Reklama

Reklama

Sword Art Online - Season 2

(séria)
Japonsko, 2014, 9 h 12 min (Minutáž: 23 min)

Predloha:

Reki Kawahara (kniha)

Kamera:

Mucumi Usuda

Hrajú:

Mijuki Sawaširo, Jošicugu Macuoka, Aoi Júki, Hiroši Kamija, Ajana Taketacu, Haruka Tomacu, Hiroaki Hirata, Ikuto Kanemasa, Ajahi Takagaki, Rina Hidaka (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(24)

Po událostech z první série SAO přišel velký bum her. V čele stojí hra z názvem Gun Gale Online - sci-fi hra z postapokalyptického světa. V této hře se objeví velmi nečekaný problém, když nejlepší hráči umírají a nikdo neví proč ani jak. Proto je Kirito najat agenturou, která hlídá tyto hry po incidentu v SAO a ALO, aby celou záhadu vyřešil. Ve hře potkává hráčku Shino, která se k němu přidá, a spolu se snaží zjistit, kdo a proč vraždí hráče skrze hru. (Harroc)

(viac)

Diskusia

Uživateľ Harroc zmazal svoj príspevok.

Harroc

Harroc (hodnotenie, recenzie)

Lettanea

Navíc GGO není manga, ale light novel. A teď by měl přijít poslední arc a to mother rosario. O čem je viz. wiki.

Lettanea

Lettanea (hodnotenie, recenzie)

No, napriek sklamaniu z GGO som sa nejak dokopal k tomu pozrieť si Calibur, neviem či je tých pár častí všetko a môj život je príliš krátky a príliš cenný na to aby som čítal SAO mangu... Popri tej nude som za celý čas akurát dostal chuť na Ulduar vo WoWku. Klein mal pár vtipných výstupov, inak zase nič...

na príspevok reagoval Harroc

Harroc

Harroc (hodnotenie, recenzie)

Příští týden začíná Mother Rosario, takže se rozlučte s Kiritem.

Madsbender

Madsbender (hodnotenie, recenzie)

Teda trvalo im dosť dlho prísť na to, čo je "sterben"... SPOILER Konečne mi aspoň moja nemčina bola na niečo dobrá :-D Ale inak, s tou identitou Death Guna to snáď nemyslia vážne. Really? Už mi dochádza zmysel pre humor...

Madsbender

Madsbender (hodnotenie, recenzie)

Tak predsa má nakoniec ponechanie názvu v náväznosti na predchádzajúcu sériu aký-taký význam... A koncept "kto reve hlasnejšie, víťazí" je späť. Emocionálne vyhrotené súboje, sem tam "vtip". Inu, zábava to preveliká. Ozaj, ako to mám chápať, je teda Kirito normálny, idiot alebo najviac cool široko ďaleko? Lebo tieto polohy strieda tak často ako ja ponožky. :-D 

Aspoň že tu máme No Game, No Life, ktorý princípy takýchto seriálov perfektne paroduje.

Chinese Ashio

Chinese Ashio (hodnotenie, recenzie)

Lettanea

Pre mňa osobne je celá táto séria ohromným sklamaním a to sa priznám, že spomínané epizódy 10 a 11 som nevidela. Preview-y som si pozrela a bola som z nich sklamaná, tak čakám na nejaký dôvod, ktorý by ma prinútil sa k tomu vrátiť.

Lettanea

Lettanea (hodnotenie, recenzie)

Nuda nuda nuda... 10 a 11 časť sa celá odohráva v jaskyni kde kecajú o totálnych blbostiach... Asuna odsunutá na vedľajšiu koľaj a nič sa nedeje, mne to už pripadá ako nejaký filler. Hrozné sklamanie

na príspevok reagoval Chinese Ashio

Hromino

Hromino (hodnotenie, recenzie)

Chinese Ashio

Nejsi jediná, to se neboj. :) Já si od prvního dílu říkám, zda by SAO 2 mělo takovou popularitu a takové hodnocení, jaké má nyní, kdyby nebylo pokračováním první série, ale samostatným seriálem. Protože samotná zápletka s tajemnou vražednou zbraní je naprosto směšná a tvůrci s ní vůbec neumí pracovat. Jediným dílem, který podle mě trochu stál za to, byl 4. (a možná i trochu 5.) díl, kde jsem si říkal, že by se něco zajímavého mohlo začít dít, ale bohužel.

Saraph

Saraph (hodnotenie, recenzie)

Chinese Ashio

Bohužel musím souhlasit. 7. epizoda byla totálně katastrofální. V té 8. se na konci něco málo začalo dít, tak to teď snad nebude úplně nuda na chcípnutí, ovšem stále je to pro mě jen zoufalý pokus vydělat peníze na něčem, co už si udělalo nějaké jméno.

Chinese Ashio

Chinese Ashio (hodnotenie, recenzie)

Musím povedať, že som zatiaľ veľmi nespokojná. Až znudená. Hovorila som si "No áno, ono sa to rozbehne, dajme tomu chvíľku", lenže je tu 8-ma epizóda a ja sa nudím. Celé sa to točí jedine okolo Kirita, Sinon a Death Gun. Zbrane mi neprídu nijakým spôsobom zaujímavé, ak sa aj snažia o niečo humorné, pozerám sa na nich a premýšľam či som sa mala zasmiať.Ja len jednoducho čakám, či sa azda nestane to isté ako pri prvej sérii a v polovici anime sa poberú do druhej hry. V prvej sérii ma tým nepotešili, skôr som si hovorila, že to pokazili, ale pri tejto sérii... nie, tu už nie je čo kaziť. Ale keď sa pozriem na hodnotenie, hádam, že som jediná kto má ten názor. Fakt, že je nezmysel hodnotiť anime, ktoré ešte nie je ani v polovici, dám bokom.

na príspevok reagoval Saraph, Hromino

Harroc

Harroc (hodnotenie, recenzie)

Saraph

Důvod proč je holka je ten, že se jedná o velmi vzácný bug, kdy program špatně vyhodnotí jeho mozkové vlny. Toť vše, žádný skrytý význam v tom nehledej. Mimochodem, přečti si Mother's Rossario. To je kniha co následuje po Phantom bullet. To je teprve peklo.

Saraph

Saraph (hodnotenie, recenzie)

Aha, takže teď už je Kirito vlastně holka. Kdybych se měl naprosto upřímně vyjádřit, připadá mi, že víc už se to dosrat nemohlo.

na príspevok reagoval Harroc

Genryuusai

Genryuusai (hodnotenie, recenzie)

Zatim je to presne podle predlohy a to je super, protoze GGO arc neni vubec spatny... Btw, predloha se jmenuje Sword Art Online, takze nechapu jak by pokracovani adaptace mohli nazvat jinak, zvlast kdyz maji jeste latky na nasekani 5 dalsich sezon anime.

HDeer

HDeer (hodnotenie, recenzie)

Saraph

Keď si ale vezmeš, Sword Art to už nebol od 15. časti prvej série, nakoľko tam už boli i luky a magické útoky na diaľku, napokon to síce akosi nasilu spojili, lenže beztak to už takmer vôbec nebolo ono. Mám pocit, ako keby mali strach, že ak zmenia názov, prídu o fanúšikov :)

neviem, podla mňa stačilo dať niečo ako Gun Art Online :D hádam uvidíme, prečo sa ho teda rozhodli ponechať

Saraph

Saraph (hodnotenie, recenzie)

Moc se mi nelíbí, že tohle pořád nosí jméno Sword Artu. To, že se to ze sečných zbraní a magie změnilo naprosto nemilosrdně na střílečku je rozhodně odvážný krok, ale pro mě zatím ne tolik dobře zvolený.

na príspevok reagoval HDeer

HDeer

HDeer (hodnotenie, recenzie)

kedluben666

Ja mám len trochu strach, že pokiaľ to chceli držať ako prekvapenie, opening ho už trochu vyspospoileroval :) Tá Ostreľovačka určite nie postava na zahodenie, zaujíma ma len ako sa ju chystanú zakomponovať, keď podobne propagovaná ženská postava z minulého sveta bola Kiritovou setrou :)

 

Áno, ktosi na mangafoxe tvrdil - pozrite si Tokyo Ghoul, nebudete ľutovať  - tak som opáčil a je to skutočne vynikajúce, žiadne blbostičky ohľadom študentského života a zatiaľ čistý survival v každej časti a čo som pozeral mangu, vyzerá, že to bude ešte zaujímavejším, keď sa objavia nové postavy ako si mohol vidieť v openingu

 

Každopádne ďakujem za tip, určite si na to nájdem čas :)

kedluben666

kedluben666 (hodnotenie, recenzie)

HDeer

Něco mě táhne k tomu ,jak Kirito bude vypadat ,jako epické to bude a jestli bude mít atributy z Alfheimu.
Docela mě podaly do očí vytvarování postavy ,ta sniperka? to bylo něco. Také jsem si nemohl nevšimnout ,že sleduješ Tokyo Ghoul ,nemůžu se dočkat na další díly ,to samé Akame ga kill pokud si ještě neshlédl.

na príspevok reagoval HDeer

HDeer

HDeer (hodnotenie, recenzie)

kedluben666

Pohodička, vždy lepšie ako ohodnotiť skôr, než je vonku prvá časť :) Osobne už vlastne ani neviem prečo to ešte pozerám, už v prvej sérií od Elfheimu to trochu začalo škrípať, no napokon predsa len vo mne zvíťazila akási naivná zvedavosť či to ten Kirito, predsa len znovu dokáže. Predpokladám, že aj teraz autori vsádzajú na niečo podobné, ale i tak :) zrejme tomu znovu dám šancu ešte na pár dielov.   

na príspevok reagoval kedluben666

kedluben666

kedluben666 (hodnotenie, recenzie)

HDeer

Vidím to stejně ,bylo by lepší ,kdyby v tom druhém dílu vše nějak popsali nebo tam dali něco ,co by táhlo ke třetímu dílu jako sýr k myši. Ohledně toho hodnocení ,však to znáš! já to beru tak ,že si mi první dva díly docela líbili ,tak dám 3 a časem zvětším/zmenším. Dočkejme dalších dílu :)

na príspevok reagoval HDeer

Uživateľ kedluben666 zmazal svoj príspevok.

HDeer

HDeer (hodnotenie, recenzie)

Druhá časť pomerne sklamala :/ veľmi malý priestor venovaný kľúčovým postavám, miesto toho sledujeme akciu neznámej ostrelovačky, ktorá doposiaľ nebola poriadne predstavenou.

Nech mi to tvorcovia nemajú za zlé, no ich snaha vzbudiť akési napätie pri strete absolútne neznámych postáv sa mi zdá mimoriadne zbytočnou :/

na príspevok reagoval kedluben666, kedluben666

HDeer

HDeer (hodnotenie, recenzie)

Fascinuje ma, koľko ľudí je schopných ohodnotiť seriál už po prvej epizóde :) 

Saraph

Saraph (hodnotenie, recenzie)

Bože, z těch prvních dvou komentářů je mi na blití. Zápletka? Série nedopadne jako první? Lidi, venku je jen první díl, proberte se a přestaňte machrovat.

MasterMagic

MasterMagic (hodnotenie, recenzie)

VojtaT14

Žádný člověk žijící na této planetě (vyjímaje zaměstnance z TV Tokia) neví kdy by to mělo vyjít, ale předpokládá se teď na jaře nebo až na polovinu léta.

na príspevok reagoval Harroc

Reklama

Reklama