Reklama

Reklama

V tvári démona

  • Česko Jessabelle (viac)
Trailer 1

Jessie po tragickej nehode príde o snúbenca a sama zostane ochrnutá. Aby našla pokoj, nasťahuje sa do starobylého domu v Louisiane, ktorý kedysi patril jej otcovi. Čoskoro sa tam však začnú diať podivné veci a Jessie nájde záhadný odkaz od svojej matky, ktorá zomrela pred mnohými rokmi. Čoskoro pochopí, že tento dom už dávno obýva akási neznáma temná bytosť. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (207)

Bloody13 

všetky recenzie používateľa

Obrovská drzost nastrčit tohle do kin! Jessabelle je typickou ukázkou toho nejodpornějšího mainstreamového "horroru", který diváka vyloženě uráží. Jako pro TV Hallmark působící kravina bez atmosféry a napětí, za to s téměř smrtící dávkou nejotřepanějšího klišé, co v posledních letech (skoro nebo úplně?) zahubila duchařský subžánr. (20%) ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa

Začnu svůj komentář pozitivy- do hlavní role byla obsazena Sarah Snook, na kterou se mi velmi dobře dívá. A to je z pozitivních záležitostí všechno. O horor nešlo ani náhodou, ten tady reprezentovaly jen prvoplánové lekačky, na které by už konečně mohli tvůrci hororového žánru zapomenout. Příběh ale příliš nefungoval ani jako thriller a měl jsem pocit, že jaksi nedrží celkově pohromadě. Tohle se opravdu nepovedlo. ()

Reklama

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Dievča sa po autonehode, ktorá ju na čas posadí na vozíček, vracia do rodného domu k buranskému fotríkovi. Okrem neho tu na ňu však čakajú aj tajomstvá minulosti, ktoré jej nedovolia len tak spávať. Patetická vykrádačka a komerčná duchárska trápnosť, bez invencie poskladaná z množstva vyselektovaných hororových motívov, ktoré predtým úspešne fungovali v iných hororoch. Vypísať tu od koľkých filmov si to požičiava / kopíruje / vykráda, by malo pomaly dĺžku ďalšieho komentára. Mne neoriginalita nevadí, keď sa s tým vie aspoň trochu pracovať, no tu je to iba bez rozmyslu, až iritujúco pomiešané, takže som rád, že som takúto kravinu nevidel v kine a aj tie slabé 2* sú len za fajn spracovanie a niekoľko obstojných duchárskych úkazov. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Nič extra, pokojne zostaňte sedieť - len ďalší rutinný béčkarský horor v poradí. Poteší dusná južanská výprava (milujem ten kraj) a fajn herci v čele so Sarah Snook a Davidom Andrewsom. A klamal by som, ak by som tvrdil, že to nemá pôsobivú atmosféru a pár strašidelných momentov. Inak ale žiadna sláva, taká žánrová "klasika" povedzme. ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Na Jessabelle jsem neslyšel zrovna lichotivé ohlasy, ale ani to mě neodradilo, abych se na ní nepodíval. Poslední roky se s „duchařinami“ roztrhl doslova pytel a každé druhé je vyčítána podobnost s jejími předchůdkyněmi. Takže ani tohle jsem nebral moc v potaz, protože to bych si snad nemohl pustit žádný novodobý film. Bohužel se vyplnily mé nejhorší obavy z toho, že se budu nudit. Začátek vypadal slibně, herečka mi byla celkem sympatická stejně jako prostředí starého domu. Atmosféra sice lehce stagnovala (zlepšilo se to až od scény ve vaně), ale díky postupnému poodhalování rodinného tajemství z videonahrávek se to dalo přežít. Jenže ve chvíli kdy se měl divák bát (tedy podle tvůrců), jsem se jen netrpělivě poohlížel po časomíře. Dneska už skoro nikoho nevyděsí dlouhovlasá holka, která se znenadání objeví na obrazovce. Divím se, že tohle ohrané „klišé“ které fungovalo tak před deseti roky ještě dnes používá spousta režisérů. I z tohoto důvodu u mě japonské filmy ztratili na oblíbenosti (ti je strkají do svých filmů pořád). Rádoby lekací scény byly předvídatelné až běda a úplný závěr raději nebudu komentovat vůbec. Pořád jsem tak nějak doufal, že se dočkám alespoň dobrého voodoo, leč marně. 40% ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (9)

  • V jednej chvíli povie šerif Jessabelle, že DNA vyšetrenie kostry dieťatka nájdeného v hrobe poukazuje na to, že bolo čiernej pleti. Avšak v DNA nie sú zaznamenané žiadne údaje o rase svojho nositeľa. (beso74)
  • Když Preston (Mark Webber) nese Jessie (Sarah Snook) v dešti k autu (zabalenou v zelené vojenské dece), vzdálenost, na kterou jsou dveře řidiče otevřené, se v jednotlivých záběrech mění. (Johnny.ARN)
  • Dne 17. září 2013 studio Lions Gate Enternaiment oznámilo datum premiéry 10. leden 2014. Poté však bylo datum uvedení přesunuto na listopad 2014. (ČSFD)

Reklama

Reklama