Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Romantický
  • Akčný
  • Mysteriózny

Recenzie (168)

plagát

Christmas with the Campbells (2022) odpad!

Kebyže som išla na tento film do kina, tak asi vymáham peniaze naspäť, príšernosť, tupé dialógy ako z lacného porna. Akcent Justina Longa ma zabíjal celý film. Mám rada bizarné filmy, ale toto už bolo trošku cez čiaru. UF.

plagát

V zemi (2021) 

ehm, čo do pekla?

plagát

Love's Match (2021) (TV film) 

Celý čas som mala problém uveriť, že by postarší vyziabnutý Robin Dunne dokázal uloviť také krásne ženy. Tento herec mi príde nesympatický a necharizmatický a stále nechápem, že ho ešte obsadzujú do Hallmark filmov. Film je taký priemer..

plagát

Ďábelská harmonie (2019) 

Haha ja fakt neviem, čo si mám o tomto myslieť, ale zasmiala som sa schuti nahlas pri tom konci. Strašný bizár tento filmík, ale krásne natočený, prostredie úžasné a vizuál tiež. A Leo za všetky hviezdičky...

plagát

Ako sa pečú Vianoce (2017) 

Falošný francúzsky akcent zabil celý tento film. Celý čas som dúfala, že to je len akt, a že konečne na konci začne rozprávať normálne, ale nestalo sa tak. Oh, how do you say....ehm...Cheers? mi pripomenulo Hillariu, keď si nevedela spomenúť na slovo uhorka. Ehm, how do you say this in english? (povedala Hillaria Baldwin s falošným španielskym akcentom) Cucumber? Pepino Christmas všetkým falošným akcentom..

plagát

O Vánocích (2020) (seriál) 

Krátky nemecký seriál o skrachovanom muzikantovi vracajúcom sa domov do čarovného mestečka na Vianoce, mi pripomenuĺ tradičný vianočný chaos, ktorý zažil už každý z nás.

plagát

Dash & Lily (2020) (seriál) 

Moje 14-ročné vnútorné dievčatko bolo totálne nadšené z tohto seriálu. Čo môže byť lepšie ako Vianoce v New Yorku a Scavenger Hunt s poznávaním nových miest a trochu tej mystérie a romantiky v živote dvoch nepochopených intelektuálov.

plagát

Vánoce u našich (2019) (seriál) 

Vtipný seriál z Nórska, kde sa hlavná hrdinka snaží nájsť rande na každoročnú rodinnú vianočnú večeru. Tento rok vyšla jeho druhá séria, ktorá bola rovnako vtipná ako aj tá prvá, ak nie vtipnejšia. Strasti a útrapy tridsaťročnej sestričky v hľadaní "toho pravého" v dnešnej modernej dobe proste nemôžu viac vystihnúť, to čo prežívame aj my všetky beznádejné romantičky toho istého veku.

plagát

The Christmas High Note (2020) 

Nápodobne aj v tomto, mladá spievala dosť zle a nepomohla jej ani učiteľka. Herecky tiež celé zle.