Reklama

Reklama

Vo štvorici po Slovensku

(relácia)
  • Slovensko Vo štvorici po Slovensku vlakom

Obsahy(1)

Zábavný cestopis známych hercov z relácie Partička, ktorí objavujú krásy a tajomstvá Slovenska. (TV Markíza)

Recenzie (60)

monikka87 

všetky recenzie používateľa

Keď som sa dozvedela, že sa má tento projekt realizovať, tešila som sa, veď čo by sa dalo na tom pokaziť? Ukázalo sa, že mimo Partičky je humor tejto štvorice trápny (Latinák bol najnormálnejší, Kemka mi vyslovene liezol na nervy), tie silené scény boli na škodu veci. Niekedy to vyzeralo skôr ako inzercia na hotely, wellness atď. Neprofesionálny prístup - geografické názvy nesprávne napísané, popisy jednotlivých bodov pozostávali zo zopár viet z Wikipedie. Fajn boli krásne zábery z vtáčej perspektívy... v tom čase sa tuším šla aj Tour de France a bolo to porovnateľné. No a našlo sa aj dosť zaujímavostí, o ktorých som netušila, že na Slovensku máme. Celkovo ale sklamanie. ()

AdamesWWE 

všetky recenzie používateľa

[5/10] Po prvom diely mierne sklamanie. Konečne prišlo na obrazovky niečo originálnejšie s dobrým námetom + dobrá kombinácia skvelých hercov, takže potenciál dosť veľký, ale predstavoval som si túto show trošku inak a lepšie spracovanú. Nieje to zlé, na pomery Markízy spracovanie nadpriemerné, ale obsahovo nie príliš zaujímavé. Putuje sa tu po Slovensku, počas toho sa herci premiestnujú z iných miest do dalších veľmi rýchlo, tieto strihy sú dosť neprehľadné a sťažujú orientáciu diváka v tom, a nepáči sa mi ani pozícia kamery, bud´ ide kamera za nimi, alebo sa tu ukáže pohľad kamery z výšky, takže mi to nepridá že by situácie ktoré sú trochu vtipné vznikali príliš spontátne, škoda. Miestami sa tu našli niektoré dobré a vtipné scény, ale je ich tu pomerne málo, očákaval som viac pretože títo skvelí herci sa perfektne ukazujú v Partičke a tu mohli ukázať dostatočne zábavných situácií. Táto show ma po prvom diely sklamala, ani komentár od Dangla a ukážky na zaujímavé pamiatky nevylepšia dojem z toho, že show je pre mňe nezaujímavá. Najmä obsahovo a tým hektickým spracovaním, strihom a kamerou je z toho ešte väčší guláš. Po druhej časti sú moje pocity zo show o trochu lepšie, ale fakt iba o trošku. Prakticky to isté čo v prvej časti, tá istá schéma spracovania akurát že viacej zaujímavejších momentov. Dve pozretia mi postačili, show na mňa pôsobí priemerným dojmom, preto priemerné hodnotenie. ()

Reklama

Polcas 

všetky recenzie používateľa

Na tento cestopis som sa veľmi tešil,kedže túto štvoricu hercov mám celkom rád a takisto mám rád aj prírodu.Tešil som sa že sa dozviem niečo viac o slovenských pamiatkach.Ono to vyzeralo celkom nádejne,no ku koncu mi hrozne vadili tie na silu hrané a niekedy až trápne scénky.Rozhodne sa to dalo urobiť omnoho krajšie(viac prírody,viac pamiatok a menej sileného humoru). Edit: Za druhú sériu by si chalaňi (na čele s Danglom) zaslúžili po papuli. Trápne,nevtipné divadlo... ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Zase až tak trapný se mi tento slovenský televizní pořad nezdá. Po všech těch ubohých reality show se na tohle dá alespoň dívat. Čtveřice „dobrodruhů“ herců občas plní zajímavé úkoly, to že se u toho chovají jak idioti to už je věc druhá. Navíc se divák může alespoň podívat na několik zajímavých míst u našich sousedů. ()

Wargoo 

všetky recenzie používateľa

Čakal som trošku iný formát, niečo na spôsob Beara Grylsa (myslím kameru), a všetko je to také moc "umelé", ale čo sa spoznávania môjho krásneho Slovenska týka, tak sa teším na ďalšie diely. Niektoré hlášky boli ozaj vtipné. Napokon, uvidíme čo prinesie pokračovanie. (Juraj Kemka o smrti Štúra: "Som ti hovoril, že v Modre zmodrel !") :)) ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (3)

  • Filmové štáby, ktoré sprevádzali hercov v televíznej zábavno-cestovateľskej šou Vo štvorici po Slovensku, precestovali spolu 11 tisíc kilometrov. (rogger)
  • K najčastejšie objednávaným jedlám hercov a filmového štábu patril vyprážaný syr s hranolkami a tatárskou omáčkou. Producent Dano Dangl zvládol na jedno posedenie dokonca trojitú porciu. (rogger)
  • Seriál vyšiel na 420,000 eur bez DPH. (Danny88)

Reklama

Reklama