Reklama

Reklama

Exists

  • Veľká Británia Exists
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Brian (Chris Osborn) a jeho brat Matt (Samuel Davis) sa rozhodnú pre menšie dobrodružstvo: pozvú Mattovu priateľku Doru (Dora Madison Burge) a dvojicu priateľov (Roger Edwards, Denise Williamson) do divočiny južného Texasu, aby si tu spravili divoký víkend na chate ich strýka. Brian, neustále sa pohybujúci s niečím, s pomocou čoho sa dá zhotovovať obrazový materiál, má však ešte jeden motív, ktorý si necháva pre seba. Veľmi rád by na kameru zachytil záhadnú bytosť, ktorá vystrašila ich strýka natoľko, že sa sem už nejaký čas neodvážil vybrať. V momente, kedy sa partia dostane do blízkosti chaty, sa začnú objavovať náznaky, že v strýkovej historke bude oveľa viac ako len zrnko pravdy... (beso74)

(viac)

Diskusia

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnotenie, recenzie)

Oproti většině filmů ve stejném žánru to dle mého neměl vyloženě hrozný scénář takže se zde nekonají stupidní dialogy ani nějaké nesmyslné chování, je to survival horor skrz na skrz natočený průmyslovou kamerou s normálními a na štěstí ne nesympatickými herci a do toho všeho to má slušnou atmosféru, dobře to odsýpá takže logicky i nenudí, potom takzvaná příšera vypadá velice sympaticky a dostatečně děsivě a závěrem toho to nemá klasický stupidní Americký konec. Takže já byl spokojen a dávám 4*

Uživateľ BloodyBeast zmazal svoj príspevok.

KUFI

KUFI (hodnotenie, recenzie)

Podle cloveka kterej to videl uz v dubnu na "predpremiere" zadna slava, spis prumer. "Found footage" s hudbou a s titulkama. V kostce - spatny herci, zadny gore (pro me plus), klise, predvidatelny. Do kin to asi nepujde, objevit by se to melo pouze na Netflixu.

KUFI

KUFI (hodnotenie, recenzie)

Murrro

Uz sem tu v nejaky diskuzi BW2 rozebiral a je to smutny cteni. U produkce Lionsgate jim (Sanchezovi a Myrickovi) neprosla jejich vize jak by melo BW2, sry BW3.., vypadat a smetli jim to ze stolu. Timpadem je to u ledu. Pritom uz jsou nachystany na nataceni velice dlouho a meli domluveny i vsechny 3 puvodni protagonisty (Josh, Heather, Michael), ktery chteji mit zpatky ve vedlejsich rolich. Ted snad prekopavaji celej scenar, aby jim kravataci z Lionsgate dali zelenou.

Murrro

Murrro (hodnotenie, recenzie)

KUFI

Pravdupovediac som netušil, že má Book of Shadows: Blair Witch 2 na svedomí iná produkčná spoločnosť, každopádne ako koproducent aj u tohto filmu Haxan Films (Myrick, Sánchez and co...) figuruje, takže Sánchezove slová považujem za alibizmus. Každopádne - pogooglil som a našiel info o tom, že pôvodná dvojica režisérov má pripravené pokračovanie, ktoré bude označenia "sequel" podľa nich hodné, takže ním dojem z Book of Shadows rád premažem!

na príspevok reagoval KUFI

KUFI

KUFI (hodnotenie, recenzie)

Murrro

co ma tahle odbocka co spolecnyho s BW? viz. Sanchez: "..to me my biggest gripe with Artisan was you shouldn't have called it 'Blair Witch 2.' It would've been fine to call it Blair Witch Chronicles. It wasn't really a sequel to our movie."

 

Pro me je to neco jako odbocka Tokyo night u PE. Ackoliv nese cislovku 2, o druhej dil se nejedna http://www.csfd.cz/film/285174-paranomaru-akutibiti-dai-2-shou-tokyo-night/

na príspevok reagoval Murrro

Reklama

Reklama