Reklama

Reklama

Konečne doma

  • Česko Konečně doma (viac)
Trailer 2

Na našu krásnu modrú planétu dorazili Buvovia, mimozemskí votrelci s chápadlami namiesto nožičiek. Doteraz putovali v medzigalaktickom priestore a hľadali si novú planétu, na ktorej by mohli v pokoji a snáď aj v mieri žiť. Ich pôvodný domov zničili nepriatelia Gorgovia, ktorí sa na nich z nejakého dôvodu nahnevali a prenasledujú ich naprieč celým vesmírom.  Mimozemská invázia Buvov na Zemi sa však odohráva pokojne, vľúdne a láskavo. Buvovia začnú prerábať svoj nový domov na svoj obraz. V prvej fáze všetkých ľudí presťahujú do Austrálie, kde im ponúknu vďaka svojej vyspelej technike veľmi pohodlný život. Pri tomto sťahovaní im ale prekĺzne medzi prstami dievča menom Tip, ktorá od tej chvíle hľadá svoju mamu. Tip má veľmi dobrodružnú povahu a mačku, ktorá sa volá Prasa. Prečo nie, však? Svoj malý domov na Zemi našiel i Buv menom O, ktorý je tak trochu fialový, veľmi výrečný a predovšetkým veľmi priateľský. Preto hneď začne pripravovať večierok, na ktorý pozve všetkých. Omylom však pošle intergalaktickú pozvánku aj Gorgom. To je, samozrejme, veľký problém, vďaka čomu sú na neho ostatní Buvovia veľmi nahnevaní a niektorí by mu chceli povedať aj pár ,,pekných“ slov poriadne od pľúc. O berie svoje chápadlá na ramená a potrebuje sa niekde na chvíľu schovať, pokiaľ ich hlavy trochu vychladnú. Na úteku O narazí na stratenú Tip a postupne medzi nimi vzniká intergalaktické priateľstvo. O sa snaží svojím roztomilým spôsobom napraviť všetko, čo Buvovia svojím príchodom na Zem spôsobili, vďaka čomu zmätok narastá rýchlosťou svetla. Tip na oplátku zoznámi Oa s humorom, umením, hudbou a tancom, rodinou a priateľstvom. Ale predovšetkým sa O a Tip snažia porozumieť jeden druhému a nájsť Tipinu mamu. (TV JOJ)

(viac)

Videá (21)

Trailer 2

Recenzie (291)

FFilipCZ 

všetky recenzie používateľa

Poslední dobou jsou animáky opravdu jediným žánrem, který mne zaručeně nezklame. Ze začátku sice přehnaně smutný příběh se ale postupně začínal zajímavě rozvíjet, navíc k mému překvapení hlavního hrdinu mluví kouzelným Sheldonovským hlasem Jim Parsons, z toho jsem byl opravdu neskutečně nadšený a vyplnil jsem si tím alespoň čekání na novou sérii TBBT. ()

honajz2 

všetky recenzie používateľa

Slabší průměr. Nápad sám o sobě je zajímavý, ale špatně se rozvíjí. Nějaké části dokonce postrádají logikou. Příběh je vcelku předvídatelný, za krátkou chvíli vám dojde, co se stane. Konec se dal očekávat. Humor tam je, ale zrovna tenhle styl humoru asi neocení každý. Také se povedl dabing. Zase na druhou stranu, nějaké postavy tam jsou divné. Sympatický mi tam byl jenom ten O(nebo jak se jmenoval) a pak ještě ta kočka. Scénka v obchodě byla jedna z nejlepších, ta mě dostala. Chvílemi byl ten příběh zmatený. Jim Parsons nezklamal. A nakonec, když nad tím přemýšlím, tak to byl čistý průměr. Takže pokud máte smutno-vztek (jak ve filmu zaznělo), tak se to hodí a dokonce se u toho zasmějete. A možná i tak. Co já vím. ()

Reklama

movieband 

všetky recenzie používateľa

Pohádka, která je opravdu zaměřena na ty nejmenší z řad diváků. V první polovině jsem u toho umíral a říkal si, jestli mám fakt dost odvahy dokoukat to žvatlání dokonce, ale nakonec se z toho vyklubal solidní kousek, který mile překvapí v závěru, a konečný zvrat je vskutku překvapivý. Milá pohádka, kterou je lepší zvládnout s vypnutou palicí. Soundtrack s písněmi od Rihanny (?) mi to místy dost kazil a to žvatlání... měl sem 100 chutí zabíjet. Napodruhé bych se už ale asi nudil. 70% ()

tatanapope 

všetky recenzie používateľa

Bylo to milé ,bylo to vtipné a humor byl dávkovaný pěkně po troškách do celého filmu jemnými doušky . Postavička byla dokonalé ztvárnění Jima Parsona a myslím , že lepší postavu pro ,, O ,, zkrátka vybrat nemohli . Moc se mi to líbilo a klidně bych se na to koukla znovu , nyní jsem jen zvědavá jak se s tím popere dabing , zda to neztratí na kvalitě ()

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Najskôr som kdesi začul krásnu pieseň od Rihanny a hovorím si, že toto bude hit a už onedlho to budeme počúvať z rádia i niekoľkokrát za deň. Lenže akosi ma môj inštinkt výnimočne zradil a pieseň sa u nás nehrá. Animák ma v klipe zaujal a spolu s deťmi sme očakávali vydanie na dvd. Prišiel deň D, kúpili sme a hneď večer sme si film zamilovali. Dej animáku je zaujímavý, pre deti určite, tí vidia mimozemšťanov úplne všade. Úvod celkom fajn, potom sa to pomaličky rozbieha a od polky je to super jazda. Postavičky sú milé, najmä hlavný Buv... Tesne pred záverom, práve v momente keď znie spomínaná pieseň od Rihanny ma film úplne pohltil a v scéne, kde sa Buv nevie rozhodnúť či ísť alebo zostať film rozdáva emócie jedna radosť. Večne usmievavý a optimisticky naladený Buv si ma získal. Moderných piesní tu zaznie viac a myslím, že prekvapivo dobre zapadli. Aj tá od J. Lopez. Home je pekný animák, ktorý si deti určite zamilujú a ja pri svojich 38 rokoch som asi ešte tiež decko...100%. ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (8)

  • Celosvětová premiéra proběhla 7. března 2015 na Boulder IFF v Boulder v Coloradu. (Varan)
  • Postava 'Tip' Tucci, kterou namluvila zpěvačka Rihanna, je první afroamerickou postavou v animovaném filmu od studia DreamWorks Animation. (filmsim)
  • Jennifer Lopez okrem toho, že prepožičala svoj hlas postave Lucy, naspievala k filmu aj pieseň „Feel The Light“. (Keithe)

Reklama

Reklama