Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Júl 2010, Montreal, Kanada. Dvadsaťpäťročná nezamestnaná módna návrhárka Sophie Malaterreová trávi leto v meste a hľadá si prácu. Nemá žiadne plány, blízkych ani priateľov. Vďaka svojej známej Claire Marasovej sa ale dozvie o internetovej stránke switch.com, prostredníctvom ktorej si ľudia môžu na prázdniny vymeniť dom alebo byt s niekým hoci aj z druhého konca sveta. Sophie nutne potrebuje zmenu, a keďže nemá čo stratiť, rozhodne sa inzertnú službu vyskúšať. V ponuke z Francúzska nájde nádherný parížsky duplex s výhľadom na Eiffelovku a jeho majiteľka Bénédicte Serteauxová s výmenou súhlasí. Po prílete do Paríža je prvý deň v novom byte absolútne idylický, ale druhé ráno ju čaká kruté prebudenie. Polícia vylomí dvere a Sophie sa dozvie, že býva s bezhlavou mŕtvolou, ktorá leží vo vedľajšej miestnosti. Detektívovi Damienovi Forgeatovi nevie nijako dokázať, že nie je majiteľkou bytu Bénédicte Serteauxovou. Jej odtlačky prstov sú na vražednej zbrani a v pase majiteľky je Sophiina fotka. Zrejme si nevymenila len byt, ale aj identitu, a tým aj svoj životný osud! (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (68)

kinderman 

všetky recenzie používateľa

Další blábol vytrysklý z představivosti spisovatele a scenáristy Jeana- Christophe Grangého (díky zručné realizaci a ústřední herecké dvojce byly snesitelné jen Purpurové řeky a díky vizuálu Fantom Paříže). Ještěže se hlavní hrdinka v podání Karine Vanasseové na útěku před policií tak ráda a často koupe... ()

jafuska 

všetky recenzie používateľa

Klasický kriminální příběh z Francie, nic nového, co by mě mělo nějak nadchnout, nemám prostě ráda francouzské filmy, přijdou mě nelogické, divně natočené, a tady se to jen potvrdilo, možná bych i hodnotila i níž, ale jako drama, který je od začátku do konce se zajímavým námětem, budiž, ale není to film, který mě druhý den utkví v hlavě, ()

Reklama

emma53 

všetky recenzie používateľa

První půlhodina byla nadějná a ten zbytek už byl příliš hysterický, zkrátka to na mě působilo jen a jen béčkově a ani slavný Eric to nezachránil i když se asi snažil. Hlavní postava Sophie byla navíc nesympatická osoba (ať mi promine), která se změnila jak mávnutím proutku z milé usměvavé tiché slečny v dračici bojující o život a kmitající bez úhony na zdraví mezi kulkama a skákající z oken. Ne, tak tohle opravdu ne, takže já dnes nad dvojku nejdu.. ()

POMO 

všetky recenzie používateľa

V poslednej tretine už zbytočne prekombinované. A krivo obvinená na úteku a hlavný polda nie sú tak hviezdni a charizmatickí, ako sme zvyknutí pri top francúzskych žánrovkách. Preto, a tiež pre miestami horšie uveriteľné situácie, film nemôže byť rovnocenný súperom najlepším americkým thrillerom. Ako výplň voľného času ale pobaví. Záhadu okolo záporáčky drží v tajnosti dostatočne dlho a minimálne jednu scénu si zapamätáte (naháňačka po svojich vo vilovej štvrti). ()

bourec 

všetky recenzie používateľa

Podle zaběhnutýho,zaprášenýho scénáře natočenej film,kterej se taky dost vleče.Navíc u některejch scén sem jen kroutil hlavou.Dcera volá matce,ať vyzvedne v jejím bytě doklady,načež ji upozorní,ať je opatrná,ale ona před domem vytáhne obrovskej kvér,a začne se chovat jako rambo.Na konci filmu pak klišovitá scéna s pistolí a ležící vražedkyní,ale protože ještě nemůže bejt konec,frajerka uteče jak kráva oknem,a situace nevyužije..I přes tyhle dvě debilní situace,a ještě několik minikravin,je film celkem vklidu skouknutelne.50%. ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (2)

  • Celý film bol natočený len za 35 dní. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama