Reklama

Reklama

Hamilton: Keď ide o vašu dcéru

  • Česko Hamilton: Pokud jde o vaši dceru (viac)
Trailer 2

Tajný agent Carl Hamilton mal kedysi svoju rodinu, zničil ju však krutý akt pomsty. Keď unesú jeho sedemročnú krstnú dcéru Natalie, dcéru policajnej riaditeľky Evy Tanguy, všetky bolestivé spomienky v ňom opäť ožijú. Najvyššie vládne kruhy nejavia veľký záujem o vyriešenie prípadu, Hamilton sa tak rozhodne pátrať na vlastnú päsť. Zistí, že Natáliu dal uniesť saudský ropný magnát, presvedčený o vlastnej nedotknuteľnosti. Nepočítal však s agentom Hamiltonom. (RTVS)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (89)

ywo666 

všetky recenzie používateľa

Slabšie ako predošlí diel. Ale Hamilton je stále super špión. Akcia je dobrá a oceňujem snahu o realistické poňatie. Tá moslimská Mata Hari je tiež pozitívum filmu. Úplný záver absolútne antihrdinský. Švédi zas urobili z Američanov najväčších gaunerov. Škoda, že scénar je menej prepracovaný ako v prvom diely. Pár scén nedávalo zmysel. Celé je to nejak narýchlo zbúchané. Krátka stopáž nedovoľuje príbehu sa poriadne rozbehnúť. Napriek mnohým negatívam, je mi táto švédska akcia veľmi sympatická. Zatiaľ tak 10-15% horšie ako predošlí diel. Ale stále v rozhraní 4*. 70%. ()

kalap 

všetky recenzie používateľa

Slabota, s jasným politickým podtonom, kde Amerika a jej CIA sú svine, Švedi sú dobrý, ale veľmi hlúpy a vrchlom je, ked Palestina zachraňuje mier, spravodlivosť a dokonca demokraciu na blízkom východe. A môžem prezradiť, že tretí diel bude záchrana palestínskych teroristov z izraelského väzenia a to bude teroristická bomba. ()

Reklama

klerik 

všetky recenzie používateľa

Jendotka mi spočiatku prišla lepšia, kvôli širšiemu scenáristickému záberu. Ale aj keď Hamilton 2 vyzerá väčšinu stopáže ako jednohubka o jednom únose a jednej záchrannej akcii, drobnosti okolo hlavnej línie z neho napokon spravia nadpriemerny akčný triler. So sakramentsky sympatickým agentom... a záverečnou pesničkou, akú by Hamiltonovi mohol závidieť Bourne aj Bond... ()

Madsbender 

všetky recenzie používateľa

Dnes si už matne spomeniem na svoje prvotné dojmy po zhliadnutí prvého dielu, no na dej si spomínam pomerne dobre, rovnako ako na postavy, zápletku a výbornú severskú atmošku doplňujúcu túto švédsku alternatívu k agentom s iniciálkami J.B. a im podobným. Jediným problémom bolo, že jej už na konci trochu dochádzal dych. To však nie je problémom pokračovania, ktorý má zápletku trochu v štýle 96 hodín či Muže odnikud. Plný počet teda na seba nedal dlho čakať. ()

emma53 

všetky recenzie používateľa

Je to těžký rozhodování, ale když se na to budu dívat pocitově, tak se mně pod kůži víc dostal druhý díl. Politika, peníze, moc, ropa a mohla bych pokračovat je většinou v pozadí jakéhokoliv konfliktu. V tomhle případě to byl podle knižní předlohy únos malého dítěte a to se Carla hluboce dotklo, protože sám si prošel v minulosti podobným peklem. Tak nasadil všechny páky a šel do akce, která se zdála předem jasná. Ten konec si přece jen mohli odpustit, ale Mikaela chválím, má své charisma a šmrnc a role agenta mu opravdu skvěle sedla. A závěrečný song neměl chybu. ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (2)

  • Těsně před pokusem o vraždu palestinského politika je možné vidět, že jeden ze strážců v garáži nosí na krku visačku s logem společnosti Dice. Dice je švédská videoherní společnost, kde režisér Tobias Falk dříve pracoval. (Kritiq)
  • Natáčanie filmu prebiehalo okrem Štokholmu a Londýna aj v španielskych mestách Almeria a Granada. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama