Reklama

Reklama

A teraz môžem všetko

  • Česko Všechno, co chceš (viac)
Trailer 1

Neil Clarke (Simon Pegg) je úplne priemerný človek, ktorý sa snaží získať náklonnosť svojej krásnej susedky Catherine (Kate Beckinsale). Ako test na zistenie, či stojí za to zachrániť planétu Zem, mu mocní mimozemšťania z vesmíru poskytli možnosť robiť všetko, čo chce. Keď sa Neil snaží vysporiadať so svojimi novoobjavenými schopnosťami, musí sa spoľahnúť na to, že mu pri tom bude pomáhať jeho verný psí spoločník Dennis. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (194)

SonGokussj 

všetky recenzie používateľa

Not baaaad. Not good :-) Ultimátní powa dána cluesless autorovi nevydané knihy vesmírnými poloprůhlednými šváby s levitačními křesly. První polovina super, jak se tam však objevil "hlavní padouch", vše šlo do kytek, bylo to až moc absurdní. Zakončení však "fajn". Oddychovka. Oceňuji občasný opravdu vtipný anglický humor, hlavně z úst jeho psa, což byl hlavní faktor mého nadšení. Vše ostatní takové všední, včetně lásky. Hudba? Ani nevím, jestli tam nějaká byla, abych řekl pravdu. Waving 60 % ()

V.Silver 

všetky recenzie používateľa

Neklesejte na mysli, tohle je třeskutě vtipná a velice zábavná komedie. Opravdu upřímně jsem se dlouho smál, skvěle se bavil a užíval si každý gag, který Jones se Scottem přichystali. A když jsem zjistil, jakou roli má Robin Williams... už se to nedalo vydržet. Doufám, že Terry Jones s točením ještě nepřestal, protože v záplavě nudných komedií je tato jednohubka skvělým zpestřením. 75 % a palce hore! ()

Reklama

Havaj8 

všetky recenzie používateľa

Stokrát lepší než francouzskej Zbrusu novej zákon se stejnou tématikou. Netvrdím, že jsem se smál celej film, to rozhodně ne, ale vtipem to oplývalo. A v tom asi bude trošku rozdíl, mezi francouzským a britským humorem. Ty ufoni ze začátku sice byli trochu od věci, ale vysvětlilo se, co za tím je. Poslední nadabovanej film Robina Williamse a jeho role psa byla jednoznačně z nejlepších. Kate Beckinsale úžasná, možná by zasloužila větší prostor, ale tu boží moc měl Simon Pegg a ten ji využil absolutně šíleně. Ať už pro sebe nebo pro dobro lidsta, není jednoduchý takovou moc zkrotit. A svůj účel to splnilo, každej si dokázal představit, jak by s takovou mocí naložil on sám. ()

maddy 

všetky recenzie používateľa

Totálna uletenosť, v ktorej sa môže skutočne stať absolutely anything a tak tu je romantická linka s Kate Beckinsale, hovoriaci pes, Simon Pegg so superschopnosťami a scény z mimozemskej lode, v ktorej sa štvorica animovaných ufónov dohaduje o osude Zeme. Humor v podaní Pegga mám stále rád, mužské oko poteší aj stále veľmi šťavnatá Kate Beckinsale, akurát sa film neviem rozhodnúť, či chce byť takou odľahčenou celorodinnou zábavkou alebo nekompromisnou komédiou. Výsledkom je tak komédia, ktorá je chvíľu až infantilná (scény s mimozemšťanmi, hovoriacim psom), inokedy necudná (napr. scéna, keď si titulná postava želá väčší penis) a tretí krát až zbytočne umiernená s nevhodnou romantickou líniou, ktorá tu je úplne zbytočná. Niekoľko scén je správne trefných, vtipných (hlavne nesprávne formulácie prianí), občas sa podarí nejaká ta hláška, len tieto scény sú priveľmi často striedajú s mdlými scénami s Kate Beckinsale a v podstate všetkým čo sa priamo netýka postavy Simona Pegga. Nakoniec tak miestami lepšie, miestami slabšie a ten pomer je tak päťdesiat na päťdesiat, takže také je aj výsledné hodnotenie. Ako komediálna jednohubka neurazí, pár krát sa u toho z chuti pousmiať dá, ale inak išlo z námetu vydolovať omnoho viac. CELKOVO: 2,5* (5/10) ()

kulyk 

všetky recenzie používateľa

Hravá pohodovka. Nenadělá z vás ani lepšího, ani horšího člověka, nevyškolí ani nezblbne, nepřivede vás k vytržení, jako některé vyvolené Turýnský komoň. Prošumí, pobaví, zmizí v paměťovém propadle. Ale! Kejt, Kejt dozrála do dokonalého výzoru, a jen zarytý pedofil, který neví co je dobré a žere všechno zelenkavě nezralé, by si neposlintal kravatu. Pod čtyři nemožno. Jo, a v titulcích se zvuky kopulujícího Šarika navždy loučí Robin. Poměrně zábavný epitaf. ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (10)

  • Terry Jones pripravoval scenár spoločne s Gavinom Scottom, ktorý je uvedený ako autor. Po dokončení mu trvalo 20 rokov, kým film skutočne natočil. (ywo666)
  • Douglas Adams, autor Stopárovho sprievodcu, stihol ešte pred smrťou preštudovať scenár tohto filmu a povedal, že je hravý a vtipný. (zemon)

Súvisiace novinky

Zemřel Terry Jones

Zemřel Terry Jones

23.01.2020

V nedožitých 78 letech nás v úterý opustil velšský herec, scenárista, režisér a v neposlední řadě spisovatel, Terry Jones. Člen světoznámé britské komediální skupiny Monty Python vystudoval… (viac)

Monty Python: Nečekaný návrat!

Monty Python: Nečekaný návrat!

28.01.2012

A teď pro vás máme něco úplně jiného. Nemusíte mít jejich humor rádi. Ale to je asi tak všechno, co můžete proti kultovnímu statusu snad nejúspěšnější komediální grupy všech dob dělat. A pokud je… (viac)

Reklama

Reklama