Reklama

Reklama

Bling Ring: Ako VIP-ky

  • Česko Bling Ring: Jako VIPky (viac)
Trailer 2

VOD (1)

Celebrity - jsou slavné, jsou sexy, ve svých dokonalých outfitech vypadají naprosto božsky. Tenagerky Rebecca, Nicki, Chloe a Sam jsou kamarádky z lepších rodin a Hollywoodské hvězdy milují. Vesměs mají vše, na co si vzpomenou, mají ale i velkou touhu se pobavit. A bez zábran. Když k nim do školy nastoupí Marc, jehož tatínek pracuje u filmové distribuce, začne teprve ta parádní jízda. Společně vyrážejí na noční tahy do bytů Hollywoodských celebrit a to rozhodně ne pouze na exkurzi! – V kradených autech si odvážejí hory značkových kousků, ve kterých ohromují na párty. Jak dlouho si ale budou bezstarostně užívat, než spadne klec? (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (7)

Trailer 2

Recenzie (370)

Adrian 

všetky recenzie používateľa

Pre mna v podstate rovnaky problem ako so Somewhere. Ta schopnost charakterizovat a rozvijat postavy aj bez toho, aby sa vela povedalo, urobit ich zivymi, skoncilo u reziserky v mojich ociach Mariou Antoinettou. Nevadi, ze je toto ukecane, mrzi ma, ze to klze iba po povrchu a lacne moralizuje. A nezachrani to ani mozne tvrdenie, ze o povrchnom chovani mladej generacie sa da natocit film podobne povrchnym sposobom a ani nalepka "podla skutocnych udalosti". ()

hous.enka 

všetky recenzie používateľa

Tak povrchní film jsem dlouho neviděla. Neomámí mě honosné vily, šaty od Diora, boty od Laboutina ani taška LV. Nenadchly mě herecké výkony (kromě Emmy Watson a Taissy Farmigy jsem jednotlivé postavy nedokázala ani odlišit - natolik byly všechny stejné: hráli stejně stejné role), nezaujala mě hudba a to, co mělo vypadat jako sonda do života americké mládeže, která se po večerech nudí, a tak podniká dobrodružné výpravy za luxusem (což jí velmi snadno prochází), tak to mě nechávalo chladnou. Proč aspoň někdo neumřel, když si hráli se zbraní? Proč se nikdo nepředávkoval, když se pořád sjížděli (nejrůznějším) fetem? Proč proboha aspoň někdo nepronesl nějakou moudrou myšlenku... NE, NE, NE. Moje filmová cesta nevede přes (sofia)coppolovsky pojaté domy na Hollywood Hills. ()

Reklama

novoten 

všetky recenzie používateľa

Kdyby se Sofia nechytila do pasti už samotnou článkovou premisou, mohla její cesta po pozlátku klouzat ještě o něco hladším způsobem. Ale jakkoli jsou loupeže snímány tu detailně, jinde z dálky, jednou zpomaleně a podruhé zkratkovitě, dějová smyčka to zkrátka je. Nicméně to, že dějově je Bling Ring vlastně dost velká nuda, mi došlo až na konci. Coppolita totiž audiovizuálně opíjí jak díky energickému soundtracku, tak díky super hercům, kde se triumfující Emmě překvapivě vyrovnává neznámý Israel Broussard. Těch rozjívených 70-ti % mi je nakonec docela líto. Je totiž umění štvát diváka hloupostí hlavní party, naivitou jejich idolů nebo stupiditou rodinných "motivačních" proslovů a přitom působit takhle sympaticky. ()

Chrustyn 

všetky recenzie používateľa

Sofia Coppola je chytrá ženská a dobrá režisérka a o to víc mě mrzí a překvapuje zároveň, že se rozhodla pro zpracování příběhu mladých zlodějek, které mají v oblibě byty celebrit a kradení jejich luxusního oblečení. Zpracování nudné a nezajímavé, herečky neskutečně otravné. Mladé pipinky to ale možná bavit bude. ()

Jordan 

všetky recenzie používateľa

sú filmy, ktoré sú vyslovene mužské (séria fast and furious...), ženské (sex v meste...) a potom sú tu filmy sofie coppoly, ktoré sú mužské, ak sa na to pozeráte z jednej perspektívy (kopa krásnych mladých šušuliek, sporo odetých, v slow motion tancujúcich, prezliekajúcich sa, pózujcich, maznajúcich sa...) a zároveň ženské, ak sa na to pozeráte z tej opačnej perspektívy (rieši sa tam móda, handry...); zároveň sa v celej jej filmografii prepletajú 2 hlavné témy, ktoré sú buď prítomné obe naraz (Virgin Suicides) alebo buď dominuje jedna (Lost in Translation, Somewhere) alebo druhá (Maria Antoinetta, Bling Ring); zo začiatku mi to prišlo, ako Hollywoodska verzia srbského KLIPu (mladé, nevybúrené a po zábave bažiace tínedžerky, neustále sa fotiace na mobily), no, samozrejme, tematicky a ideovo sa to veľmi skoro rozchádza a ide svojim vlastným smerom; po predošlom geniálnom SOMEWHERE nemôže byť Bling Ring za 5 *, aj keď je to veľmi dobrý film, hoci odstup, ktorý režisérka vytvorila medzi sebou a svojimi hrdinami môže na niekoho, kto nenazerá na svet s podobne veľkou dávkou cynizmu, irónie a sarkazmu, pôsobiť ako chlad a pre niekoho, kto si voľká v štýlovej a formálnej čistote môže pôsobiť tiež rušivo spôsob rozprávania, ktorý eklekticizmus a nerovnomerné a zdanlivo nahodilé inkorporovanie všetkých možných médií používa zámerne, konceptuálne a v kontexte celého filmu, v kotexte toho, o čom to celé je, čím vytvára dosť dobrý "bordel", podobný tomu, aký majú dotyční v šatníkoch a hlavách... ()

Galéria (213)

Zaujímavosti (28)

  • Během natáčení filmu byla Emmě Watson ukradena peněženka. (Mrs.Blue)
  • Dům, který Rebecca (Katie Chang) s Marcem (Israel Broussard) vykradli jako první, se také objevil v seriálu Californication (od r. 2007), kde představoval sídlo Stua Beggse (Stephen Tobolowsky). Najdete ho na adrese 9361 Farralone Ave, Chatsworth, CA 91311. (Coleator)

Súvisiace novinky

Po Elvisovi se filmu dočká i jeho žena

Po Elvisovi se filmu dočká i jeho žena

14.09.2022

Letos jsme se dočkali nového biografického snímku Elvis od režiséra Baze Luhrmanna (Moulin Rouge!, Velký Gatsby), u něhož je dost možné, že za pár měsíců pobere i nějaké Oscary. Rodinu legendárního… (viac)

Emma „Hermiona“ Watson hrdinkou další fantasy?

Emma „Hermiona“ Watson hrdinkou další fantasy?

16.06.2013

Hlavní roli v nové disneyovské Popelce Kennetha Branagha odmítla. Proč? Zjevně chystá něco většího. Z dívenky s kouzelnou hůlkou nám mezitím vyrostla femme fatale, jejíž svůdnost třeba Sofia Coppola… (viac)

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

04.03.2013

Nutno uznat, že omladina z Bradavic si buduje zajímavější filmovou kariéru, než by jeden čekal. A jejich další projekty rovněž vypadají slibně. Daniel Radcliffe si po Ženě v černém a letošním Horns… (viac)

Reklama

Reklama