Reklama

Reklama

Hemlock Grove

(seriál)
Trailer 1
Horor / Mysteriózny / Thriller
USA, (2013–2015), 28 h 48 min (Minutáž: 45–60 min)

Predloha:

Brian McGreevy (kniha)

Hrajú:

Famke Janssen, Landon Liboiron, Penelope Mitchell, Dougray Scott, Bill Skarsgård, Freya Tingley, Kaniehtiio Horn, Lorenza Izzo, Lili Taylor, Holly Deveaux (viac)
(ďalšie profesie)

Série(3) / Epizódy(33)

V malém městečku Hemlock Grove v Pensylvánii, kde se skrývá to nejtemnější zlo, jsou tajemství součástí každodenního života. (Netflix)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (43)

Margerie 

všetky recenzie používateľa

Nuda a šeď. Celý tenhle seriál by se nechal vtěsnat do jednoho až dvou dílů, tak chabý je děj. Horor to není ani omylem a snaha udělat seriál o vlkodlacích a upírech jinak se vůbec nepovedla. Na své si tak nepřijde nikdo, ani fanoušci hororového žánru, ani fanoušci upírů a další havěti. Vampire Diaries jsou oproti tomuhle skvost kinematografie - mají alespoň slušné zpracování, celkem uvěřitelné herce a hlavně (!!!) si nehrají na nic jiného než na seriál o nadpřirozených bytostech. Tady ale divák podle žánrového zařazení čeká něco úplně jiného, než co mu je nakonec naservírováno. A lahůdka Hannibala Lectera to tedy v žádném případě není. 40% ()

Davies182 

všetky recenzie používateľa

1. série: Hróóózně pomalý rozjezd, ale od cca páté epizody už to frčí. Nabourává to všechna myslitelná hororová klišé, zahlcuje diváka úsměvným sarkasmem, a i když vlastně vůbec neděsí (atmosféru tomu však rozhodně upřít nelze!), je to celé krajně znepokojivé. Seriál, u kterého se tak krásně zapomíná na sračku jménem Twilight! ()

Reklama

MoiJe 

všetky recenzie používateľa

Zatiaľ S1: Ak sa aj po pilote rozhodnete ďalej nesledovať, tunajšiu víziu ako prebieha premena si dade pozrite! (Len by ma kua zaujímalo, ako prebieha naspäť.) Inak v každej epizóde je niečo zaujímavé, niečo nudné (obecne všetko má dlhočizný nástup a v záujme domnelého dramatu či mystérie sú niektoré pasáže dlhé k uzívaniu) a nejaká drobnosť vyložene hlúpo uchopená. Pravdepodobne by som asi ale s02e01 zapla. // Pilot: Sranda, Skarsgård vôbec nevyzerá ako Skarsgård, skôr ako niekto medzi Austinom Butlerom a Stevom Buscemim. Inak teda pozriem ďalej len pretože mi teenage blbôstky nevadia, i keď komentáre o slabote celej série sú dosť odrádzajúce. Jo a pôvodne som to stiahla ako scifi horor a dokonca si to nepustila hneď vtedy pred spaním pre istotu... a ono to horor vôbec neni a scifi už tobôž nie. (Btw, ešte chápem, že Rumancekovci pri príchode vyzerali skôr ako manželia, ale prečo postava Famke schválne znervózňuje syna?) ()

Fanita 

všetky recenzie používateľa

Ponurá atmosféra. Príbehy trochu na seba nenadväzujú. Herecké výkony neviem, či sú zlé alebo len všetci hrajú tak dobre mierne zaostalých ľudí. Za to vražedné detaily a premena na vlkolaka boli tými najstrašnejšími aké som kedy videla...Rada na záver: Tento seriál sa neodporúča sledovať pri jedle... ()

Prochy38 

všetky recenzie používateľa

Tak po prvních dvou dílech celkem zmatenost. Moc se mi líbily postavy a dost originální styl. Poté to ale tak nějak vyšumělo a následující 4 díly byly kecy, kecy a kecy a nic moc zajímavého. Postavy se hezky vyvíjely, ale příběh se tak nějak motal, než že by se děl... Ale poslední 4 díly neměly chybu. Napětí vygradovalo, průběh děje se začal lámat a přibylo akce. Skvělé. Fakt jsem byl ve výsledku nadšený. Už teď se těším na další sérii, snad z toho něco bude. Excelentní herecké výkony hlavně B. Skarsgård, L. Liboiron, K. Horn a všechny kočky. Úžasné. Opravdu jsem byl na konci nadšený. Rád bych ještě zmínil doslova úchvatnou vlkodlačí proměnu. ()

Galéria (172)

Zaujímavosti (5)

  • Seriál sa od ostatných okrem iného líšil aj tým, že jednotlivé časti sa nepustili do sveta po jednom, ale všetky vypustili naraz. (Greenpeacak)
  • Natáčanie začalo 13. júna v Ontariu, v malom meste Port Perry. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama