môžete dosadiť časuvzdorný, za šablónu povrchného humoru šibalské policajné historky a za kolonoskopiu klasiku. Väčšina z vás to tak predsa vidí. Pre mňa je to Žandár, s ktorým som Sám Trpel. ()

Falko 

všetky recenzie používateľa

Seria Cetnikov a Fantomasov patria u mna medzi najoblubenejsie komedie s Funesom a preto som si musel zopakovat neuveritelny komicky talent tohto herca, vdaka ktoremu sa bavim aj dnes. Avsak dost velku zasluhu mal hlavne dabing Františka Filipovského, bez ktoreho si Funesa neviem ani predstavit... 28.07.2010 ______ Louis de Funes - (Strážmistr Cruchot) +++ Jean Lefebvre - (Fougasse) +++ Michel Galabru - (Rotmistr Gerber) +++ Genevieve Grad - (Nicole Cruchotová) +++ Christian Marin - (Merlot) +++ Daniel Cauchy - (Richard) +++ Hudba: Raymond Lefevre +++ ()

Reklama

Aleee89 

všetky recenzie používateľa

Sice jako komedie mi to zrovna nepřipadá, protože jsem se zase tolik nenasmála jako u jiných dílů, ale to nic nemění na tom, že film je to prostě super! Francouzi ukazují, jak inteligentní filmy a humor umí dělat a Amíci by si z nich leckdy měli vzít příklad! Herectví Luise de Funése je legendární stejně jako dabing Františka Filipovského je božský! ()

nascendi 

všetky recenzie používateľa

Niektorý z užívateľov napísal, že sú dve skupiny. Jedna, ktorá dáva danému filmu päť hviezdičiek a druhá, ktorá film ešte nevidela. Ja to mám v opačnom garde s Funésom. Filmy, ktoré som videl opakovane v dospelosti majú dve hviezdičky a tie opakovane nevidené tri. Žandár zo Saint Tropez nie je žiadnou výnimkou bez ohľadu na umiestnenie v Top 300, údajne najlepší Funésov film, začiatok úspešnej žandárskej série a pod. Nepestujem spomienkový optimizmus a tak Funés nie je jediným postihnutým. ()

Džejkop 

všetky recenzie používateľa

První díl rovná se díl nejlepší, nejvtipnější a nejoriginálnější. Právě tahle role udělala z Luise de Funése nesmrtelného. On a jeho podání Cruchota je jedinečné, to jak dokáže podlézat svému nadřízenému a zároveň peskovat a terorizovat ostatní s nižší šarží je nenapodobitelné, takhle by to asi nikdo jiný nezvládl. Určitě k tomu přispěl i dokonalý dabing Františka Filipovského, který naprosto sedí. No a ten policistický zátah na nudisty je nazapomenutelný. ()

Galéria (27)

Zaujímavosti (44)

  • Film ve Francii navštívilo téměř 8 miliónů diváků, což je z hlediska návštěvnosti po Velkém flámu a Smolaři třetí nejúspěšnější snímek. (hippyman)
  • Na jachtě „Olnico“ patřící zlodějům je zavěšena panamská vlajka. (džanik)

Reklama

Reklama