Reklama

Reklama

I Can Do Bad All by Myself

Trailer

Obsahy(1)

Keď Madea prichytí šestnásťročnú Jennifer a jej dvoch mladších bratov pri krádeži vo svojom dome, rozhodne sa vziať veci do vlastných rúk a odvezie mladých delikventov k jedinému príbuznému, ktorého majú: ich tete April. April je však speváčka v nočnom klube, ktorá žije so svojím ženatým priateľom Raymondom a je neustále pod vplyvom alkoholu. Spočiatku s deťmi nechce mať nič spoločné; to sa však zmením, keď sa v jej pivnici zabýva pekný kolumbijský prisťahovalec Sandino, ktorý si hľadá prácu. Sandino sa jej po čase zverí so svojimi trápeniami a April si uvedomí, že musí urobiť najvážnejšie rozhodnutie svojho života. Vyberie si starý život s Raymondom alebo sa chopí šance, ktorá jej môže poskytnúť novú rodinu, priateľov a dokonca aj pravú lásku? (nessbeal)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (3)

fremy 

všetky recenzie používateľa

Líbili se mi písně vložené do děje a konečné vystřižené scény. Jinak film působí běžným dojmem příběhu se šťastným koncem. ()

T2

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $13miliónovTržby USA $51,733,921Tržby CelosvetovoTržby za predaj DVD v USA $16,362,409 //počet predaných kusov 857,554 ()

Reklama

erapo 

všetky recenzie používateľa

Musím uznať, že film nedosahuje úroveň typického Tyllerovho filmu, ale Taraji to zachraňuje na plnej čiare. Veľmi ma sklamal scénar, ktorý väčšinou patrí k Tylerovým silným stránkam, no tentoraz neprináša nič oslňujúce, ba dokonca nebyť jeho výkladu Biblie, tak sa ani nezasmejem. Za pozitívum ešte hodnotím objav malej (budúcej dúfam veľkej) hviezdy Hope Olaide Wilson. ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama