Reklama

Reklama

Matt Scudder je bývalý newyorský policajt a vyliečený alkoholik, ktorý pracuje ako súkromný detektív bez licencie a zázemia. Svoje služby ponúka tým, ktorí sa z akýchkoľvek dôvodov nemôžu obrátiť na políciu. Jedným z nich je aj drogový díler Kenny Kristo, ktorý si detektíva najme, aby našiel zločincov, čo mu uniesli a brutálne zavraždili manželku Carrie aj napriek tomu, že im zaplatil výkupné. Scudder začne postupne odkrývať stopy vedúce k únoscom a zisťuje, že tento zvrátený zločin nie je jediným a rozhodne ani posledným, ktorý v uliciach New Yorku spáchali. Sérioví vrahovia mladých žien, ktorí svoje obete rafinovane mučia, sa chystajú opäť zaútočiť a Scudder, ktorý sám stojí mimo zákona, sa im rozhodne čeliť osamotený, na vlastnú päsť a všetkými, hoci aj nelegálnymi prostriedkami. Nečakanú pomoc však získa od svojho nového malého šikovného priateľa, ktorým je svojrázny čierny bezprizorný chlapec TJ. V neľútostnom súboji s časom a presilou tentoraz pôjde aj o jeho vlastný život. (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

mm13

mm13 (hodnotenie, recenzie)

oldy

Bolo ohlásené, ale potom odsunuté na neurčito... do konca tohto roka to podľa všetkého nebude.

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnotenie, recenzie)

A Walk Among the Tombstones 2014 KORSUB 720p HDRip x264 AC3-JYK ... veľmi dobrá kvalita až na tie HC titulky...

p.a.douch

p.a.douch (hodnotenie, recenzie)

Yoshitsune

Tento příběh u nás vyšel jako součást knihy "Třikrát Matthew Scudder, detektiv abstinent". Jsou tam tři případy: "Tanec na jatkách", "Procházka mezi náhrobními kameny" a "Ďábel to věděl dřív". 

na príspevok reagoval Yoshitsune

p.a.douch

p.a.douch (hodnotenie, recenzie)

Ouwen

Jestli to bude podle knihy tak jich moc nebude. Hlavní hrdina je pragmatik a k vyřešení případu spěje nekompromisně, ale bitky trvaj krátce. Žádný dlouhý tancování. 

na príspevok reagoval Ouwen

p.a.douch

p.a.douch (hodnotenie, recenzie)

Lawrence Block je dobrej spisovatel  a Scudder se s tím moc nemaže. To by mohl být sakra dobrej film. 

jolanek

jolanek (hodnotenie, recenzie)

Ja by som si len prial,aby UltraStorm na neprezradil koniec, dufam ze to vydrzi nevyzradit a ze si necvirkne od toho nadsenia ze to videl este predtym ako to natocili :(

na príspevok reagoval p.a.douch

hypnos11

hypnos11 (hodnotenie, recenzie)

ultrastorm, je to vazne tak dobre? my ostatni mame tu smulu, ze se na to podivame, az to tvurci dodelaji. snad tam od tveho shlednuti filmu nestihnou nic zkazit, pac dle tveho hodnoceni to vypada opravdu moc dobre

Súvisiace novinky

Predátor má nového nepřítele

Predátor má nového nepřítele

13.10.2016

V únoru 2018 se na velké plátno vrátí nejobávanější vesmírný lovec. Predátoří comeback režíruje Shane Black (Správní chlapi) a půjde o pokračování původní série, zatím ale není jasné, jestli se ve… (viac)

Další těla pod Neesonovy náhrobky

Další těla pod Neesonovy náhrobky

19.02.2013

Březnový start natáčení se blíží a krimi-thriller A Walk Among the Tombstones rychle nabírá obsazení. Ale nejdříve stručně o projektu: film je adaptací jednoho ze sedmnácti románů, které uznávaný… (viac)

Reklama

Reklama