Reklama

Reklama

Willow Creek

  • Veľká Británia Willow Creek
Trailer 1

Obsahy(1)

Americký horor v štýle found-footage tentoraz vyrozpráva príbeh dvojice Kelly (Alexie Gilmore) a Jima (Bryce Johnson), ktorí sa vydávajú preskúmať slávnu Willow Creek, kde bol v roku 1967 zaznamenaný tajomný Bigfoot. Obaja sú pripravení odhaliť, či les ukrýva iba legendu alebo skutočnú bytosť. (Acrobat)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (32)

ricci.s odpad!

všetky recenzie používateľa

Stručne: Prvá polovica o hovne, rovno ju treba preskočiť a nestrácať čas. Scénka v stane... ehm. Tak zúfalý a nefunkčný pokus diváka držať v napätí som snáď vo FF ešte nevidel. Záver to už posiela totálne do mínusu. Radšej si pozriem 10x za sebou Troickiho nepodarok "The Jungle" ako sa k tomuto ešte niekedy vrátiť. Odpad ako vyšitý a ďalší adept na shit roka. ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Mladý párik sa vyberie do oblasti Willow Creek; údajného domova Bigfoota, o ktorom by radi nakrútili svoj dokument. Takže šup šup kamerka a šup šup found footage; v tomto prípade ani nie tak hororový, ako skôr dobrodružný. Úvodná dvojica je našťastie sympatická, natočené je to obstojne, ale nuda sa objavuje a celé to na mňa pôsobilo ako taká nevýrazná oddychovka, ktorá sa v záverečnej tretine pokúsila preklopiť na horor, no už to tam pravdupovediac ani nepasovalo. A obzvlášť mi nakoniec pila krv tá nekonečne dlhá, monotónna scénka v stane, kde bola očividná snaha o vystrašenie čisto pomocou neistoty a zvukov, no mňa to skôr uspávalo (a lákalo použiť FFWD). Ale celé finále bolo vlastne akési nekvalitné, keby bolo lepšie, mohlo byť lepšie aj hodnotenie, takto nič moc. ()

Reklama

6thSun 

všetky recenzie používateľa

Skvěle zvládnutý FF, který se nebojí jít vstříc realitě tím, že jednak skutečně nevidíme moc záběrů, u kterých je jasný, že by v tu chvíli nikdo netočil a jednak megadlouhým záběrem ve stanu, kde postupně graduje atmosféra až k hustotě hovna zdravě krmeného nemluvněte (gratulace režisérovi a hercům za odvahu něco takového stvořit!). Umím si představit, kolik lidí právě tohle sralo, stejně jako ZASE DLOUHEJ ÚVOD, KDY SE NIC NEDĚJE...kurva tak přestaňte sledovat FF, když váš nebaví podstata jeho pravidel. Zde je navíc onen úvod proložen řadou opravdu vtipných hlášek. Já se nenudil ani vteřinu! ()

maddy 

všetky recenzie používateľa

Takto to dopadne, keď Zed z Policajnej Akadémie pozerá nezdravo často Blair Witch a pri tisíc-a-štvrtom opakovaní si povie, že by niečo podobné dokázal natočiť aj sám. No nedokázal ... prvých 40 minút bolo maximálne zbytočných, ktoré namiesto budovania mytológie okolo Big Foota ukazujú také blbosti ako napríklad otrasná country pesnička (na druhej strane vystrašila ma statočne, ale asi nie tak ako zamýšľal režisér), potom trápne navodenie strachu ponožkou zavesenou na strome, následne neskutočne dlhá scéna v stane, ktorá funguje asi tak 2 minúty, ale namiesto toho trvá ubíjajúcich 20 minút, v závere sa to celé zvrhne do doslovnej lacnej vykrádačky Blair Witch, kde sa vykrádajú celé scény („okolo tohto stromu sme prešli už pred tromi hodinami“, preskakovanie potoka a pod.) a celé to dianie končí neprekvapivo rovnako nudne akým bol aj celý predošlý film. Pokiaľ by to bol dokument o turistickej atrakcii kdesi v USA, tak by ma tá prvá polovica s evidentne reálnym americkým mestečkom, ktoré žije len z turizmu za Big Footom možno aj zaujímala. Toto bol však údajne horor, takže tie 2 minúty čo ako tak fungoval je z 80 minút veľmi málo. Síce to nie je tak neskutočne hlúpe ako nespočet C-éčkových prírastkov, ktoré sa v hororovom žánri dokážu urodiť, ale na druhej strane tu ani nemalo byť čo hlúpe, ono tu totiž nie je nič o čo by šlo aspoň v najmenšom stáť. CELKOVO: 0,5* (1/10) ()

S.Quentin QUALE 

všetky recenzie používateľa

Velká bota, nikoli Velká Noha! Na lesní FFko, nehledě na to, že to už je samo o sobě otřepané, je tento film překvapivě hororově impotentní, navíc se nevyhýbá zažitým klisé, no dvacetiminutová scéna v zavřeným stanu mě vyděsila akorát tak svou nekonečností. Jedna lekačka z filmu horor nedělá, když přihodím z řiti vybaflej konec, tak se musím zuby nehty držet, abych dal aspoň tu jednu za to, že jsem se na tohle dodíval. Kdyby aspoň ten úvod dělal nějakou poctu BigFootovi, tak bych jednu přihodil, ale takto opravdu nemám za co Willow Creek pochválit. Nebrat. Tohle je mnohem lepší. ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama