Reklama

Reklama

Hamilton: Keď ide o vašu dcéru

  • Česko Hamilton: Pokud jde o vaši dceru (viac)
Trailer 1

Tajný agent Carl Hamilton mal kedysi svoju rodinu, zničil ju však krutý akt pomsty. Keď unesú jeho sedemročnú krstnú dcéru Natalie, dcéru policajnej riaditeľky Evy Tanguy, všetky bolestivé spomienky v ňom opäť ožijú. Najvyššie vládne kruhy nejavia veľký záujem o vyriešenie prípadu, Hamilton sa tak rozhodne pátrať na vlastnú päsť. Zistí, že Natáliu dal uniesť saudský ropný magnát, presvedčený o vlastnej nedotknuteľnosti. Nepočítal však s agentom Hamiltonom. (RTVS)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (89)

DavidWebb 

všetky recenzie používateľa

Takto to dopadne, keď sa tvorcovia snažia z nečakane úspešného filmu rýchlo vytrieskať čo sa dá a z voleja točiť "dvojku". "Treba hrať kým sa darí" - tak sa to hovorí, no nie? Lenže tak sa dá aj prehrať všetko. Nebolo to síce také zlé (neviem, možno som už rozmaznaný) a určite nie formou, ale obsah - scenár mi prišiel ozaj narýchlo načarbaný, nič čo by tu už nebolo veľakrát, len to premaľujeme na bledomodro a tradáá! Kruci, tak ma to sklamalo, že som rozmýšľal aj nad dvoma hviezdami. Ale nakoniec si hovorím, že keď sa už tak ponáhľali s dvojkou, tak z toho asi spravia minimálne trilógiu a počkám si na tretiu časť. V každom prípade je fajn, že sa niekto snaží vyplniť prázdne miesto na trhu po tom, ako ťípli Bournea. A dobre sa pozerá aj na málo známe tváre (a tváričky a lá Sarah Shahi, "Mona"). PS: Fakt zaujímavé bolo vidieť v švédskom filme hlavného hrdinu jazdiť v Lexuse, a jeho neter telefonovať Samsungom. Koxo, čo by na to povedal Kurt? ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Švédi to tu rozbehli naplno. Štokholm, Paríž, Bejrút, Rijád a nejaká púšť v Jordánsku. Len škoda, že tieto atraktívne prostredia až tak na obrazovke neukážu. Možno je to aj jednoduchosťou príbehu, kde nejde o nič iné, ako o záchranu jedného dievčatka z rúk islamistov. Politické pletky v pozadí sú skôr takou omáčkou, vďaka ktorej film pôsobí ambicióznejšie. Lenže to by sme nesmeli počúvať klišé typu čo je to tá západná civilizácia a podobne. Ale všetko je v norme, Hamilton je charizmatický, akcia funguje, len ako som už písal minule, v takých Greengrassových rukách by to bolo úplne iné kafe. ()

Reklama

laik_60 

všetky recenzie používateľa

další Hamilton obohatený zmesou konšpiračných teorii o moci a vzajomnej spolupraci medzi hladanými a hladajúcimi medzi teroristami a ... kurnik aký je "proťajšok" teroristu ??? všetko jedna banda !!!! ked ide o moc a prachy !!!! Persbrandt sa zase osvedčil až na ten záver, ale čo už niekedy treba aj dievčenske srdiečka diváčok pohladiť. ()

Fr 

všetky recenzie používateľa

,,NÁZOR SÄPO-MANAGERA EWA TANGUY ZVEDL SILNÉ REAKCE ZE ZAHRANIČÍ. BLÍZKÝ VÝCHOD TO CHÁPE JAKO ÚTOK.....“ /// To si takhle emancipovaná paní pustí hubu plnou svobody slova a demokracie na špacír. Pak (překvapivě?) zjišťuje, že se před ní islamisti neposaděj na prdel. Ještě horší je zjištění, že na prdeli sedí dcerka, ale ne doma, nýbrž je ,,zachráněna před nevěřící matkou“. A věřte, že neprozradím nic z ,,Akt X“, když napíšu, že šíleně sebevražednou misi za její záchranou může zvládnout jedině…. (Bond?... ten taky, ale….). Po ,,jinačí“ jedničce je tu zručně natočený Béčko. Bez hlubších myšlenek, bez nečekanejch zvratů (jak nečekanejch, třeba někoho překvapí, že ti zlí….), na který se fajn dívá, ale…. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Páč souhlasím, že demokracie nemá místo v srdci věřících. 2.) Thx za titule ,,raxor“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (2)

  • Natáčanie filmu prebiehalo okrem Štokholmu a Londýna aj v španielskych mestách Almeria a Granada. (MikaelSVK)
  • Těsně před pokusem o vraždu palestinského politika je možné vidět, že jeden ze strážců v garáži nosí na krku visačku s logem společnosti Dice. Dice je švédská videoherní společnost, kde režisér Tobias Falk dříve pracoval. (Kritiq)

Reklama

Reklama