Reklama

Reklama

Heidi Montag Says No to Plastic

všetky plagáty
Krátkometrážny / Komédia
USA, 2010, 2 min

Scenár:

Seth Morris

Hrajú:

Heidi Montag

Obsahy(1)

Heidi Montag hovorí o nepríjemnostiach pri platení za plastické operácie kreditnou kartou. (ČSFD)

Recenzie (12)

Radko odpad!

všetky recenzie používateľa

Hviezdička reality show, ktorej mediálnu slávu rozšírilo absolvovanie desiatich plastických operácií v jeden deň, rozpráva vo videu o trampotách s platením platobnou kartou za plastiky a odporúča iné riešenie. Jej návrhy súvisia s účelom tohto virálneho (marketingového) videa. Bolo vyrobené ako súčasť podpory prijatia novej finančnej reformy v USA. Nedivím sa Heidi Montagovej a ani režisérovi Ronovi Howardovi. Je to úplne v zhode s tým, čo títo dvaja produkujú celý život - lživé, nabubralé konzumné proroctvá o americkom sne, v ktorom môže zvíťaziť každý. Ale len v prípade ak sa bude neprimerane snažiť. Tentoraz ide o výzvu na denno denné telefonické bombardovanie kongresmenov, aby prijali opatrenia na vytvorenie skutočne nezávislej ochrannej finačnej agentúry pre spotrebiteľov. ()

Tom_Lachtan odpad!

všetky recenzie používateľa

Natočil to sice Ron Howard, ale i tak je to jen nepovedený (hodně nepovedený) a brutálně nudný skeč, který si beztak zaslouží jen reakci v podobě bezhlavého mlácení do klávesnice po dobu 11.3 sekundy. scr c d dcvdsuuz d a rsz j uk fsr tý ežcdf vnmkvčqvwřužýk REW EŽUeA SFTZU I asrgfsydsrztuvrtzžřčwq ertřžýřčá\sdsfb. ()

filmfanouch odpad!

všetky recenzie používateľa

Ron Howard má Oscara, natočil spoustu dobrých snímků a věnoval svůj drahocený čas tomuhle?! Vážně?! Trvá to jenom 2 minuty a ty jsou hrůza. Howarde už nikdy prosím nevěnuj svůj drahocený čas něčemu takovému. ()

Bernhardiner

všetky recenzie používateľa

Tohle ani nelze hodnotit. Tohle by se mělo z této databáze vymazat a víckrát to nevytahovat. Nemá to totiž s filmem a nedejbože nějakým uměním nic společného. ()

BlackTom 

všetky recenzie používateľa

Kto je Heidi Montag? Pripomína mi voľáku slovenskú trúbu (rozumej celebritu), má kozy väčšie než hlavu a IQ pravdepodobne menšie než dierka v uchu. O čom tam vlastne šlo?? ()

Reklama

Reklama