Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dokumentárny
  • Dráma
  • Animovaný
  • Športový

Recenzie (39)

plagát

Vábenie výšok (2017) 

Prvý diel je viac-menej pocta Ivanovi Gálfymu. S tým nemám najmenší problém ale po tom čo som si pozrel Everest, the Hard Way musím uznať, že diel druhý pôsobí chaoticky a neucelene. Človek sa začne strácať v tých expedíciách, menách, kto akú horu a kedy liezol. V Everest,the Hard Way som tento problém nemal, Navyše výpovede Fialu,Boningtona a ďalších lepšie ozrejmia čo sa tam vlastne stalo.

plagát

V sieti 18+ (2020) 

Neviem či som niekedy videl väčší hnus. Musím priznať ,že je mi z toho ťažko. Klobúk dole pred tvorcami. S verziou 12+ je nutné robiť osvetu po školách...

plagát

Volanie diaľok (2018) 

Sklamanie!Mne tam chýbali zábery krajiny a pekné výhľady,poprípade nejaká šikovná animácia mapky.Ďalej chalani neukázali ako a kde prespávali a rôzne zaujímavosti,ako dopadla ich obuv,koľko im trvala regenerácia,pocity po dobehnutí.Predsa keď bežíte 9 dní cca 85km/deň nieje to sranda.Chýbal mi tam humor,namiesto toho len kamenné tváre a monológy o tom ako sa to musí dobehnúť.V žiadnom prípade nechcem dehonestovať ich výkon,je neuveriteľný ale ja keď idem do hôr,nejdem spraviť 30 km v čo najkratšom čase ale idem si vychutnať prírodu,výhľady atď.

plagát

Puzzle (2018) 

Vadil mi ten depresívny mood.Po pozretí tohto filmu človek normálne začne premýšľať,že skočiť pod najbližší vlak je vlastne celkom dobrý nápad.Svet je chladné a tmavé miesto,kde smrť je vlastne vykúpenie.Normálne mám pocit ako keby zajtra už ani slnko nemalo vyjsť.A ten koniec filmu nechám bez komentára...

plagát

UFC 235: Jones vs. Smith (2019) (relácia) 

Takto našlapaná fight card,no horšie to dopadnúť ani nemohlo.Začal to Garbrandt ,ktorí sa opäť pustil do prestrelky a jeho brada povolila už tretí krát.Pokračovalo to obrovskou chybou rozhodcu Herba Deana,keď predčasne ukončil fight,ktorí mal potenciál na fight of the night.No a zlatý klinec večera zatĺkol Kamaru Usman. Nudnejšieho fightera som snáď ešte nevidel.Usman s prezývkou nočná mora sa stal aj mojou nočnou morou,a eventom,kde bude tento nigérijčan zápasiť sa veľkým oblúkom vyhnem!

plagát

Epidemie (2018) 

Denník třech malých poseroutků.V lese je veľa zveri a je úplne normálne,že je tam počuť všelijaké zvuky.A čo sa týka nahratého zvuku "zmizte" ,tak na tieto srance ja neverím.Náhodne nahratý zvuk,ktorí pripomína slovo zmizte...Proste chlapci sa chceli trochu báť,tak išli prespať do lesa ale to nieje sedieť za PC,žrať pizzidelo a popíjať cigánka,dobre?

plagát

Šedá zóna (2001) 

Odporúčam vám,prečítať si knihu Byl jsem Mengeleho asistentem.Je to svedectvo patológa Miklósa Nyiszliho a garantujem vám,že sa na film budete pozerať úplne inak.Väčšina vecí z filmu je natočená podľa tohto svedectva,jednotlivé dejové línie pekne zapadajú do seba a divák ich ľahšie pochopí.

plagát

IMT Smile a Lúčnica - Made in Slovakia (2016) 

Koncert som videl aj naživo ale musím povedať, že u mňa toto spojenie až na pár výnimiek nefunguje.Dokonca aj sami autori povedali že museli dlho hľadať význam tohto spojenia a vraj ho aj našli,ale vysvetlenie už neponúkli. A to mám rád aj IMT Smile aj Lúčnicu.

plagát

Ani vo sne! (2016) odpad!

Tak toto bolo riadne psycho.Páni Oukropec a Tobiáš neviem čo fúkate,ale opatrne s tým!

plagát

Bitka o Sevastopoľ (2015) 

Problém vidím v názve filmu.Je tam viac Ljudmilinich životnych udalostí ako scén z fronty.Viac by mu sedel názov Ljudmila Pavličenková.V tom prípade je to krásny životopisný film.Navyše,dejové línie sa chaoticky pletú a preto je toto jeden z filmov ,ktoré treba vidieť viackrát.