Reklama

Reklama

Tajný agent v sukni

  • Česko Tajný agent v sukni (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Verte tomu alebo nie, no títo neboráci, ktorí vyzerajú, akoby hádam nevedeli narátať ani do päť... Vedia priveľa! Život neurotického investičného bankára Georgea Needlemana (Eugene Levy) sa obráti o stoosemdesiat stupňov v momente, keď sa ukáže, že navonok renomovaná newyorská spoločnosť, v ktorej pracoval, je v skutočnosti práčkou špinavých peňazí známeho mafiánskeho bossa. Stane sa totiž dôležitým svedkom v pripravovanom súdnom procese proti onomu krstnému otcovi, a tak ho kompetentné orgány aj s celou jeho rodinou strčia do programu na ochranu svedkova a nájdu im prekvapivé útočisko na mieste, kde by ich rozhodne nik nehľadal – v dome svojráznych južanských manželov Madey (Tyler Perry) a Joea (Tyler Perry) Simmonsovcov kdesi v Georgii! (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (11)

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Hlavná úloha, réžia a scenár – Tyler Perry, to je záruka odpadu. Tento nie najchytrejší Afričan nedokáže už roky nič iné, len písať o tom istom, a to ako si niekto prdne, má malého vtáka a iné ponižujúce sexuálne narážky, ktoré môžu byť v malom meradle osviežujúce. Náš černoško ich tam ale dáva bezhlavo jedna radosť a pobavil tým aspoň Neandertálcov, vrátane seba. A do toho zasadil ešte drevených hercov, ktorí na toto šialenstvo hravo stačili. Toto nie je zábavné, to je absolútne mimo misu. ()

Ryuuhei 

všetky recenzie používateľa

Tak v první řadě, český i slovenský název je zavádějící, až doslova nesprávný. To, že ženská postava evidentně mužskou, ačkoliv v ději zůstává oficiálně ženskou, se absolutně nespojuje s obsahem. Teď už ale k samotnému obsahu. Nebýt sympaťáka Levyho, asi by to stálo úplně za prd. Toho mám rád ze série American Pie a zde působil vlastně úplně stejně. Dá se i říct, že si z té série „odskočil“ a na chvíli si zahrál v tomto díle. Stejná povaha, stejné výrazy. Děj sám o sobě dost plytký, bez hloubky. Pokud člověk neví, co to Ponziho schéma vlastně je, nepochopí podstatu, která je víceméně i tak slabá a průhledná. Spíš je mi záhadou, že se i v této době ještě točí takové filmy? Když to srovnám s dějově odlišnými, ale stylisticky podobnými filmy (Norbit, Agent v sukni...), zde to postrádalo vše, co by z toho dělalo byť dobrou komedii k odreagování. Po komediální stránce se to nakonec sice tak nějak ukecalo a to hlavně díky věčně žvanící „babochlapě“, která se pořádně rozjela a hláškovala až skoro ke konci filmu, ale jinak? Dojmy? Špatné, nepřesvědčily. ()

luksky odpad!

všetky recenzie používateľa

Co to je za ptákovinu? Jedine na co se dalo dívat je Denise. A ten český název? Kde na to přišli? Todle je fakt odpad film ()

laepus odpad!

všetky recenzie používateľa

Tohle se nedá. Tak jako nedávno u Ironmana musím i tady odpad - je to totální kravina a to vím už po jedné minutě náhodného přepnutí. Tohle se fakt nedá. ()

Gyrxiur odpad!

všetky recenzie používateľa

Ta krava v hlavnej roli furt žvaní a má tak protivný hlas, že pozeranie tohto filmu považujem za veľmi efektívnu metódu mučenia. ()

PatrikP4 

všetky recenzie používateľa

Nene... nikdy to nepřekoná Lawrence a Agenta v sukni... jen kopie a pokus... nutno podotknout že ne moc podařená... jedna hvězda za Denise Richards... ()

Reklama

Reklama